![]() |
|
TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ještě ICE ?Zdarec - mojí máti hrozí že bude 30.11. odstřižena od cslinku - má přesně tenhle TOPFIELD a v ní cryptoworks cslink.http://shop.digiprijem.cz/topfield6000cr.jpg . Máti má 84 roků a sedí pořád u sportovních programů novasport, eurosporty a tak. . Po oznámení Skylinku, že k 30.11. ji zařízne, musím začít konat v rámci akce Výměna, jinak ji to zabije, pokud to 1.12. nenaladí :O . Když se přihlásím na její jméno na cslink a cvičně si objednám kartu Výměna, tak píšou, že to zasílají jenom na dobírku - objednal bych s ní de facto balíček na 4 měsíce s FLEXI 7 a tím pádem neplatil těch 600,- za výměnu karty. . Ale co posílají teď za kartu ? Irdeto/ Ice nebo už jen čisté Irdeto ? . V popisu přístroje je, že Topfield 6000CR je vybaven oficiální licencovanou hardwarovou čtečkou dekódovacích karet CryptoWorks a IRDETO - PiSYS (ICE), což garantuje bezchybnou spolupráci s tuzemskými přístupovými kartami CS Link a Skylink. . Ale čte to prý jen karty ICE - proto se ptám co na dobírku pošlou - a a jestli mi někdo poradí, že bez upgradu firmware to nepůjde, tak jsem v (_|_), páč ten postup je úděsnej. To bych dal dalších 300 v prodejně, kam to zanesu a nakonec zjistím že to nejde a celkově litr v :zombie: a půjdu nakonec koupit ještě novej přijímač :scared: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...Karta výměna je pouze jeden typ a to ICE, čili v TF 6000 s posledním FW, bude bez problémů fungovat. |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 151 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...Chodí bez problémů s posledním fw. najdeš jej na antenex.cz v sekci Download, pozor na verzi přijímače.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...Alebo predaj barak a kup mame novy stroj napr. Technisata aby dobre videla ponuku.Aku ma telku?Placku alebo este crt?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...Pokud ma mati zaplaceny nejaky balicek na urcite obdobi u Cslinku,tak ji Skylink posle automaticky nejpozdeji do konce listopadu kartu Skylink ICE vymena zcela zdarma, na ktere bude mit predplacenou nabidku od Skylinku do doby do kdy ma zaplaceny bylicek na karte Cslink.Priklad: na karte Cslink ma predlacen balicek Total do 31.12.2012,tak ji Skylink posle zdarma kartu Skylink vymena a nani bude aktivovan balik MULTI do 31.12.2012 jako nahrada za balik Total.Pokud ma na karte Cslnk balik MYCH6,tak bude na karte Skylink balik Flexi7.Pokyny co a jak by meli byt prilozeny v obalce s kartou. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 681 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...S poslednim sw 1.00.86 jede karta ICE ok.Pokud to nezvladnes s tim nahranim noveho sw do prijimace,tak to nech prehrat u satelitniho technika.Jeste upozornim,ze pro prijimace Topfield 6000 jsou dve verze sw.Kokni do menu do polozky informace a v potvrd ok v radku stav IR a zjistis jakou mas verzi sw ID pro tvuj prijimac. |
HYPER
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...tak pokud ICE, tak to objednám - a firmware zajdu s krabicí do nějaké prodejny SAT ať ten firmware nahrajou - já to umím jen přes USB..máti bydlí daleko, já tam jezdím jednou za čas ..... a ještě mám jeden dotaz -já sám vlastním jednu roční kartu CS Link, jejíž oficiální platnost skončila - je to úplně na vyhození nebo s ní jde něco dělat případně ji výhodně zaktivovat nebo vyměnit ? nebo jen za ten tisíc doplatku, co platilo dřív ? |
Bororo
![]() |
|
zaplatita vyměnit,nebo zahodit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...pirrepetr -no vony na ní jdou nějakou záhadou ještě nějaký programy tak jsem ji ještě nevyhodil :zombie:. ale 30.11. půjde karta z královského nařízení stejně na popravu :O a bude modrá obrazovka smrti .... . pokud bych teda v goldenu neměl zastrčenou druhou kartu skylink - holt první šachta osiří navěky :crying: |
Bororo
![]() |
|
Bororo má pravduJo je to tak |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 532 |
![]() |
|
HYPERs poslednym fw. funguje v TF6000CR ICE karta Výmena OK, ale akosi sa mi nedarí zobraziť zápisy, funguje aj zobrazenie zápisov?Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...digitals, bohuzel s kartou ICE zapisy nejdou zobrazit korektne.Nezobrazuje se ani spravne cislo karty.Identifikuje se ti pod jinym cislem napr.0000285....Je to dano tim, ze karta je v podstate Irdeto,ale ve ctecce se preklopi do rezimu CRW.Je to hybrydni karta,ktera funguje jak ve ctecce Irdeto,tak ve ctecce CRW.Ve ctecce Irdeto se zobrazuji udaje karty normalne. |
HYPER
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...no mne sa nepodarilo zobraziť vôbec žiadne zápisy, hlavná vec, že prijímač získal "Certifikát Skylink plnej kompatibility so systémami podmieneného prístupu IRDETO - PiSYS (ICE) i CryptoWorks" ;)Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - karta VÝMĚNA chodí ješ...digitals,pokud by si mel Topfielda 5450 s integrovanou cteckou Irdeto,tak uz by to bylo se zobrazovanim udaju na karte ok. :) Tento pristroj neumi ale zobrazit programy v MPEG-4/HD H.264,pouze MPEG-4/SD. :) |
HYPER
![]() |
|
HYPERja mám našťastie Vantage HD 8000S a tam je ICE OK, Topfield riešim len pre info :) dikVantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
![]() |