![]() |
|
Mascom Cryptoworks/Irdeto mudulTen zelený. Máte en zmetek někdo a jak se vám chová? Mě na Vu+ Uno bez problémů ale na Dreamsky 256 je to tragédie při přepínaní a jiné nekaloty a na Vitaminu 5000 zase má potíže s HD programy. Je to normální chování tohoto modulu? Zkoušel jsem ICE tam je to lepší, Irdeto 0624 i 0666 nepoužitelné pro provoz. Někde jsem maně zachytil noticku, že modulmá mít potíže s HD , ale nic podrobnějšího. FW je tam 1.23.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Mascom Cryptoworks/Irdeto muduljo já vím jen to, že telka LG ho sice normálně detekuje, modul normálně načte kartu, ale program to nechce dekódovat vůbec. V panasonicu fungoval normálně, akorát trochu pomaleji a telka na vteřinu zobrazila hlášku že je to kódovaný. To klasickej zelenej smit CW funguje perfektně. Jak se chová na duu a et9000 si už teď přesně nepamatuju, ale taky tam něco zlobilo.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Mascom Cryptoworks/Irdeto muduljaký zelený? dej odkaz |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
RE: Mascom Cryptoworks/Irdeto mudul!!!V panasonicu fungoval normálně, akorát trochu pomaleji a telka na vteřinu zobrazila hlášku že je to kódovaný. !!!Ano máte pravdu Panasonic s vest. satelitem a s modulem MASCON při SW 1.23 na 3 vt. zobrazí někdy ne pravidelně hlášku že je to kódovaný a pak se to vrátí samo zase do normálu a vše bylo OK . Já modul měl kvůli tomu i mascon servisu a nic s tím neudělali ale při SW 1.20 je modul suprový bez otravujících hlášek atd. Poprosil jsem známého a on mi nahrál SW 1.20 místo SW 1.23 a spokojenost velká . Při SW 1.20 DOPORUČUJI . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Mascom Cryptoworks/Irdeto mudulto je fakt, pokud se nejede na irdeto kartu, tak tam zpátky zkusit fláknout soft 1.20 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
mikuasi myslel easy, tam je krom modrý i trochu zelený :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
je to divnýCryptoworks/Irdeto jinak se na mascomu neoznačuje: http://www.mascom.cz/sat/_Sat_CI.htmJá si ho pořídil hlavně do foroty pro případné obnovení zápisu na strojích, kde zápisy moc neprochází a kvůli tomu, že je obojetný. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
jerry00no to máš fuk, kterej to je, ono je to všechno stejný nás si zmátl tím tvojim popisem že je zelenej (protože zrovna tý zelený není moc ani na jednom :))) ) Na ty CW a ICE asi fakt bude lepší ten soft 1.20 :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
No jo,ale právě, že fw 1.20 je jen pro ICE a Kryplworks. Pro Irdeto je pouze 1.23. Zápisy na ice rozjedu v pohodě na VU, kdyby něco.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Mascom Cryptoworks/Irdeto muduljerry00/myslíš ten?/ http://shop.atoselektro.cz/ca-modul-cryptoworks-irdeto-mascom-v1-23_d1586.html |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
jo, toje on, z mého dřívějšího odkazu je to jasnéVu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
![]() |