![]() |
|
CT karta bez servisniho poplatkuzdravim, mam dotaz ohledne CT karty... pro jednoho zakaznika jsem ji nechal prevest na CT kartu bez SP a prevedli ji ke dni 17.10.2012, ale od te doby nejede vubec nic, ani programy CT. nacitam ji uz cely den, posilam autorizacni kody a nic. na infolinku Skylinku jsem dnes volal 1hod a 5min. a nikdo to nezvedl, tak jsem to uz vzdal. nema nekdo podobnou zkusenost, pripadne radu, co s tim udelat? pristrojem to neni, jine karty to nacte do 5-10min. |
foxikcz
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
koukni se takyjestli ji přijímač vidí a jaké jsou zápisy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetromlouvam se, nejsem tak zbehly, zakaznik ma Golden Media 9080 HD, primac kartu vidi, ale netusim kde vycist jake jsou zapisy. |
foxikcz
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuA zkoušel si to tady:http://www.skylink.cz/web/structure/23.html?filterTyp=technicke&do[DotazForm]=1 a nebo tady: http://www.skylink.cz/web/structure/23.html?filterTyp=zakaznicke&do[DotazForm]=1 za úspěch není záruka, ale aspoň něco. Nebo zavolat do ČT co s tím. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
člověkzkusil jsem napsat. diky. uvidime. asi to bude neco vetsiho, protoze jsme to same delali jeste u brachy toho zakaznika a ted jsem se dozvedel, ze ma uplne ten samy problem. :-( |
foxikcz
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuZkus si zkontrolovat kartu tady:https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CARD_FindCard.do Pokud je vše v pořádku, tak by ti to mělo vypsat programy které na kartu pojedou. Je to sice pouze informativní, ale trochu to může napovědět. |
člověk
![]() |
|
člověkto jsem kontroloval jako prvni, programy to vypisuje spravne... jen programy ceske televize. diky za snahu, ale asi to nevyresime. zase jsem to nechal nacitat na CT1 celou noc a nic. :-( |
foxikcz
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuPokud na výpisu jsou programy správně, tak bych spíš se přikláněl k názoru že problém je v satelitu. Je to dost složitý stroj a nastavení nebude zcela jednoduché. Tak lehce bych se nevzdával. Zkoušel jsi kartu strčit do jiného stroje který nemá blocker, např. Humax, nebo jiný jednodušší stroj, nechat na ČT a dát přes internet restart karty? |
člověk
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuNějak se ty problémy kupí. To, že nejdou karty na ČT a pod. jiné problémy je jedna věc a druhá věc je zavedení serv.poplatku a nedovolat se na SKY Call Center. To si myslím že by už stačilo na minimálně stížnost jak se zachází se zákazníkem a služby které si platíme právě na zkvalitňující služby servisním poplatkem (jak nám bylo vysvětlováno vedením skylinku). Pokud po zavedení poplatku takové služby nedostávám a zákazník se nemůže dovolat ani na telefonní službu SKY Linku, pokládám si otázku, na co a za jakým účelem byl poplatek zaveden. Kartu jsem si já i ostatní musel zakoupit a jako výměna solidárně doplatit částku prý za náklady spojené s výrobou karty v hodnotě 600Kč za každou kartu. Tady mi potom jistě vyplývá pocit opravdu o klamání zákazníka, kdy byl zaveden serv.poplatek a služeb podpory na telefonu se nedostává. Taky by mě zajímalo, když má Parabola .cz přímo kontakty s Glisníkem a umožňuje mu veřejné prohlášení na tomto serveru, co a kdy zase za d.e.b.i.l.i.t.u. vymyslí, zda se ho také někdo zeptal, jak se vypořádat s problémy týkajících se nedostupnosti služeb na jejich telefonní zákaznickou linku a za co a kam jdou tedy peníze vybrané na poplatcích. To by mě hlavně zajímalo. ;P Rv(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
marco37To jako myslíš že Glisnik napíše „ano chci zbohatnout (potažmo M77) hned a to za každou cenu“, nebo takového něco?To je hlavní problém nejen ČR, hlavní prioritu mají peníze a s tím spojená korupce. To znamená nabytí majetku za jakýchkoliv okolností a k tomu přizpůsobené zákony aby šlo kulantně krást ve velkém i malém množství s požehnáním úřadů. Viz např. Žádost o půl miliardový úplatek se svědectvím několika svědků se několikrát trestně stíhanému jako risk vyplatí, když ví že druhý den jde na svobodu. Nebo zabiješ 30 lidí etanolem který u tebe najdou a můžeš být klidný, protože tě zítra pustí za nedostatek důkazů. V takovém systému nemá poctivý (chudý) občan šanci. Ale asi spousta čitatelů nebude souhlasit s vylepením tohoto povzdechu na tento portál i když se to také týká M77. |
člověk
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkua jak se vklada karta ČT do satelitu , kdyz satelit je na obezne draze kam ani felix s balonem nevylitne ???Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuno,...musíš si vzít hodně dlouhej žebřík...asi :(( |
člověk
![]() |
|
člověkdiky za snahu, zkousel jsem u sebe na DM-8000, u kamose na Topfieldu 6000, vsechny tyto pristroje jinou kartu nactou ihned, jen tuto mrchu ani tuk... a tu druhou kartu od zakaznika taky ne... mam je obe doma a laboruju s nima a nic :-( jsem z toho celkem nestastny, protoze jak pise marco37, kde jsou ty sluzby? hodinu volam na infolinku a nic, penez protelefonovanych. pochopil bych serpo, kdyby se za ty penize neco zlepsilo, ale je to furt stejne na (nevhodné slovo) jako driv. |
foxikcz
![]() |
|
CT kartapokud ma nekdo prevedenou CT kartu, ma nema nekdo podobne zkusenosti? pripadne jestli jste to takhle resili, prevod probehl v poradku, nebo mate ten samy problem? diky. |
foxikcz
![]() |
|
foxikczMohu se mýlit, ale myslím si že Skylink nebude mít moc zájem aby se lidé dívali na TV zadarmo a tím obešli nařízení Skylinku platit.Jistě by to zajímalo více lidí jak to je v praxi s přechodem na kartu ČT nebo Prima, nebo obojí. Pokud něco zjistíš, nebo úspěšně oživíš, dej někam sem vědět o průběhu oživení. Jistě by to pomohlo i dalším. |
člověk
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuAhoj kluci, právě jsem se vrátil z hub, tedy z lesa a připojím se do diskuse. Jak tak koukám, když připočítám i zákazníky s podobnými problémy (kteří jen pročítají toto forum a aktivně nic nepodnikají a sledovat ČT s kartou nemohou, ani dovolat se nemohou a setrvávají v čekání na nějaký "zázrak") co s nefunkčností karet ČT a postoj společnosti SKY Linku (M77)neplnění si povinností vyplývajících ze smluv (právě nových smluv do kterých byli zákazníci nahnáni pod pohrůžkou, že karta zakoupená za cenu nikterak zanedbatelnou, bude nefunkční a placení dalšího poplatku serv. poplatku a zakoupení si další karty výměna = (právě nová smlouva ).U SKY Linku, vyřešení problému je vcelku jednoduché a nejrychleji bude vyřešeno nahlášením celé situace na1) Český telekomunikační úřad. 2) Neprodleně oznámení celé situace České televizi, kdy je bráněno občanům české republiky v sledování České televize, jako plátcům koncesionářských poplatků... 3)Oznámení celé situace na Obchodní a spotřebitelský úřad ČR. 4)Policie = podvod, který jednoznačně prokážete, když se budete domáhat neúspěšným spojením klientského centra za Vaše peníze a nefungující kartou. Po těchto krocích Vás ubezpečuji, že ČT začne jednat o vypovězení spolupráce se SKY Linkem, pokládám si otázku, kdo bude chtít nějaký satelitní paket bez státních a největších kanálů, odpověď nechávám otevřenou, a dále jak bude taková satelitní platforma dlouho nabízet ještě služby. Já osobně si myslím, že s další reakcí na tuto situaci už dojde trpělivost i příslušným státním úřadům, které jsem tady z hora jmenoval. ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
Pokud je správné datum 17.10. mají na to 5 dní pr.Zájemci o konverzi karty Skylink/CS Link na Kartu ČT se mohou hlásit od 24.8.2012, stávající karta bude bez nutnosti fyzické výměny elektronicky převedena na Kartu ČT nejpozději do pěti pracovních dnů.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkumarco37: Nic z toho, co píšeš, se nestane. Ale jako pohádka na dobrou noc to není špatné :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
člověkurcite dam vedet jak se to vyresilo... ale i kdyby to byla pravda a Skylink na tom moc zajmu nemel, tak se nemeli domlouvat s CT, ze tyto karty budou existovat. Zakaznik chce po pravu, aby tedy tato karta fungovala. |
foxikcz
![]() |
|
marco37naprosty souhlas, protoze uz dochazi trpelivost i me... urcite nebudu jediny kdo tento problem resi a v prosinci, az vypnou vsechny karty, ktere nezaplati serpo, tak si myslim, ze bude lidi vice. |
foxikcz
![]() |
|
habrvidis to me nenapadlo, netusim jestli uvazuji blbe, ale napadlo to jeste nekoho? :-) chapal jsem to tak, ze do 5-ti dnu od obdrzeni zadosti to bude prevedeno, ale ani ve snu by me nenapadlo, ze to 5 dni nepojede...ona ta karta na webu Skylinku uz pise, ze je CT karta bez poplatku - proste vsechno jak ma byt, ale nejak teda nechapu proc to na 5 dni odpoji. asi ale uvazuji blbe. pockam tedy 5 dni... ale nijak to neomlouva hodinove cekani na infolince a nedovolani se... ale diky za impuls, tohle me nenapadlo. mozna ze to tak bude. diky moc. |
foxikcz
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuCo z toho vypliva?Ze su nizke servisne poplatky a nemaju z coho zaplatit viac pracovnikov na infolinke!!! :))) |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 662 |
![]() |
|
Nuž, neviem čo stáleVYPLÍVÁ, asi to čo mu nechutná, tak to vyplivl...alebo že by VYPLÝVÁ? |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: CT karta bez servisniho poplatkuNa slovensku vypľúva a inac to i som si vsimol,ked som zmackol ok,ale uz bolo neskoro(mal som si to vsimnut hned pri pisani-moja chyba-diktat za 5). |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 662 |
![]() |
|
![]() |