Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CT karta bez servisniho poplatku

zdravim, mam dotaz ohledne CT karty... pro jednoho zakaznika jsem ji nechal prevest na CT kartu bez SP a prevedli ji ke dni 17.10.2012, ale od te doby nejede vubec nic, ani programy CT. nacitam ji uz cely den, posilam autorizacni kody a nic. na infolinku Skylinku jsem dnes volal 1hod a 5min. a nikdo to nezvedl, tak jsem to uz vzdal. nema nekdo podobnou zkusenost, pripadne radu, co s tim udelat? pristrojem to neni, jine karty to nacte do 5-10min.

foxikcz
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

koukni se taky

jestli ji přijímač vidí a jaké jsou zápisy R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

omlouvam se, nejsem tak zbehly, zakaznik ma Golden Media 9080 HD, primac kartu vidi, ale netusim kde vycist jake jsou zapisy.

foxikcz

RE: CT karta bez servisniho poplatku

A zkoušel si to tady:
http://www.skylink.cz/web/structure/23.html?filterTyp=technicke&do[DotazForm]=1
a nebo tady:
http://www.skylink.cz/web/structure/23.html?filterTyp=zakaznicke&do[DotazForm]=1
za úspěch není záruka, ale aspoň něco.
Nebo zavolat do ČT co s tím.

člověk
Registrace: 3/2006

člověk

zkusil jsem napsat. diky. uvidime. asi to bude neco vetsiho, protoze jsme to same delali jeste u brachy toho zakaznika a ted jsem se dozvedel, ze ma uplne ten samy problem. :-(

foxikcz

Zkus si zkontrolovat kartu tady:
https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do
Pokud je vše v pořádku, tak by ti to mělo vypsat programy které na kartu pojedou. Je to sice pouze informativní, ale trochu to může napovědět.

člověk

člověk

to jsem kontroloval jako prvni, programy to vypisuje spravne... jen programy ceske televize. diky za snahu, ale asi to nevyresime. zase jsem to nechal nacitat na CT1 celou noc a nic. :-(

foxikcz

Pokud na výpisu jsou programy správně, tak bych spíš se přikláněl k názoru že problém je v satelitu. Je to dost složitý stroj a nastavení nebude zcela jednoduché. Tak lehce bych se nevzdával. Zkoušel jsi kartu strčit do jiného stroje který nemá blocker, např. Humax, nebo jiný jednodušší stroj, nechat na ČT a dát přes internet restart karty?

člověk

Nějak se ty problémy kupí. To, že nejdou karty na ČT a pod. jiné problémy je jedna věc a druhá věc je zavedení serv.poplatku a nedovolat se na SKY Call Center. To si myslím že by už stačilo na minimálně stížnost jak se zachází se zákazníkem a služby které si platíme právě na zkvalitňující služby servisním poplatkem (jak nám bylo vysvětlováno vedením skylinku). Pokud po zavedení poplatku takové služby nedostávám a zákazník se nemůže dovolat ani na telefonní službu SKY Linku, pokládám si otázku, na co a za jakým účelem byl poplatek zaveden. Kartu jsem si já i ostatní musel zakoupit a jako výměna solidárně doplatit částku prý za náklady spojené s výrobou karty v hodnotě 600Kč za každou kartu. Tady mi potom jistě vyplývá pocit opravdu o klamání zákazníka, kdy byl zaveden serv.poplatek a služeb podpory na telefonu se nedostává. Taky by mě zajímalo, když má Parabola .cz přímo kontakty s Glisníkem a umožňuje mu veřejné prohlášení na tomto serveru, co a kdy zase za d.e.b.i.l.i.t.u. vymyslí, zda se ho také někdo zeptal, jak se vypořádat s problémy týkajících se nedostupnosti služeb na jejich telefonní zákaznickou linku a za co a kam jdou tedy peníze vybrané na poplatcích. To by mě hlavně zajímalo. ;P Rv

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

marco37

To jako myslíš že Glisnik napíše „ano chci zbohatnout (potažmo M77) hned a to za každou cenu“, nebo takového něco?
To je hlavní problém nejen ČR, hlavní prioritu mají peníze a s tím spojená korupce. To znamená nabytí majetku za jakýchkoliv okolností a k tomu přizpůsobené zákony aby šlo kulantně krást ve velkém i malém množství s požehnáním úřadů. Viz např. Žádost o půl miliardový úplatek se svědectvím několika svědků se několikrát trestně stíhanému jako risk vyplatí, když ví že druhý den jde na svobodu. Nebo zabiješ 30 lidí etanolem který u tebe najdou a můžeš být klidný, protože tě zítra pustí za nedostatek důkazů. V takovém systému nemá poctivý (chudý) občan šanci.
Ale asi spousta čitatelů nebude souhlasit s vylepením tohoto povzdechu na tento portál i když se to také týká M77.

člověk

a jak se vklada karta ČT do satelitu , kdyz satelit je na obezne draze kam ani felix s balonem nevylitne ???

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

no,...musíš si vzít hodně dlouhej žebřík...asi :((

člověk

člověk

diky za snahu, zkousel jsem u sebe na DM-8000, u kamose na Topfieldu 6000, vsechny tyto pristroje jinou kartu nactou ihned, jen tuto mrchu ani tuk... a tu druhou kartu od zakaznika taky ne... mam je obe doma a laboruju s nima a nic :-( jsem z toho celkem nestastny, protoze jak pise marco37, kde jsou ty sluzby? hodinu volam na infolinku a nic, penez protelefonovanych. pochopil bych serpo, kdyby se za ty penize neco zlepsilo, ale je to furt stejne na (nevhodné slovo) jako driv.

foxikcz

CT karta

pokud ma nekdo prevedenou CT kartu, ma nema nekdo podobne zkusenosti? pripadne jestli jste to takhle resili, prevod probehl v poradku, nebo mate ten samy problem? diky.

foxikcz

foxikcz

Mohu se mýlit, ale myslím si že Skylink nebude mít moc zájem aby se lidé dívali na TV zadarmo a tím obešli nařízení Skylinku platit.
Jistě by to zajímalo více lidí jak to je v praxi s přechodem na kartu ČT nebo Prima, nebo obojí. Pokud něco zjistíš, nebo úspěšně oživíš, dej někam sem vědět o průběhu oživení. Jistě by to pomohlo i dalším.

člověk

Ahoj kluci, právě jsem se vrátil z hub, tedy z lesa a připojím se do diskuse. Jak tak koukám, když připočítám i zákazníky s podobnými problémy (kteří jen pročítají toto forum a aktivně nic nepodnikají a sledovat ČT s kartou nemohou, ani dovolat se nemohou a setrvávají v čekání na nějaký "zázrak") co s nefunkčností karet ČT a postoj společnosti SKY Linku (M77)neplnění si povinností vyplývajících ze smluv (právě nových smluv do kterých byli zákazníci nahnáni pod pohrůžkou, že karta zakoupená za cenu nikterak zanedbatelnou, bude nefunkční a placení dalšího poplatku serv. poplatku a zakoupení si další karty výměna = (právě nová smlouva ).U SKY Linku, vyřešení problému je vcelku jednoduché a nejrychleji bude vyřešeno nahlášením celé situace na
1) Český telekomunikační úřad.
2) Neprodleně oznámení celé situace České televizi, kdy je bráněno občanům české republiky v sledování České televize, jako plátcům koncesionářských poplatků...
3)Oznámení celé situace na Obchodní a spotřebitelský úřad ČR.
4)Policie = podvod, který jednoznačně prokážete, když se budete domáhat neúspěšným spojením klientského centra za Vaše peníze a nefungující kartou. Po těchto krocích Vás ubezpečuji, že ČT začne jednat o vypovězení spolupráce se SKY Linkem, pokládám si otázku, kdo bude chtít nějaký satelitní paket bez státních a největších kanálů, odpověď nechávám otevřenou, a dále jak bude taková satelitní platforma dlouho nabízet ještě služby. Já osobně si myslím, že s další reakcí na tuto situaci už dojde trpělivost i příslušným státním úřadům, které jsem tady z hora jmenoval. ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Pokud je správné datum 17.10. mají na to 5 dní pr.

Zájemci o konverzi karty Skylink/CS Link na Kartu ČT se mohou hlásit od 24.8.2012, stávající karta bude bez nutnosti fyzické výměny elektronicky převedena na Kartu ČT nejpozději do pěti pracovních dnů.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

marco37: Nic z toho, co píšeš, se nestane. Ale jako pohádka na dobrou noc to není špatné :)))

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

člověk

urcite dam vedet jak se to vyresilo... ale i kdyby to byla pravda a Skylink na tom moc zajmu nemel, tak se nemeli domlouvat s CT, ze tyto karty budou existovat. Zakaznik chce po pravu, aby tedy tato karta fungovala.

foxikcz

marco37

naprosty souhlas, protoze uz dochazi trpelivost i me... urcite nebudu jediny kdo tento problem resi a v prosinci, az vypnou vsechny karty, ktere nezaplati serpo, tak si myslim, ze bude lidi vice.

foxikcz

habr

vidis to me nenapadlo, netusim jestli uvazuji blbe, ale napadlo to jeste nekoho? :-) chapal jsem to tak, ze do 5-ti dnu od obdrzeni zadosti to bude prevedeno, ale ani ve snu by me nenapadlo, ze to 5 dni nepojede...
ona ta karta na webu Skylinku uz pise, ze je CT karta bez poplatku - proste vsechno jak ma byt, ale nejak teda nechapu proc to na 5 dni odpoji. asi ale uvazuji blbe. pockam tedy 5 dni... ale nijak to neomlouva hodinove cekani na infolince a nedovolani se... ale diky za impuls, tohle me nenapadlo. mozna ze to tak bude. diky moc.

foxikcz

Co z toho vypliva?
Ze su nizke servisne poplatky a nemaju z coho zaplatit viac pracovnikov na infolinke!!! :)))

Kasr
Registrace: 8/2008

Nuž, neviem čo stále

VYPLÍVÁ, asi to čo mu nechutná, tak to vyplivl...alebo že by VYPLÝVÁ?

Eman
Registrace: 4/2007

Na slovensku vypľúva a inac to i som si vsimol,ked som zmackol ok,ale uz bolo neskoro(mal som si to vsimnut hned pri pisani-moja chyba-diktat za 5).

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra