Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Mascom Cryptoworks/Irdeto mudul

Ten zelený. Máte en zmetek někdo a jak se vám chová? Mě na Vu+ Uno bez problémů ale na Dreamsky 256 je to tragédie při přepínaní a jiné nekaloty a na Vitaminu 5000 zase má potíže s HD programy. Je to normální chování tohoto modulu? Zkoušel jsem ICE tam je to lepší, Irdeto 0624 i 0666 nepoužitelné pro provoz. Někde jsem maně zachytil noticku, že modulmá mít potíže s HD , ale nic podrobnějšího. FW je tam 1.23.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mascom Cryptoworks/Irdeto mudul

jo já vím jen to, že telka LG ho sice normálně detekuje, modul normálně načte kartu, ale program to nechce dekódovat vůbec. V panasonicu fungoval normálně, akorát trochu pomaleji a telka na vteřinu zobrazila hlášku že je to kódovaný. To klasickej zelenej smit CW funguje perfektně. Jak se chová na duu a et9000 si už teď přesně nepamatuju, ale taky tam něco zlobilo.

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

jaký zelený? dej odkaz

miku
Registrace: 10/2007

!!!V panasonicu fungoval normálně, akorát trochu pomaleji a telka na vteřinu zobrazila hlášku že je to kódovaný. !!!

Ano máte pravdu Panasonic s vest. satelitem a s modulem MASCON při SW 1.23 na 3 vt. zobrazí někdy ne pravidelně hlášku že je to kódovaný a pak se to vrátí samo zase do normálu a vše bylo OK . Já modul měl kvůli tomu i mascon servisu a nic s tím neudělali ale při SW 1.20 je modul suprový bez otravujících hlášek atd. Poprosil jsem známého a on mi nahrál SW 1.20 místo SW 1.23 a spokojenost velká . Při SW 1.20 DOPORUČUJI .

amater3389
Registrace: 7/2012

to je fakt, pokud se nejede na irdeto kartu, tak tam zpátky zkusit fláknout soft 1.20 :lookaround:

eemil

miku

asi myslel easy, tam je krom modrý i trochu zelený :)))

eemil

je to divný

Cryptoworks/Irdeto jinak se na mascomu neoznačuje: http://www.mascom.cz/sat/_Sat_CI.htm

Já si ho pořídil hlavně do foroty pro případné obnovení zápisu na strojích, kde zápisy moc neprochází a kvůli tomu, že je obojetný.

jerry00

jerry00

no to máš fuk, kterej to je, ono je to všechno stejný nás si zmátl tím tvojim popisem že je zelenej (protože zrovna tý zelený není moc ani na jednom :))) ) Na ty CW a ICE asi fakt bude lepší ten soft 1.20 :lookaround:

eemil

No jo,

ale právě, že fw 1.20 je jen pro ICE a Kryplworks. Pro Irdeto je pouze 1.23. Zápisy na ice rozjedu v pohodě na VU, kdyby něco.

jerry00

jerry00/myslíš ten?/ http://shop.atoselektro.cz/ca-modul-cryptoworks-irdeto-mascom-v1-23_d1586.html

miku
Registrace: 10/2007

jo, to

je on, z mého dřívějšího odkazu je to jasné

jerry00

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra