![]() |
|
Skylink a Inkaso pre SPKarta ešte nemá ani dva roky a podla webu je už dlhú dobu napísané že je SP uhradený do 28.10.2012 - každopádne som k tej karte aktivoval platbu inkasom začiatkom septembra a prvá platba 1,2€ odišla 17.9.2012, teraz už odišla ale aj druhá platba 1,2€ skylinku 16.10.2012 - začo vlastne platím keď nemá ICE karta ani 2 roky a na webe je stále uvedené že SP uhradený do 28.10.2012 ... mám taký pocit že ten SP nemá žiadaný efekt - emailová komunikácia nefunguje a dovolať sa tam nedá asi nikdy, každopádne karta je u starých rodičov doma a nechcem s tým vymýšlať nech im to radšej funguje len rád by som informáciu že za čo vlastne platím už druhý mesiac keď mám platiť reálne až od 29.10.2012 Rv |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Skylink a Inkaso pre SPAktivoval si od novembra ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink a Inkaso pre SPNemal som moznost zvolit si odkedy bude inkaso aktivne, na webe skylinku som vyplnil cislo uctu, napisalo mi ze povolte inkaso pre ucet xxx/xxx, v internet bankingu som dal povolenie inkasa pre ucet xxx/xxx a vybavene (o 15dni od povolenia si uz stiahli 1,2€ tak som si este povedal ze fajn asi si to otestovali a do novembra je pokoj ale zjavne to tak nefunguje).Inkaso predsa nieje trvaly prikaz kde si volim odkedy dokedy bude aktivny, a v akom casovom intervale sa bude platit . Inkaso si stahuje z uctu samotny Skylink tak som predpokladal ze OK je to uhradene do 28.10.2012 tak fajn prva platba odide v priebehu oktobra a predlzi sa uhradenie SP do 28.11.2012 - no zrejme nie, prva platba odisla v septembri, druha v oktobri a SP je stale uhradeny len do 28.10.2012 tak teda neviem . V slusnych firmach to tak funguje ze dam povolenie na inkaso a to sa z uctu stiahne naozaj az vtedy ked mam voci firme nejaky financny zavezok ale pri Skylinku som sa zjavne preratal . |
MaTToS
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Skylink a Inkaso pre SPTo inkaso stačilo zadávať až 15-20.10., máš to takto zaplatené jeden mesiac vopred. A zmena dátumu SP na webe sa prejaví až po uplynutí uvedeného dátumu, v tvojom prípade po 28.10.2012 . |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
![]() |