Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Divné zápisy ví někdo???

Zdravím všechny dnes jsem registroval novou IRDETO SKYLINK KARTU je to čisté irdeto...a naběhli mi tam nějaké divné zápisy teda jejich datumy nejsou zrozumitelné :(

Na Irdeto ICE mám Zápis OD - DO a je tam pěkně videt datum...

A na IRDETO mám takové řádky jeden opíši :

ID 01 - CHID : 07D2 DATE: 11F7 valid : 1E00

Tohle se opakuje na všech řádcích,skoušel jsem to prevést z HEX na DEC a vycházejí mi nesmyslná čísla jako že 11F7 je 4599

Děkuji za postřehy a rydy jak objasnit ty divné datumy... :lookaround:

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Divné zápisy ví někdo???

kdy odhadujes zverejneni cryptoworks skylinku?

No Ja si myslím že toto si nedovolia. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@bublajs

Přemýšlel jsem o tom, že možná udělám nějakou veřejnou brute force "hádanku" na, dejme tomu, poslední bajt OP klíče na providera 08 den před odpojením posledního kanálu, ale nevím, jestli mi ten ban na parabole za to stojí...

Diskomfort je nositelem pokroku.

AlesHavel
Registrace: 5/2010

@AlesHavel

Zdravím, vidím že sa vyznáš...ako je to prosím u platnosti zápisov, je rozdiel pri porovnaní Skylink(CSlink)Cryptoworks kariet a ICE, Irdeto kariet? Keď mení Skylink OP kľúč u ICE kariet, mení sa aj pri kartách cryptoworks?
Ide mi o to, že keď by som teoreticky mal nahrávku v zakódovanom stave na disku, a chcel ju neskôr dekódovať, je lepšie mať kartu Cryptoworks alebo je to jedno?
Sú zápisy na ICE,Irdeto karte platné ešte aj spätne ako je aktuálny deň, alebo s touto kartou už nieje možné spätné dekódovanie nahrávky?
Dik.

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

@AlesHavel

takú ťažku hádanku by si im snáď nedal .. pri tychto vyplakávacich jelitách by som rozsah zúžil na posledný bite a ver tomu ze aj to by bol pre podaktorych tvrdy oriešok :laughing:

@digitals
čo riesis ? ICE je hybrid = irdeto karta, ktora vie emulovat, cize umelo vytvarat hlavicky podla cw normy takze aj letmym uvazovanim velmi lahko zistis ze platnost zapisov ako aj zmena op kluca je simultalna.. cize ta ista emm ide jak v irdeto mode tak v cw mode vzdy s inou omackou.
Ked mas zakodovanu nahravku na disku a zmeni sa OP key mas proste smolu - uz viac si ju nepozries .. Hold to je "vymozenost" alebo resp. dan za skylink ready prijimac .. Ovela lepsie je mat hocijaky noname prijimac s CI slotom a PVR funkciou, v nom MASCOM modul CW, pripadne Alphacrypt

medik
Registrace: 11/2011

@digitals
reagujem len na otazku, ci je meneny op key na cw kartach v rovnakom case, ked je meneny na ice. Nie, nie je, oba systemy su nezavisle. Na zvysok reagoval medik

@ales
ono v pohode by to slo riesit trebars aj 1 den po vypnuti prov 08 :)
Staci im povedzme tyzden predtym odlogovat jednu ecm, dat im jednoduchu kalkulacku na vypocet sig a mozu testovat op.
pricom nespravna sig - odpoved 98 05, spravna 9F 1C.
Ako ale spravne poznamenal medik, zuzil by som to aspon na posledny polbajt resp posledne 4 bity. Tym nechcem podcenovat prispievatelov fora, ale spominam si aka bola ucast na tvojich podobnych hadankach v minulosti a kolki vobec len pochopili o co ide
:)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

RE: Divné zápisy ví někdo??? pro pana Aleše Havla

,,Kdyby měl Skylink zápisy pouze na 10 dní, bylo by na tomto fóru cca 3x více uplakánků s blockerem či pajcovanými přijímači s conaxovými čtečkami, že jim karta nedekóduje, refreshe nezabírají, a co že si ten protivný provider zase dovoluje měnit klíče...a různé jiné litanie"

to máš pravdu na druhou stranu má na to Skylink právo! PODLE MĚ NEMÁ!!!
Ať se nikdo pak nediví, že lidé ocházejí od Skylinku právě kvůli těmto ÚPRAVÁM. A regulační poplatek o tom ani nemluvě. Každý chce sledovat to co mu patří a ne,aby pořád dělal nějaké refreshe. Pokud ICE karty mají díru tak si za to může Skylink sám. Skylink přeci nemůže dělat změny, když 2/3 lidí ani neví co je bloker a co to znamená. Tyhlety ty úpravy povedou k tomu, že lidé půjdou jinde. Měl jsem např. polskou Cyfru a tam fungovalo vše tak jak mělo. Proč to není tak u Skylinku ať prodávají předplatné karty na rok s různými nabídkami programů tak, jak to dělá S refreshem si poradím, ale mnoho lidí ani nevi co to je.

viking
Registrace: 9/2005

viking

Nie len ICE karty majú dieru....prechod z CW na Irdeto bol nezmyslom....

Milan C
Registrace: 4/2006

Kdyby měl Skylink zápisy pouze na 10 dní

No ak si stoho vezmu príklad, tak do tích 10 dní ešte stihnu zmeniť aj OP-KEY a bochvie čo ich napadne a bude vymalované. :laughing:

PISTOK153

No podla mna by tie zápisy mohli plaťiť aj 30 dní, ale bez toho, že by sa každí den aktualizovali, toto je uplná blbosť, a len zbytočne......

PISTOK153

PISTOK153

pokud vše funguje jak má, tak pak aktualizace zápisů každý den s platností na 30 dní nezpůsobuje žádnej problém. Pořád máš rezervu dalších 30 dní, kdybys neměl přijímač vůbec zapnutej. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

@jozef BA

a ako často sa asi mení OP key u ICE/Irdeto kariet a ako u CW kariet?

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

irdeto ice cca jeden az 2x tyzdenne u cw OP key na 04 asi pred 4 rokmi a na 08 v marci minuly rok

medik

RE:Divné zápisy ví někdo???

Nevím co tu pořád řešíte,jám mám Zebru s ICE a je mi jedno co s tím dělají.Když chci tak přijímač zapnu,kouknu na to co mě zajímá,vypnu a dál neřeším.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Hlavne sa tu vykecavajte.

tophunter
Registrace: 4/2010

Saták1:

Presne, takto sa má chovať správny prijímač. K takým radím aj môj ŠROT OpenboxX820!

Eman
Registrace: 4/2007

Dnes se mi to změnilo z

ID 01 - CHID : 07D2 DATE: 11F7 valid : 1E00

na

ID 01 - CHID : 07D2 DATE: 11F8 valid : 1E00

Co znamená to 11F7 a dnes 11F8 ??? :( :((

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell

kua mas to popisane vyssie tak co spamujes !!

medik

Farell

Zmenil sa ti datum zapisu z 3.8 na 4.8.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

@Warder

takže 3.8.2012 je 11F7 a 4.8.2012 je 11F8
a zítra bude 11F9 a v pondělí bude co???

Farell

dalsie do poradia.. boze ty si jelito ...

medik

máš obraz? tak neřeš koniny

miku
Registrace: 10/2007

@AlesHavel,
snad je to trosku k tejto teme.
Mam na hlavnej karte Ice "uroven Patch 0000" a ma Next "uroven Patch 0001" je to dobre? nemalo by to byt na oboch rovnako? V jednom prijimaci.

HornetF18
Registrace: 10/2011

HornetF18

Ja mam na aute poznavaciu znacku 359HD a sused 984KF. Mozte mi niekto, prosim, napisat, ci rano nastartujem auto ? :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza

To zalezi od baterky, nie od SPZ :)))

doky
Registrace: 1/2007

doky

No dobre, od baterky teda. Tak ja mam na baterii v aute napisane 55Ah, auto mi dobre startuje ci v zime, ci v lete uz 6 rokov. Sused ma bateriu 56 Ah. Pytam sa teda, mam dobru bateriu ? Nemal by som mat aj ja 56 Ah ? :)))

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra