![]() |
|
3D filmy na TVDobrý den koupil jsem si 3D televizi plazmu LG pasivní a chci se zeptat stáhnul jsem si bluray 3D film stačí mi koupit externí hdd na přehrání filmu na televizi i s 3D efekty nebo budu muset koupit i bluray 3D přehrávač aby byly 3D efekty perfektní jinak jsem stáhnul 3D rip s příponou mkv a celkem dobrý ale nebylo to ono děkuji |
buben1001
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVno vsetko musi byt 3D cize musis ju mat na 3D stojane pichnutu do 3D zasuvky s 3D napatim 220 volt - na klasike tie efekty boli len 2D dokonca vo svetlych scenach to bolo len Dé a tmavé boli uplne že Bé |
medik
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVstačí ti externý HDD ja to taktiež púšťam z ext WD 2,5 HDD a 3D efekty poznať tak isto ako cez blu-ray prehrávačale dávaj pozor ak budeš kupovať bez externého napájania 2,5 HDD tak jedine WD elementary alebo my passport ostatné HDD majú väčšiu spotrebu a tv ti ich nerozpozná viď maxell |
ndsupcdigi
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
3D všdchnoHDMI kabel samozřejmě taky 3D, dokonce jsem viděl i 3D LNB konvertory, takže jsem se hned osypal, budu muset celou Torroidku osadit znova, páč mám jen 2D šmejdy..... předpokládám, že 3D mají být i konektory |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradhotovyrad ty si fakt vyznáš vieš o tom že HDMI 3D kábel existuje síce sa nevolá 3D je to 1.4 ale je sakra rozdiel medzi 1.3 a 1.4 ale to ty nemáš skade vedieť lebo 3D tv si videl jedine v obchode :D |
ndsupcdigi
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVinak kukam chlapče ze tebe to dobre j ebe a nemyslim tym od pol pasa nadol .. predavat staru nepouzitelnu x rokov vyradenu UPC kartu za 50 € no to je sila : http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=7&t=46753 |
medik
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVmedik keď nevieš čo sa s ňou dá spraviť tak nepíš Rv |
ndsupcdigi
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVz hentou mozes akurat tak skrabat okna .. ak neveris poslem ti zopar gratis az mas lepsi bussines :laughing: |
medik
![]() |
|
to: buben1001Né každý MKV film jde v TV pustit. Něco běželo z přímo připojeného USB disku, něco ze síťového DLNA zařízení. Záleží jak je udělaný. Setkal jsem se s filmy co nejdou pustit vůbec, nebo s filmy co pustit jdou, ale jede pouze video nebo audio. Mám TV 3D LG a 3D Samsung a něco co jelo na LG na Samsungu nepustím. Kvalita výsledného "prožitku" záleží na tom jak kvalitně je MKV zpracované. Přece jen to 3D z bluray vypadá většinou lépe než na staženém MKV. Počáteční nadšení z 3D mě už opustilo, takže to neřeším. |
Pajk
Registrace: 6/2005 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVa ako to suvisy z temou prečitaj si pravidla tochto fora admin by niečo z tim robyt |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVAhoj, taky něco přispěju...V první řadě některé bych ihned z tohoto fora vyloučil ( medik ) ! Takové odpovědi tady nemají co dělat ! --------- V mém případě ( LG Infinia 47LW650S ) jsem skoro polovinu filmů musel předělávat. Byl nutný převod kodeku h264 profile High@L5.1 na High@L4.1, nebo audia z DTS na AC3. Doporučuji http://3d-televize.heureka.cz/lg-42lw4500/poradna-otazka/107384/ Po úpravách vše OK! Přeji pohodový zážitek ze sledování 3D filmů :-) |
Facon
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVNeni k tomu 3D navod ? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
3D bez USB jo?...jsem našel v návodě u Filípka PFL7606K2 - 3D, že USB nepodporuje přenos 3d, z kina nebo PS3 jedou 3d normál, ovšem to je z disku DVD přes HDMI 1,4 včetně ARC...takže z pevného disku se zkrátka nedaří 3D nacpat u tohoto modelu...prejže rejže to ale ňák půjde, no nevim... :laughing: |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVnemýľte ho ja mám taktiež LG 3D LW5500 a púšam filmy z externého disku je pravda že ak má film zvukovú stopu DTS tak ju treba odstrániť, ale ide to perfektne ako z blu-ray prehrávača |
ndsupcdigi
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVTreba rozlišovať medzi H-SBS ripom a 3BD ISO ripom. H-SBS rip v pohode prehráš, keď bude v profile High@L4.1 a bez DTS audiostopy (tak ako bolo už napísané). Formát 3BD ISO prehráš len cez patričné MMC prepojené s TV HDMI káblom. Neviem či 3D TV prehrajú formát ripu U-D, myslím, že to nezvládajú, ale nie som si istý, keďže ja používam projektor a tam je to bez problémov. Skrátka je potrebné vedieť, aké formáty TV prehrá. Ale ako píšem, bez problémov prehráš z USB alebo HDD len rip vo formáte H-SBS, profil High@L4.1, zvuková stopa AC3.Ináč je smutné, že je tu čoraz viac členov, ktorých kvalita vyjadrená obsahom alebo gramatickou úrovňou ich príspevkov jasne ukazuje, že patria určite niekde inde, len nie sem, na toto fórum. niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVRogi: v podstate je to tak ako píšeš, ale je jedno jednoduchšie riešenie, konvertor, ktorý prekonvertuje hociaký formát do hociakého formátu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 649 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVpetersk máš pravdu že konverzia medzi jednotlivými formátmi kontajnerov, ako sú "mkv", "m2ts" a pod. je pomerne jednoduchá, tak ako je jednoduché zmeniť profil z High@L5.1 na High@L4.1, či pridať alebo ubrať audio stopy. To sa naozaj dá pomerne jednoducho. Ale zmeniť druh ripu z U-D na Half-SBS už vonkoncom nie je až také jednoduché, nehovoriac o velkej strate obrazovej kvality. Takže to nikto nerobí, ale priamo sa vyrobí BD rip buď ako BD ISO (ktorý je možné ďalej upraviť na H-SBS alebo U-D) alebo priamo H-SBS či U-D BD rip. Dôležité pre 3D TV je, aby rip bol vo formáte H-SBS. Ostatné veci, ako profil, typ kontajnera, audiostopy, to všetko sa dá následne pomerne ľahko upraviť. Spracovanie a ripovanie 3BD diskov je však náročnejšie ako ripovanie obyčajných BD.niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVrogi: ja som nemyslel sw -u konvertovanie ale niečo takéto http://www.ipbox.sk/ab-3dbox-converter.htmlT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
3D filmy na TVDěkuji za rady jen jsem chtěl podotknout že 3D film přehrávám z usb flash disku 16 GB a 3D efekt v hloubce tv je parádní ale efekt z televize není žádný nevíte co s tím zkoušel jsem přehrát i od LG přímo promo 3D vysílání co pouštějí v obchodech a výsledek stejný ven z televize žádný efekt |
buben1001
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
buben1001zožeň si Cesta na tajuplný ostrov 2 (Journey 2) tam je dobrý efekt na vychádzanie z tv a aj pri Súboj titanov 2-záleží od filmu napr taká kung fu Panda tá má hrozný 3D efekt alebo resident evil -celkovo pasívna technológia nie je na vychádzanie z tv tak kvalitná ako aktívna |
ndsupcdigi
![]() |
|
=vychádzanie z TV=Chlapci vy ste fakt dobrí... ;DŽe vychádzanie z TV... ;D Mali by ste zájsť k očnému, ako vám môže niečo vychádzať z TV, možno tak akurát dym keď horí... Ale 3D efekt je samozrejme výrazjnejší pri aktívnej technológii ;-) |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
Hloubka 3D - ven a dovnitř ???pokud budeš mít dostatečnou vzdálenost od tv, správné brýle (někdo tu tvrdil, že je jedno jaké - v pasivu), ve tmě bys měl poznat, jestli má smysl dál ladit tu tvou tv, anebo ji vyměnit za kvalitnější... osobně bych chtěl vidět, jak se ladí hloubka 3d dovnitř zvlášt a ven taky zvlášť, to mi připadá jako totální nesmysl, zejména když se jedná o pasivní technologii, která pouze "šilhá"...Samozřejmě konvertory a konvertory na formáty, jinak je 3D dneska ještě moc nepoužitelný. Dovedu si však představit, že kvalitní 3d a nekvalitní obrazová kvalita může u pasivu formát 3d totálně odepsat... Mám cca roční zkušenosti s 3D pasiv, zajímalo by mne, jestli někdo jedete hry na PS3 v 3D - to je mazec R^ R^ :)) :)) |
Dadycool
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVja 3D hry na Xbox 360 pecka |
ndsupcdigi
![]() |
|
...a máš možnostsi zvolit režim, kdy jeden hráč vidí jen svoji scénu a pozici ne telce a druhý hráč vidí také jen svou pozici a svou scénu, tzn, že není telka rozdělena na dvě půlky ale přes celou je vidět jeden player pro jedny brýle? myslím si, že to je superpecka, která nemá obdoby...ne všechny hry 3D to ale podporují, nevím sice proč ale je to tak... R^ R^ :)))...jen tak mimo mísu: mi to připadá, jako duální displej, u některých aut - Range rover atd, kde řidič na centrálním displeji vidí např navigaci a spolujezdec může sledovat na tomtéž displeji např film...ale to je úplně jiná technologie, Philips na to šel u pasivu takhle no... R^ R^ ...snad to nikoho nenaštve, že to sem píšu... :))) |
Dadycool
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVNo ja teda stále nemám jasno,mám TV Panasonic 50 GW20/to ako 2D/ a ked kupím AB 3DBox Converter tak pri prehrávaní 3D filmu z HDD budem sledovat na TV 3D obraz?? Díkec a sorry ked je to blbá otázka |
nyakec
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: 3D filmy na TVnyakec: áno ale len analgyf s modro-červenými okuliarmi!T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |