![]() |
|
Dreambox - hesloZdravím pánové, nevíte jestli jde nějakým způsobem zjistit heslo z dreamboxu ? Konkretne DM 7000 , Gemini FW. Chci ho věnovat kamaradovi ale leží mě doma už roky a chci mu tam nahrát novej setting a podobný blbosti...ale heslo už fakt nevím a jedinej způsob kterej mě napadl je přehrát FW což se mi nechce :/ ...Je nějaká možnost ? Děkuji Vám |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Dreambox - heslopokud jsi neměnil tak root/dreambox |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Dreambox - heslono dekuji ale default heslo jsem tam opravdu nemel ...to jsem pro jistotu hnedka zkusil taky :-) |
harry88
![]() |
|
RE: Dreambox - heslohttp://blackbull.webz.cz/DreamBox/Navody/DreamBox_Jak_resetovat_heslo_v_DreamBoxu.html |
Dukan
![]() |
|
RE: Dreambox - heslodiky , aspon bude mit kamarad za dlouhých zimních večeru co delat :-DDiky moc |
harry88
![]() |
|
Změna heslamě spíše zajímá, jak jej změnit.... mám DM 800, GP 5.1 |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Dreambox - hesloještě me napadlo ...pokud se uvede Dreambox do továrního nastavení , heslo se nevyresetuje ? |
harry88
![]() |
|
RE: Dreambox - heslotelnet a passwd je zmena...unix/linux skuste toTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Dreambox - hesloano passwd je změna treba přes putty |
Dukan
![]() |
|
to DukanMyslíš putty connection manager? |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Dreambox - hesloMas to uz ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerepokud se ptáš na mě, zatím vyčkávám, protože těch informací mám málo a nechci nic pokazit... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Dreambox - hesloked mas vidle tak z prikazove riadku daj : telnet ip boxuprihlasis sa a zadas passwd a mal by si pytat zmenu hesla, to je vsetko Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liqueretakhle to nejde |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Dreambox - hesloA co ti pise?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerenakonec jsem to udělal přes DCC a mám to, člověk je hned klidnější, defaultní heslo je jako žádné :-) Děkuji |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Dreambox - hesloAj tak sa da....... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Dreambox - hesloVelkej sdíleč Hotovejřád jede s defaultním heslem....:))) :))) odborník žasne |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Dreambox - heslodiky no ...ale tema bylo ..zapomenuté heslo... ne stupidní změna... |
harry88
![]() |
|
![]() |