![]() |
|
HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?zdravim vsetkych, prosim poradte vase nazory a skusenosti. Planujem vymenit HD-sat. prijmac HD-BOX 8000 prdajca mi vyhovel. Lebo dany primac sa mi neosvedcil a nemam s nim dobre skusenosti. Porebujem prijmac z nahravanim a certifikaciou na skylink, v prvom rade mi ide o stabilitu, spolahlivost kvalitny obraz, rych. prepinanie programov a nezamrzanie. Uvazujem o HD Technisat-Technistar sir alebo o Humaxe 5100 S. Dakujem za vase skusenosti |
Dobko30
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?:laughing: R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
To: pierrepetrNie, neviem kto tie reklamy platí.Môžeš ma poučiť! V tejto branži mám už toho odkrútené viac za sebou ako pred sebou.Tvoje argumenty používajú vždy tý ktorí na lepších nemajú.Testy sú pre mňa všeobecným rozhľadom a to čo ma zaujíma si následne preverimosobne.Nikdy som si nekúpil audio aparát bez sluchového testu a nikdy som si nekúpil TVP alebo komentovaný sat.prijímač bez priameho obrazového vjemu.Týmto chcem len zdôrazniť,že keď ide o zariadenie ktorého primárnou záležitosťou je sprostredkovanie obrazu,tak to je pre mňa najdôležitejšie.Ostané mimo obslužné funkcie sú pre mňa až následé. Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Pro Ufonesa a jeho chuť koupit Optex ORS 9910 HD, bych doporučil si přečíst zkušenosti uživatelů na : http://www.optexcz.eu/detail_odpovedi.php?nazev=OPTEX%20ORS%209910%20HD&skupina=%D8e%9Aen%ED%20probl%E9m%F9Zatím bych se tedy tomuto stroji vyhnul velkým obloukem ... :scared: |
inteligent
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Artinto je ta nejzásadnější chyba,nekoupím přístroj,o kterém nic nevím-jen pěkný obraz,co zbytek,většina potom končí zde na foru-POMOZTE MI !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Jo to je pravda, někdy se ale jedná i o dost masívní reklamu . Na Optex ORS 9910 HD je třeba recenze na Youtube ( http://www.youtube.com/watch?v=zeR3eIsSu_ ).Ale o problémech se SW samozřejmě nic neříká, takže spoustu lidí asi ve spojení s cenou nachytala. A ti se teď plácají v bludném kruhu reklamací.. |
inteligent
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE:CynextraTo..Frank11...Stranku som samozrejme otvoril, len som nevedel ktore su ty nove. |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
spykoNo ja ten problém s Technisat HD S2 nemám a pred jeho kúpou som si vyhľadal všetky možné recenzie a fóra, videl ho nažívo.Nakoniec som preň išiel do Brna lebo na Slovensku nemal oficial.inportéra....a ešte jedno : ktoré modely podľa Teba majú " jen pěkný obraz,co zbytek,většina potom končí zde na foru-POMOZTE MI !!!" Já som ich v tomto fóre nenašiel,ale každý máme asi iné nároky. Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
artinco je označení "pěkný obraz"?,na jakém zobrazovači,na jakých programech atd..atd..napiš mi jednoho prodejce,co píše hnusný obraz u svého zboží,alespoň jednoho ,jsi z jiné planety?R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: HD-sat. prijmac aky by ste poradili ?Alf bol z melmaku nie? :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |