Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Neustálé problémy s HD-BOX IRD8000

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, na rady návštěvníků jsem si zakoupil přijímač HDBOX IRD8000 HD, sice skvěle načítá karty SKYLINK,což je bomba,ale jinak se mi neustále seká,tzn. 10x denně. Často přepínám a vždycky zatuhne,nebo nejde vypnout.Firmware jsem přehrával-ten poslední,co vyšel v bŕeznu.Bylo to lepši,ale i tak mrzne tak 5x denně.Nevíte,co s tím? Případně prosím poraďte kvalitní HD přijímač,co zvládne kartu Skylink a hlavně EMUlaci.Tenhle to nezvládá vůbec.Chtěl bych přes EMU sledovat ORF1 HD,Canalsat apod.,jako třeba na svém starém Openboxu X-800,to byla kvalita.Děkuju za radu.Cena nerozhoduje,klidně do 10ti tisíc,hlavně,ať to funguje a nemrzne to jako tenhle HD_BOX.děkuji

djbasslick
Registrace: 6/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Neustálé problémy s HD-BOX IRD8000

Hmm, možná to chtělo nejdřív všecko pozjišťovat a pak teprve nakupovat. Škoda těch peněz za problémový stroj, který navíc neumí vše co potřebuješ...

Louskacek
Registrace: 3/2007

já to zjišťoval tady v diskusi i dle recenzí, kde ho každý chválil. A bylo mi porazeno,že jde i EMU.pak jsem koupil a nešlo..

djbasslick

Tak to je teda smůla. Já teda tenhle přijímač neznám, no ale když někdo napsal, že má EMU, tak možná na to nějaký takový FW bude... ...a tím se možná zrovna odstraní problémy se stabilitou...

Louskacek
Registrace: 3/2007

Linux - VU+,Xtrend,DM a teraz sa objavuju menej zname znacky
Spark - ALien,pingulux,
HD-box,optibox-gekko,anaconda,raptor,

proste je toho vela,sparku je urcite viac a este niekto doplni.
Ale c.1 je prvy riadok...........podla mna.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

měl sis koupit hd box 7110 9105 nebo hd plusko doporučil jsem to pár znamím a zatím jsou spokojeny,je na to lepší podpora jak sw.tak pluginu a emu jede taky ok

pifpaf
Registrace: 10/2006

To zamrzání může způsobovat, když se data EPG ukládají na USB zařízení. Když si dáš EPG a stiskneš tlačítko FAV (EPG Option), tak zkus vybrat buď USB vstup, ke kterému není nic připojené nebo síťový disk. Pak to restartni a uvidíš. Mě toto pomohlo.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

já USB nemám vůbec zapojené, tak myslíš, že to tak jako tak pomůže? zkusím, děkujuu moc. Jinak jsem koukal , ten HD BOX 7110 a 9105 jsou ještě levnější než tahle 8000, to umí i EMU, třeba právě ORF a Canalsat? díky moc

djbasslick

Ano, umí, ale musí být nainstalovaný správný plugin a keys,
nejlépe koupit už s nahraným plugin např. 9105 cca 2800Kč. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Nie radsej novsi model kvoli pamati ?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

takže myslíte, že 9105 je ok? a umí to i číst karty Skylink Irdeto? díky

djbasslick

Kup si jakýkoliv VU+, třeba Duo, nebo i Ultimo a budeš spokojen tutově.
Nároky zase takové nemáš a s tímto receiverem můžeš dělat taková kouzla, že se ti o nich pravděpodobně ani nezdá...

Navíc to jsou stroje na velmi vysoké HW úrovni.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

2 Saxon: Super,moc děkuju. Tak VU+ Duo vypadá dobře, karty to čte ok, že? Jsi profík, vždycky čtu Tvé příspěvky, takže vím.
Jde mi i o EMU a podporu, abych rozjel ORF 1 HD a jelo to.
Bydlím v Ledenicích, MUX4 mi tu jde tak na 30 procent a kostičkuje,není to ono,tak koukám na NOVA HD přes HD Box a to je děs, když to furt zamrzává. díky za radu

djbasslick

Vu DUO je dobry ale pokial nevyuzijes druhy tuner (teda nemas k tomu lnb)dva koaxi ho az tak nevyuzijes.Zalezi na tom co preferujes.Jednotuner,dvojtuner,viactuner.VU+ ma vsetko od VU UNO az po ULTIMO.

liquere

mně stačí jeden tuner, mám jen jeden koax. respektive mám twin convertor, ale ten druhý kabel mi vede do obýváku a tam mám další tuner. Sice mám doma motor+4 convertory a 4 sat. tunery, ale prostě mi chybí něco pořádnýho

djbasslick

djbass

já vím, znám dobře tvého kolegu J.V.

V Ledenicích to pojede lépe, ale až po dokončení AS MUXu4.

VU má výbornou podporu, takže bych se ničeho nedál.
ICE chodí uplně v pohodě, EMU taky. Jak jsem psal, má to mnoho dalších vychytávek. Dva tunery jsou základ, pro používání takového stroje. V Ultimu mám tři/jeden T-C/ a jistě bude na trhu v budoucnu i T2.

Často používám napříkjlad vzdálený přístup, už si to bez toho nedokážu představit. Zanedlouho má vyjít nová aplikace pro IPhona, fungují i aplikace pro DM atd.

Emu na ORF a AustriaSAT je jen odvar toho, co můžeš sledovat, ale to neni moje hobby. ;)

On Air!

Saxon

sax.............

kukam, ze si sa nejak zazral do toho,po nesmelych zaciatkoch... R^

liquere

tak to je hustý. Wow, nebo mám počkat na DVB-T2? to bude ale asi hodně trvat, že? Zvláštní je, že MUX-4 normálně na pokojovou anténu, co mám na okně dole v pokoji, chytám super. Ale antény na střeše nic moc, tak počkám, aŹ to rozjedou. Teď jsem četl, že jedou an 22kw, tak až to bude 100 KW, bude to luxus. Mně pŕijde, že NOVA HD na sat je horší než v mux4

djbasslick

Kdepak zažral, mám stále veliké rezervy. Zatim ho rozhodně ovládám častěji přes mobila, než přes DO. :))
Hrozně rád bych je standartně dával i zákazníkum, ale Skylink to tak pojebal s těmi jeho krámy a masivní reklamou na ně, že neni šance.

On Air!

Saxon

Novu HD můžem porovnávat jen, když jedou v Native a to se fakt nedá, jejich zprávy a debbilní seriály fakt nejdou sledovat.

On Air!

Saxon

Ono je to dvojsecna zbran.Zaprve nepatrí medzi lacnejsie.
Na druhej strane ak ho dobre nakonfigurujes mozes ho dat cloveku co nemusi nic vediet o linuxe a bude dlho dobre fungovat.Samozrejme nesmie bit vrtak !
A zaroven je to super stroj pre ludi co radi skusaju a menia funcionalitu boxu podla svojich predstav pomocou pluginov.Samozrejme uz musia nieco vediet sami.....Cize box pre siroku verejnost.
Zaroven absolutne nevhodny pre ludi, co kazdy tyzden chcu nieco ine ale sami sa nechcu nic ucit....takym nedavat !!!
Ani nahodou !!! ;)

liquere

A ještě jedna věc, nevíš, kde si nejlépe to VU objednám a nebude jim to trvat měsíc? Teď jsem si před týdnem objednával autorádio, protože jsem měl Kenwooda a furt se mi pŕelaďoval, tak abych měl néco kvalitního na dálkový příjem a ten obchod se mi ani po týdnu neozval...

djbasslick

oprava

nesmie byt vrtak...... :O

liquere

djbass

Třeba u mně, ale v půlce srpna jsem týden v cizině.

On Air!

Saxon

Ty máš svou prodejnu? to by bylo cool. jinak se zeptám ještě, četl jsem recenzi na jednom serveru a tam je uváděno, že to má čtečku (Conax Embedded), takže mi půjde Irdeto karta jako na 8000IRD nebo budu muset dokupovat modul? mám kdyžtak i ICE kartu, ale kdyby náhodou, jestli pojede i toto, děkuju

djbasslick

Prodejnu nemam. Kartu IRD jsem osobně nezkoušel, ale co vím, tak chodí s potřebným SW/oscam/ bez problému.

On Air!

Saxon
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra