![]() |
|
Humax HDCI 5000 a karta Skylink VýměnaZdravím a prosím o radu. Musím přednastavené kanály vymazat a znovu naladit a teprve poté zasunout novou kartu Skylink. Prosím, poraďte, jak na to. Na v současnosti předladěné kanály karta nereaguje. Mám dekódovací modul Eurocam (CW+Irdeto). Díky. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
Určite nieTreba na stranke skylinku sa prihlasit a dat reautorizaciu ICE karty.Pridu zapisy a vsetko pojde ako ma. Najlepsie zapnut program CT1 tam pridu zapisy najskorej. Samozrejme pozret ci neni karta opacne!!!!! |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
Ta kartaje zaregistrovaná? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
RE: Humax HDCI 5000 a karta Skylink Výměnato je blbost, zrada bude někde jinde, začni u toho, jestli přijímač detekuje modul a jestli modul vidí kartu. Dále neuvádíš, jestli je karta nová teprve vybalená, nebo jestli už byla v minulosti použita, případně jestli už ji máš registrovanou. Jinak nevím o modulu eurocam, kterej by uměl jak cryptoworks, tak irdeto, takže který máš? . :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
zarek, proč ČT1?Testoval jsem to několikrát na různých programech a zápisy přišly vždy za zhruba stejnou dobu Zkoušel jsem jak Čétéčka, tak STvéčka, stejně tak to bylo u Eurosportu HD i Golf Chanel. Stejně tak na Nova HD a Prima Family i Prima Cool.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Humax HDCI 5000 a karta Skylink VýměnaKarta Výměna mi přišla minulý týden a zaregistrovaná není. V průvodním dopisu Skylink psal, že stačí kartu zasunout na pozici ČT 1, že se kanály načtou na předladěných pozicích, registrace prý není ihned nutná. Kartu mám v modulu dobře. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Humax HDCI 5000 a karta Skylink VýměnaTen modul má název EUROCAM SMART TV, je na ní fialový nápis Irdeto a zelený CW - koupeno v roce 2009. Tak nevím... |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Humax HDCI 5000 a karta Skylink VýměnaPřijímač detekuje pouze modul. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: Humax HDCI 5000 a karta Skylink Výměnano tak zrada bude někde mezi modulem a kartou :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Zkusitjiný modul pokud možno zapujčený a certifikovaný. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Humax HDCI 5000 a karta Skylink Výměnatdy máš poslední sw a settin:http://www.koscom.estranky.cz/clanky/humax-sw---setting.html-sw je odladěn s červeným cryptoworks modulem eurocam smart a kartou cryptowork a funguje i s fialovým irdeto modulem výrobce Smith s IEC. Modul "zelený" cryptowoks výrobce Smith má problémy při přepínání HD (2 hw verze, každá se chová odlišně) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 050 |
![]() |
|
Vidaa máš to jako na podnose. ;) |
hobo
![]() |
|
![]() |