![]() |
|
Sky Italia ccwPřes 60 stanic, některé i v HD.Více na www.n*jmsat.com |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwtak to teda čumim ty jo.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
vyskoušel sem11785 H 29900 3/4Fox HD Italia(SID 37D9) CW: Fox Crime HD Italia(SID 379E) CW: AXN HD Italia(SID 3779)CW: National Geographic HD Italia(SID 379C) CW: Sky Uno HD(SID 37A6) CW: beži to už od rana obrazek jak z vykladu R^ vidim to tak do pulnoci pak tma :lookaround: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
tenhle jenejlepši-Freq:11785 H 29900 3/4 Primafila 20 HD only(SID 37AA )CW: AA165616647409E1 na forach ho nenajdeš :laughing: |
WADER
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwjj,- každa sranda skončí.... Rv :laughing: RvVu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwteď jsem se koukal na n?ajmsat a už to tam není taky jsem to tam včera zahlídl nestihl jsem si je ani... jde to ještě nebo to byla chvilková věc malá nehodička ? |
sgr97
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
Nechápu....Sky ITA Full HD se dá pořídit za 3 USD/měsíc.... To jste takoví chudáci, nebo je to vaše póza? Fakt nechápu.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradlen taky chudaci ako si ty si platia za sharevsetci rozumny si vymenia server po forach ale ty nemas co ponuknut Rv |
milan333
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwnechápu že nechapesDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
to milani kdybych měl (kdysi Platforma, nyni Trikolor) tak proc bych nabizel, kdyz si radeji zaplatim a mam to bez jakekoliv zodpovednosti, narozdil od nabizeni.... |
hotovyrad
![]() |
|
to Antošach ano, já zapomněl.. studijní účely :-D |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradNejen studijní účely - někdy jen koníček, protože co může být jiného, drbat se se zadáváním ccw, jen aby jsi pár hodin měl otevřené Sky Italy? Někdo sbírá známky, někdo holky a jiný si hraje s orbitem. Platím si SkyLink a Cyfru, ale stejně každý večer hledám, co je nového :-) Chápu, že pro tebe je jednodušší cálnout pár doláčů za share, ale pochop, že někdo prostě share nebere. Pěknou neděli. Howgh. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwHele vladimirovici, co delas mezi nymandama s emulaciííííííí??? :laughing: :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
pf09ano, u některých to koníček je, to uznávám, ale stejně tak musíš přiznat, že mnohem více je těch "vrtačů kolena" kteří loví kódy, nebo ze zoufalství streamy na webu, jen aby nemuseli pustit chlup.... hlavně že mají HD aparaturu :-))) A to je fakt k smíchu.... |
hotovyrad
![]() |
|
tak takzlodejum platit za share nehodlam z principu Rv skylink už platit nehodlam protože je drahy a prd tam je Rv zatim jede v promu pak este využiji 2 katry vymena ktere mi poslali na promo takže to mam tak na 3 mesice,platim pouze polskou cyfru hd a u te jednoznačne zustanu R^ ,dcw keys beru jako dalkovy prijem ktery se jednou za čas nabidne ,dcw nahadzuji pres editor v pc a pak to flashnu usbčkem do stb ,kdybych to hadzel ovladačem tak to delam hodinu ,spiš mne zaujala kvalita hdček na italech R^ protože když sem pak otočil na skylink hd vypadalo to jak z vhs ;P hezkou nedeli |
WADER
![]() |
|
Hotovejřád je chudákNevím proč tady lidemj nadáváš do chudáků.Největší chudák jsi ty sám. Kupuješ share jako zloděj od zlodějů...(to vem čert) Ale co je smutný že o tom pak mluvíš jako o něčem svatém a strašně poctivém.. Zamysli se už nad sebou. A pak tady lidem nadáváš do chudáků kdy řeší na foru emulaci !! A sám jsi včera řešil !!! to samé !! viz zde: https://www.parabola.cz/forum/topic-74161/ |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
to patCituj mě, kde jsme někoho nazval "chudákem".... to za prvé... za druhé nesnáším pokrytectví a víš sám, že 99 procent lidí zde jedou na share, nebo EMU, ale tvářej se jako by žili dle desatera... Já to, že jedu na share neskrývám, já ten pokrytec nejsem... a sáhni si do svědomí, zda máš i Ty vše legální.... Soft v PC/satelitu/mobilu, zda jsi nikdy nic nestáhnul/nevypálil, nejel načerno, neudělal melouch bez dokladu atd.... Takové pokrytecké šašky mám rád.... Ruku na srdce.... |
hotovyrad
![]() |
|
dodatek...EMU Keys, Share, Bloker..... to je totéž.... a víme všichni, že oj*bávaj všichni, kdo to umí... tak se netvařme, že se to nás netýmá.... jen se shazujete.... Deset Otčénášů v kostele ten cejch fakt nesmaže, blbci.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwUha ja si robim prcu som netusil, ze to vyvola take emocie..........tak sorry.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquereMnou emoce necloumaj, jen se směju lidem "papežštějším, než papež" kteří mají sami máslo na hlavě.... Každý, kdo ví, wo co go, si nějak pomůže... |
hotovyrad
![]() |
|
kluci českyco takhle nedelni obed pak pivo a sklidnit pocuchane nervy pri fotbalku PL-hd je už jedno zda emu,share nebo original kartičkach :8) |
WADER
![]() |
|
WADERdnes nic není.... jo, večer Everton.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwKed mas smolu das si pivo a oslepnes, ale z toho futbalu... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
to liquerenáhodou, včera jeden lepší mač, než druhý.... Tottenham, Manchester, Neapol, Lazio i večer Barca.... jsem viděl snad 30 branek :-) A to možná i víc.... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Sky Italia ccwKaždý někdy něco neudělal nebo nedělá podle pravidel, ale nemá potřebu se s tím dookola chvástat.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
hotovejřádAno nikdo není svatej !! ale ty o tom sdílení mluvíš jak o svátosti a ještě se s tím hloupě chlubíš na veřejnosti jako že jsi hrdina a zasloužíš si ocennění...Klasická hloupost,(nevhodné slovo)a..Ale ok.Ale aspon nenapadej lidi co diskutují o emu a nech je dýchat. PS.hlavně at máš změněný heslo v dreamboxu !! udivilo mi že jako velký sdíleč který to hlásí hrdě !! do světa teprve před týdnem řešil zda je vhodné měnit heslo v boxu za defaultní a jak se to dělá... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |