![]() |
|
Skylink-nelze vytvořit zákaznický účet pro 2.kartuMám 2 karty registrované na 1 osobu. První z nich už má nějakou dobu úspěšně vytvořený účet i na webu Skylinku. Teď bych tam ale potřeboval přidat i tu druhou - byla regsitrována dopisem před několika lety. Systém hlásí, že jméno souhlasí i že je registrovaná. Pokud dám "registrovat", odmítne mě to s tím, že karta už je registrována a ať použiju funkci "získat zákaznický účet". Tam mám vložit číslo karty, přijímení z registrace, mail a už. jméno. Když to zadám, vesele mi to zahlásí "Uživatel se zadaným jménem a číslem karty je již registrován." a konec.Vtip je v tom, že sice registrován je, ale má tam vloženu jen tu první kartu. A ta druhá tam přidat nejde. A to je právě to, co potřebuju. Pěkná otravnost. Nevěděl by někdo, jak to provést? Druhá karta totiž nelze přidat ani do toho už stávajícího účtu, ale ani když pro ni chci vytvořit separátní účet s jiným uživ. jménem a mailem. Tipuju že to nepůjde, takže mailové nebo telefonické dohadování se Skylinkem bude nevyhnutelné, přesto ještě naděje žije.. Předem děkuji. |
arimmer
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 120 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Skylink-nelze vytvořit zákaznický účet pro...Na nový účet-druhú kartu stačí,len iné prihlasovacie meno,ako je na tej prvej-všetky údaje môžu byť úplne rovnaké! Vlastná skúsenosť. R^ |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE:arimmerNič si neobjavil,nič nové si nám nepovedal,to že si sa dostal na tú svoju kartu cez zabudnuté heslo nič nerieši,čo si chcel poriešiť na začiatku,čiže pridať už zaregistrovanú kartu k inej už tiež zaregistrovanej,to sa proste nedá som už písal.Neviem kam by si sa bol dopracoval,keby v údajoch pri karte nebol uvedený email,alebo špatný potom by Ti to zabudnuté heslo prd pomohlo.A ešte niečo,na jedno meno si môžeš zriadiť toľko účtov,koľko máš kariet,nič ťa tam neobmedzí.A pre tých zúfalých,čo píše efendy25 je jednoducha odpoveď,stačí zavolať svojemu predajcovi,alebo zájsť do krámu so satelitnou technikou a na počkanie Ti tam výmenu urobia.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink-nelze vytvořit zákaznický účet pro...Alebo,ak Ti to súri,tak napíš na letas@centrum.skPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: Skylink-nelze vytvořit zákaznický účet pro...Len,tak mimochodom všetko funguje,ako má dnes som robil výmeny zo pár krát,naposledy pred 5 minutami a žiadný problém.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
letasTysi proste génius, na jednu vec si zabudol VŠETKO SA DÁ. :))) |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Skylink-nelze vytvořit zákaznický účet pro...tiež som musel druhú kartu registrovať na iné prihlasovacie meno,ostatné údaje sú ako na prvej karte meno adr atd |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: Skylink-nelze vytvořit zákaznický účet pro...Hlavně o víkend nešla žádná registrace, chce to jenom číst. :-) |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
to arimmerMám totéž za sebou, musel jsem jim napsat co chci a pak dvakrát zaurgovat a oni mi to udělali - přidali kartu, dávno zaregistrovanou ještě poštou k té, kterou mám zaregistrovanou přes internet! Jinak to nejde ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
JardysekAno správně, chce to jenom číst. Kdybys sám dodržoval to, co radíš, tak by ses dočetl, že stěhování mělo probíhat do 12:00 v neděli 29.7. A úvodní příspěvek tohodle vlánka byl psán v neděli ve 14:31:50.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink-nelze vytvořit zákaznický účet pro...Chytrej :laughing:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
NesloučíTakže dvě karty se na jeden účet nesloučí a musí se napsat dopis...Přes servisní web dáš druhou kartu Skylink, ale už né přechod z CS Linku na kartu Výměna... |
JerryFM
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 4 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |