Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Divné zápisy ví někdo???

Zdravím všechny dnes jsem registroval novou IRDETO SKYLINK KARTU je to čisté irdeto...a naběhli mi tam nějaké divné zápisy teda jejich datumy nejsou zrozumitelné :(

Na Irdeto ICE mám Zápis OD - DO a je tam pěkně videt datum...

A na IRDETO mám takové řádky jeden opíši :

ID 01 - CHID : 07D2 DATE: 11F7 valid : 1E00

Tohle se opakuje na všech řádcích,skoušel jsem to prevést z HEX na DEC a vycházejí mi nesmyslná čísla jako že 11F7 je 4599

Děkuji za postřehy a rydy jak objasnit ty divné datumy... :lookaround:

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Divné zápisy ví někdo???

pro Saták1
Synovi jsem koupil taky ZEBRU satelit , ale má kartu ICE - DRUHÁ - od Skylinku za 80 kč měsíčně a má tam kombi balíček co mám já a taky spokojenost . Zapne - vypne víc nepotřebuje i po nekoukání na satelit 14 dní bez problémů , ale ze zásuvky to normálně nevypíná , jen když byl na dovolený 10 dní kvůli bouřce . Kdyby náhodou byla , když není doma, tak to vytahl ze zásuvky a pak jen po 10 dnech strčil zase do zásuvky zapnul a vše OK . Asi jednoduchý spolehlívý výrobek , originál SW - koupeno květen 2012 - prý je i novější , ale proč to dávat když to funguje . R^

standa111
Registrace: 11/2009

@medik

prečo tak často menia ten OP key na Irdeto kartách, keď irdeto je taký moderný a bezpečný kódovací systém, žeby sa báli že ho niekto za ten týždeň prelomí :))) ...narozdiel od "starého nemoderného deravého systému cryptoworks", ktorý ide bezpečne(ako uvádzaš rok) bez potreby neustáleho menenia kľúčov... R^...to je na zamyslenie Rv

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

z jednoducheho dovodu - pretoze si nevedia inak osetrit datumovy bug .. underwassermani z irdeta jaksik nemysleli na nieco take ako blocker

medik
Registrace: 11/2011

Niekto tu nedávno pisal že vraj ked skonči 10 dňovy zapis
chid: 7FFD, date: 2012/08/04 - 2012/08/14, name: Product 7FFD
tak sa karta zablokuje aj ked zapisi sú 30dní
Potom ale podla pána Alesa je to len nejaký technický zápis nič viac,alebo?

stanob
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra