![]() |
|
Projektor OPTOMAAhoj.Chci si koupit projektor OPTOMA HD300X.Má někdo s tímto projektorem zkušenost?Jedná se hlavně o 3D filmy.Někde jsem četl,že to funguje pouze s propojením s počítačem. |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Projektor OPTOMANemám priamo tento projektor, ale keďže má HDMI 1.4 vstupy, bude určite podporovať pripojenie aj 3D BluRay (pozri na stránkach výrobcu), alebo pripojenie multimediálneho centra. Osobne mám skúsenosť, že na mojom projektore po pripojení MMC s konektorom HDMI 1.4 som prehral bez problémov aj 3BD ISO súbor (teda ISO obraz 3BD disku). Tento projektor podporuje aj prehrávanie 3D vo formáte SBS aj U-D. Tak či tak, aký zdroj signálu chceš použiť? Určite bez problémov pripojíš 3D BluRay prehrávač, ale ak chceš sťahovať ripy, tak tie sú väčšinou vo formáte H-SBS (hoci pribuda aj 3D ISO), ktoré spoľahlivo prehráš z vhodného MMC (tu treba trošku porozmýšlať, ktoré ale vybral by som už len s podporou 3D). Samozrejmosť je pripojenie PC, herných konzol. sat tuneru a pod.Možno Ti však niekto poradí lepšie ako ja, keďže ja mám projektor Acer H5360BD, ktorý toho zvláda naozaj hodne, ale jeho natívne rozlíšenie je 1280x720 (úplne dostačujúce pre 3D) niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
rogiMám také Acer,myslím že 1201,ale není full hd a není 3d,kdežto Optoma ano.Používal bych Blu Ray 3d a převážně originální disky a občas něco stáhnutého. Jak je to s obrazem,který je rozdělený napůl-(SBS,pokud se nemýlím),odstraní to projektor 3d nebo pouze tv 3d? |
hugo51
![]() |
|
RE: Projektor OPTOMAAcer, ktorý mám ja síce nie je fullHD (tak ako píšem má natívne rozlíšenie 1280x720) ale je 3D a naviac má rozhranie HDMI 1.4, takže má možnosť pripojiť priamo 3D BluRay prehrávače alebo aj MMC s podporou 3BD ISO. Čo sa týka kvality obrazu, tak tá je aj pri uvedenom natívnom rozlíšení veľmi dobrá.Ak budeš používať 3D BluRay a originálne 3D disky, tak nebudeš mať žiadny problém so zobrazením 3D obrazu. Pri ripoch typu H-SBS alebo U-D dokáže tieto formáty správne spracovať aj samotný projektor, len je potrebné v menu projektora nastaviť typ spracovávaného obrazu. Takže zdrojom signálu môže byť v prípade ripov H-SBS alebo U-D ľubovolné multimediálne centrum, ktoré prehrá HD ripy v rozlíšení 1920x1080 (čo sú prakticky už všetky dostupné MMC). Ako som len narýchlo pozrel tú OPTOMU o ktorú máš záujem, mala by vedieť spracovať ripy vo formáte aj H-SBS aj U-D. Ale prever si to. niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
rogiVelice děkuji za odpověd. |
hugo51
![]() |
|
![]() |