![]() |
|
Příjem =načerno=Ahoj lidi , četl jsem tu na foru něco o modulu Diablo , docela mě to začalo zajímat a chci se vás zeptat,čím se dá načerno příjimat cz / sk programy , třeba i placené , chytal nebo chytá z vás někdo načerno programy a jak? Děkuji za odpověd |
NeoCZ
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 71 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Příjem =načerno=Ake blbosti?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
NeoCZuž jsi někdy vlezl do klece ke lvům a zeptal se jich nadrzo, kdo je tady nejchytřejší? ... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 405 |
![]() |
|
RE: Příjem =načerno=:))) :))) :))) :))) |
NeoCZ
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
@NeoCZahoj troll, dobry pokus! pobavil som sa :D |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
@NeoCZaby som ti ale odpovedal. nacierno sa da pozerat vselico. Kvoli vykonu ale musis kupit aspon 9, radsej 10 diablo modulov. Tieto pospajas LAN kablom kategorie 7a. Lan kabel zredukujes na koaxial a tento zapojis do LNB na tvojej parabole. Tiez budes potrebovat kvalitny Windows Set Top box ( napriklad microsoft surface prvej generacie). Do tohto nainstalujes Instrumentation DIgital Onlne Transcriber a vyberies si z menu co chces ukradnut. potom uz len kliknes na tlacitko "go". |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Příjem =načerno=Najsmutnejšie na tomto fóre je to, že minimálne polovica z týchto "spravodlivých", ktorí by ťa najradšej ukameňovali, donedávna si tu vymieňala kódy na čierne sledovanie DIGI. Dnes zase potajne majú zapnuté share a černotu robia znova. Tu sa ale tvária ako veľký strážcovia čistoty fóra. Ešteže sa admin na to povzniesol a nedal ťa na čiernu listinu. Mňa tam šupol, len čo som sa opýtal, čo sa dá chytiť v emu na Síriuse okrem Travel chanel. Mám dojem, že to bolo vtedy trocha prisilné gesto. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
KarnerR^ R^ R^ |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Příjem =načerno=A ve vzduchu je cítit exotické ovoce... :-)Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Příjem =načerno=Podla seba sudim ........ci ako to je? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |