Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

dnešni fotbalek v hd

Polsko-anglie v 20"55 TVP1 HD na 13"vych nebo Spanelsko-FRANCIE na TF1HD 19"vych v emulaci nebo 9" vychodne free rovnež v HD težke rohodnuti co skouknout porovname aspon kvalitu obrazu jak to v hd ma vypadat :8)

WADER
Registrace: 12/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dnešni fotbalek v hd

Ja radšej TV 8, večer super program: Anjeli s Rudym! :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

https://www.parabola.cz/zpravicky/17858/kvalifikacia-na-ms-vo-futbale-2014/

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

diky

za dalši tipy schvalne sem zvedavy na na čt4hd,orf hd,erstehd,tvp1hd,tf1hd ,sd mazanice mne nezajimaji mič pri nich splyva s travnikem :laughing:

WADER

Mna zase sere, ked pri hokeji je cely lad sama reklama,clovek niekedy nevie kde je puk............ Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

lehke rešeni

vypni barvy jednou sem to skoušel to by ses divil :)))

WADER

:))) R^

liquere

Fotbálek

Já zrovna koukám na Rusko na Sport 1HD RU, 16000 kilobit, obraz jak břitva i v lijáku... no a večer poločas na ty naše hvězdy a pak... buď Německo - Švédsko na stejném kanálu, nebo asi Talijáni s Dánskem na JSC Sport HD

hotovyrad
Registrace: 3/2011

To mas jako 8000 tam a zpatky tech 16000 ??? :)

liquere

to liquere

čoveče, fakt tam tolik mají... Na Platformě to bylo okolo 10, ale na 36ce se toho nebojí, a to koukám na NTV+. tytéž programy na stejné družici má Trikolor na svých frekvencích (jaképak copak, pár Rublů máme a proč mít s NTV+ stejný TP, když můžeme mít na svých stejný program jako oni) ještě nabušenější - okolo 18000. A to platí třeba i o NTV+ Futbol 1/2 HD.

hotovyrad

Ved si robim pr del.....ked je vela miesta preco nie?Aj stare salove pocitace EC 1030 a spol. ked sa rozobrali pri poruche sa hovorilo, ze robime velke rusko...

liquere

to liquere

jojo, vše mají dvojmo, asi se bojí atomového výbuchu na ten Eutelsat :-))) Já jen čekám, až se podaří rozjet všechny HD kanály na Dreamboxu (DRE Crypt v jiných než doporučených satelitech zlobí) a kupuju origo kartu Trikolor Full HD za 580 CZK na rok!!!! 25 HDček a 100 SDček... je to levnější, než to mít nasdílené a je to legal... pokud se to podaří do léta, samozřejmě že zde napíšu, jedu v červenci do Stalingradu, tak bych těch karet vzal více, za ty prachy....

hotovyrad

To ano keby to islo bez problemov.......

liquere

to liquere

pokud jo, tak bych dal vědět do fóra a kartičky nakoupím.... za padesát korun na měsíc 25 HDček o bitrate, které nemá snad celý Skajlink dokupy? :-))))

hotovyrad

ALe ked to pojde,ako pises momentalne to blbne.Alebo som zle porozumel.Az to bude aktualne.Momentalne nemam tu poziciu nastavenu,takze zatial aj preto u mna pase.Ale pol roka je dlha doba,takze ..... R^

liquere

to liquere

Jasně. ale cena 900 Rublů není akční, ale stálá... takže uvidíme.....

hotovyrad

to hotovyrad

ahoj, to NTV+ asi chytas z 36E že? jak velkou na to potřeba parabolu a je potreba nějaký jiný konvertor? V přehledech polarizace L a R. s tim nemám žádnou zkušenost. diky moc za info

jurasek
Registrace: 1/2006

to jurasek

jojo, točivý (cirkulární) konvertor... Bydlím v Ostravě a mám noname anténu asi 100x85 a i dnes v hnusu mi celá 36 v HDčku hraje pěkně.... Za pěkného počasí mi DM800 ukazuje 13dB, hranice sledovatelnosti bez výpadků je asi 8 dB - holt vysoké FEC a i dnes v dešti mám 10 dB

hotovyrad

to jurasek

Pokud jsi z OVY (nebo máš spojku), mám jeden starší kousek, za lahev dobrého pití (pro dobrý zrak pijte z likérky Drak) je Tvůj

hotovyrad

to hotovyrad

aky lnb konvertor mas myslim model?

vaha
Registrace: 11/2010

Polsko-Anglie i na ITV 1 HD...a ted zrovna oznámili odložení utkání na zítřek 17 hod. kvůli dešti.

sigur
Registrace: 5/2010

LNB Circular

Golden Interstar Circular Twin LNB GI-102 Supreme, cena necelých 500 i s poštovným u Kenex.cz

hotovyrad

to hotovyrad

a klasicke stanice s H/V pol ti idu normalne ci len od frequencie 11 700 ?

vaha
Registrace: 11/2010

to vaha

na 36E jsou jen točivé stanice. V/H jsou jen nějaké v africkém svazku a v principu bys je taky tímto LNB nechytil, stejně tak jako točivé nechytíš s klasickým LNB, že ano... ale z těch točivých ruských mám naladěny opravdu všechny od NTV+ i Trikoloru

hotovyrad

som si uzil nemecko-svedsko..to bola ina strelnica...svedi boli nebezpecni..ale nemci im to umoznili po vedeni 4-0 prestali hrat...a super ako svedsko to dokazal vyuzit...no..nemcom to moze byt jedno...ta kvalifikacna skupina tu vyhraju aj s rezervou...nejaky bod strateny nehra rolu...hraju paradne radost na to pozerat...z tych nasich ci ceska ma bolia oci...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

to tulen

taky jsem koukal na Nemce (Sport 1 HD RU), super mač.... Po skvělém prvním poločase jsem přepnul na poslední čtvrtku na Česko - Bulharsko.... nechce se mi věřit, že tahle bída je stejný level, tzn stejná kvalifikace na stejný turnaj. To se jako fakt máme měřit s Německem na jednom turnaji? Bílku a FAČR, nepijte už ten metanol od Draka :-))))

hotovyrad
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra