![]() |
|
dnešni fotbalek v hdPolsko-anglie v 20"55 TVP1 HD na 13"vych nebo Spanelsko-FRANCIE na TF1HD 19"vych v emulaci nebo 9" vychodne free rovnež v HD težke rohodnuti co skouknout porovname aspon kvalitu obrazu jak to v hd ma vypadat :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdJa radšej TV 8, večer super program: Anjeli s Rudym! :laughing: :laughing: :laughing: R^ R^ R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdhttps://www.parabola.cz/zpravicky/17858/kvalifikacia-na-ms-vo-futbale-2014/Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
dikyza dalši tipy schvalne sem zvedavy na na čt4hd,orf hd,erstehd,tvp1hd,tf1hd ,sd mazanice mne nezajimaji mič pri nich splyva s travnikem :laughing: |
WADER
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdMna zase sere, ked pri hokeji je cely lad sama reklama,clovek niekedy nevie kde je puk............ RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
lehke rešenivypni barvy jednou sem to skoušel to by ses divil :))) |
WADER
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hd:))) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
FotbálekJá zrovna koukám na Rusko na Sport 1HD RU, 16000 kilobit, obraz jak břitva i v lijáku... no a večer poločas na ty naše hvězdy a pak... buď Německo - Švédsko na stejném kanálu, nebo asi Talijáni s Dánskem na JSC Sport HD |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdTo mas jako 8000 tam a zpatky tech 16000 ??? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerečoveče, fakt tam tolik mají... Na Platformě to bylo okolo 10, ale na 36ce se toho nebojí, a to koukám na NTV+. tytéž programy na stejné družici má Trikolor na svých frekvencích (jaképak copak, pár Rublů máme a proč mít s NTV+ stejný TP, když můžeme mít na svých stejný program jako oni) ještě nabušenější - okolo 18000. A to platí třeba i o NTV+ Futbol 1/2 HD. |
hotovyrad
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdVed si robim pr del.....ked je vela miesta preco nie?Aj stare salove pocitace EC 1030 a spol. ked sa rozobrali pri poruche sa hovorilo, ze robime velke rusko...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerejojo, vše mají dvojmo, asi se bojí atomového výbuchu na ten Eutelsat :-))) Já jen čekám, až se podaří rozjet všechny HD kanály na Dreamboxu (DRE Crypt v jiných než doporučených satelitech zlobí) a kupuju origo kartu Trikolor Full HD za 580 CZK na rok!!!! 25 HDček a 100 SDček... je to levnější, než to mít nasdílené a je to legal... pokud se to podaří do léta, samozřejmě že zde napíšu, jedu v červenci do Stalingradu, tak bych těch karet vzal více, za ty prachy.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdTo ano keby to islo bez problemov.......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerepokud jo, tak bych dal vědět do fóra a kartičky nakoupím.... za padesát korun na měsíc 25 HDček o bitrate, které nemá snad celý Skajlink dokupy? :-)))) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdALe ked to pojde,ako pises momentalne to blbne.Alebo som zle porozumel.Az to bude aktualne.Momentalne nemam tu poziciu nastavenu,takze zatial aj preto u mna pase.Ale pol roka je dlha doba,takze ..... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquereJasně. ale cena 900 Rublů není akční, ale stálá... takže uvidíme..... |
hotovyrad
![]() |
|
to hotovyradahoj, to NTV+ asi chytas z 36E že? jak velkou na to potřeba parabolu a je potreba nějaký jiný konvertor? V přehledech polarizace L a R. s tim nemám žádnou zkušenost. diky moc za info |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
to jurasekjojo, točivý (cirkulární) konvertor... Bydlím v Ostravě a mám noname anténu asi 100x85 a i dnes v hnusu mi celá 36 v HDčku hraje pěkně.... Za pěkného počasí mi DM800 ukazuje 13dB, hranice sledovatelnosti bez výpadků je asi 8 dB - holt vysoké FEC a i dnes v dešti mám 10 dB |
hotovyrad
![]() |
|
to jurasekPokud jsi z OVY (nebo máš spojku), mám jeden starší kousek, za lahev dobrého pití (pro dobrý zrak pijte z likérky Drak) je Tvůj |
hotovyrad
![]() |
|
to hotovyradaky lnb konvertor mas myslim model? |
vaha
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdPolsko-Anglie i na ITV 1 HD...a ted zrovna oznámili odložení utkání na zítřek 17 hod. kvůli dešti. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
LNB CircularGolden Interstar Circular Twin LNB GI-102 Supreme, cena necelých 500 i s poštovným u Kenex.cz |
hotovyrad
![]() |
|
to hotovyrada klasicke stanice s H/V pol ti idu normalne ci len od frequencie 11 700 ? |
vaha
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
to vahana 36E jsou jen točivé stanice. V/H jsou jen nějaké v africkém svazku a v principu bys je taky tímto LNB nechytil, stejně tak jako točivé nechytíš s klasickým LNB, že ano... ale z těch točivých ruských mám naladěny opravdu všechny od NTV+ i Trikoloru |
hotovyrad
![]() |
|
RE: dnešni fotbalek v hdsom si uzil nemecko-svedsko..to bola ina strelnica...svedi boli nebezpecni..ale nemci im to umoznili po vedeni 4-0 prestali hrat...a super ako svedsko to dokazal vyuzit...no..nemcom to moze byt jedno...ta kvalifikacna skupina tu vyhraju aj s rezervou...nejaky bod strateny nehra rolu...hraju paradne radost na to pozerat...z tych nasich ci ceska ma bolia oci...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
to tulentaky jsem koukal na Nemce (Sport 1 HD RU), super mač.... Po skvělém prvním poločase jsem přepnul na poslední čtvrtku na Česko - Bulharsko.... nechce se mi věřit, že tahle bída je stejný level, tzn stejná kvalifikace na stejný turnaj. To se jako fakt máme měřit s Německem na jednom turnaji? Bílku a FAČR, nepijte už ten metanol od Draka :-)))) |
hotovyrad
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |