Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde většina TV stanic (Skylink)

Zdravím, asi po 3 dnech jsem zapnul tv přes satelit a nejdou mi všechny stanice až na ČT24, Óčko a Noe - u těch co nejdou mi naskočí hláška: "Nabídka není k dispozici nebo je zakódovaná". Nevíte čím to je? Kartu máme novou Irdeto (Skylink výměna).

martyy
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde většina TV stanic (Skylink)

Murdlanti, ale ste mu poradili Rv ,martyy, zavolaj si na SKYLINK a nepíš tu - nech sa tu neobavujú kadejakí.... na tebe :))) Inak držím R^

dano01
Registrace: 11/2008

"obrať se na operátora Od toho tam je a je tam do 19:00"
" zavolaj si na SKYLINK a nepíš tu"

To může napsat pouze ten, který to nikdy nezkusil. Naopak docela dobře se mně osvědčil email. Rady typu "oprav si ten šrot" jsou už úplně mimo.
Zkontroluj kartu na webu podle čísla a bude ti jasno. Pokud je vše v pořádku, zapni na CT1 a čekej.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kubíčku

kdybys pořádně četl tak jsem mu napsal aby si tu kartu skontroloval popřípadě flešnul!JEHO REAKCE JE/BYLA AROGANTNÍ, tak ať se obrátí na operátora a je mi jedno jak.A nebrečí tady.Stačí pořádně to pročíst a a zase :( tady nepsat mudrna.a prosím neskoušej zase nějakou výmluvu-mě nezajímá.ok?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

korkoran

pitomý přijímač obtibox zebra měsíc nezapnutý a naskočí hned.a pokud to někteří umí jenom zapnout a vypnout tak nemám nic proti jejich dotazům ale když se snažíš poradit a on odpoví arogantně co by o n něco dělal ta ať se jde bodnout.reakce v 18:34.19 včera.Tak jaká odpověď taková reakce-platí je línej něco si zjistit tak ať volá providera.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

petříku,

Přeci refreš je úplně na nic. Tak proč tato rada?
Jinak já netvrdím, že jsi mu neporadil i něco jiného, jen chci tím říci, že volat tam opravdu nemá smysl. Jo a pokud tě nezajímá můj názor, tak proč reaguješ?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Tak už to jde. Nechal jsem přijímač zapnutý a postupně se programy zpřístupnily. Jestli moje reakce působila arogantně, tak se omlouvám - naštvalo mě jen to, že se jednou za čas chci na něco kouknout v TV a zrovna to nejde. Díky

martyy

martyy

To je dobře, že ti to chodí. Žádný "křáp" se nekonal a vše šlape. Napiš jen tak pro zajímavost, co to bylo za stroj.

kuba

Jedná se o Humax CRCI 5500 (křáp už to asi opravdu bude :-))

martyy

Podle zde 90% lidí říká že panasonic s vestavěným salitem je hrůza , ale já i po 14 dnech ( dovolená + chata , atd, ) normálně přijdu a bez problémů pustím TV a vše naběhne do 1-2 vt. S tímto nemám nikdy problém i když je to podle bublajs šrot , který by ale neměnil . Kluk má 1 rok satelit ZEBRU a kartu NEX DRUHOU a ten dokonce i 1 měsíci bez problémů pustil a vše fungovalo okamžitě . R^ :laughing:

standa111
Registrace: 11/2009

Šrot nešrot, ale až pro laika někdo vyjmenuje které stroje, sestavy,nebo sw. jsou a které nejsou šroty, tak u mě potom nebude jenom mluvka. Takhle si tu může kdokoli klepat brzlík jak chce, ale informace "máš šrot" nikomu nic nepřinese.

kuba

standa111

Pane, mohu vědět jméno ústavu, kde jste se naučil tak krásně česky ???

bretah
Registrace: 9/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra