![]() |
|
Prepínanie softcam-u (blue panel)Dobrý deň,v Dreamboxe s GP3 mám nainštalovaný CCcam 2.3.0 (dôvod: Skylink ICE + UPC cw; 2x Smargo Cardreader; domáce zdieľanie; dostupné EMU s obmedzeniami, ktoré má CCcam) a súčasne OSCam (dôvod: EMU Canalsat). Možno by to všetko zvládol OSCam, no pre mňa je jeho nastavenie komplikované. Skúšam kombináciu OSCam 1.20/CCcam 2.3.0, no ide mi v nej len OSCam alebo len CCcam Existuje nejaké riešenie, aby som nemusel cez blue panel meniť CCcam na OSCam a naopak. Vopred ďakujem za prípadné odpovede. |
neel21
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
ExistujeZáleží, jaký máš image. Některé mají v Blue panelu funkci AutoCamd, kde si nadefinuješ defaultní EMUlátor, a pak které programy se mají čím jiným otevírat - a nic neřešíš, vše se přepíná samo. Mimojiné futo funkci má Gemini Project 5.1 |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Prepínanie softcam-u (blue panel)Mám image GP3 release 2.3.2.Dočítal som sa o existencii plugin-u autocam, ale ten nie je v GP3 a nechcem sa vrátiť ku GP2. |
neel21
![]() |
|
to neelJá těch pluginů vyzkoušel pár a nefungovaly korektně. Jsem s GP 5.1 spokojen, beru Dreambox jako satelitní přijímač - čím více sraček v něm, tím je nespolehlivější a GP 5.1 toho sice nejvíce neumí, ale rozhodně je nejmíň konfliktní.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Prepínanie softcam-u (blue panel)Zabehni na forumab a sekcii dreambox, alebo oscam najdes spravne configy, pripadne Ti poradia s nastavenim oscamu. Zvladne v pohode server-cardreader aj emulaciu. Pozor, ak ma ist aj emu v cistom oscame, binarka musi byt typu: Oscam ymod, a kluce oscam. keys.Nech sa dari. |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Prepínanie softcam-u (blue panel)Odtial sem prisiel.....neel - skusal si forum pre tvoj soft? Opytat sa tam? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: liquereNajprv som hľadal na webe, potom som sa včera pýtal na konkurenčnom fóre a teraz skúšam šťastie tu. |
neel21
![]() |
|
@neel21Aj ja som na GP2 skúšal rozchodiť Oscam+CCcam, nakoniec som potreboval dobrý spúšťací skript aby sa mi obidva emulátory rozbehli. Nakoniec som našiel nejaký v balíčku s configmi pre nemecké ICE karty od SKY DE. Ak budeš chcieť môžem ti poslať ten spúšťací skript (alebo aj funkčný config pre oscam ICE skylink) mailom na skúšku. |
majoSk
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 381 |
![]() |
|
RE: majoSkBudem Ti povďačný.neel@zoznam.sk |
neel21
![]() |
|
![]() |