![]() |
|
Bezdrátové propojení PC a TVDobrý den, potřeboval bych propojit PC ( Windows XP - má volné USB ) bezdrátově k TV Samsung UE 32D 5500 ( má HDMI ). TV od PC je v druhé místnosti za rohem, přímá vzdálenost přes cihlovou zeď je asi 10m.Slyšel jsem o adaptéru PUSH2 TV HD snad model Netgear PTVU 1000 nebo PTV 2000. Model PTV 2000 prý spolupracuje pouze s počítači vybavenými funkcí INTEL WIDI, což nevím zda můj počítač umí. Co mi doporučujete, abych mohl prohlížet z PC fotky na TV nebo videa z internetu na TV. Super rozlišení na TV nepotřebuji, jsem běžný uživatel. Děkuji za případnou radu. |
Míša503
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
Podle popisuten Samšung má DLNA tak by to neměl být problém. Stačí koupit patřičný usb WiFi stick. Samsung si dělá svoje, ale je to darda.(WIS09). Já mán LE 550 a šel mi na tom nějaký TPlink, nebo Tenda????. Ale jestli to máš 10 m a přes zeď, tak na wiwi asi zapomeň. Ani tem PUSH TV ti nepůjde, ten má dosah jen 6m.Řešení je Homeplug nebo síťová kabel. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
Jaký Homeplug ?Dobrý den, zajímalo by mě jaký koupit tedy nejlépe Homeplug a jak jej zapojit aby byl spojen PC a TV bezdrátově ? |
Míša503
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
Bezdrátové propojení PC a TVmožné riešenie je aj cez TP-LINK, napr. typ TL-PA411. Podmienkou je aby obe zariadenia boli napájané z tej istej fázy. |
huvo
Registrace: 2/2004 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Homeplugnení bezdrátové, ale jsou to takový krabičky do zásuvky, připojené kabelem. Síť je pak po domě rozvedena po zásuvkách 220V. Čistě bezdrátově to asi nepůjde.Druhé řešení je připojit TV do n routeru síťovým káblem a router dát někam mezi TV a PC. Ale je to stejně zase kábel. Nejjednodušší je natáhnout kábel pod kobercem rovnou a je to. Ona totiž ani wifi N nezaručí bezproblémový přenos v HD. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Bezdrátové propojení PC a TVNestaci nejaky wifi router 10m cez jednu stenu musi fungovat. Myslim v najhorsom pripade niekde v strede.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Možná byto mohl nějaký router s technologií MIMO rovnou zvládnout ale zasírat si domov silným fiwi zářením asi nebude to pravé ořechové, zvláště pak, když jsou děti.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: Bezdrátové propojení PC a TVSuhlas wifi nie je vsetko, tak ako mobil. Aj jedno aj druhe vyzaruje, nech tvrdi kto che co chce.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Bezdrátové propojení PC a TVChtěl bych pořešit podobný problém /třeba jen kabelem/ ale N.B. ve spojení s klasickou CRT TV je to možné ?DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100
|
DVB
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 287 |
![]() |
|
RE: Bezdrátové propojení PC a TVPoužívám na propojení jedině kabel.Žádné záření doma nechci. Mobil úplně stačí. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
To DVB:Analog a digitál spolu moc dohromady nejdou. Z PC na CRT se audio/video dá dostat pomocí A/V převodníků. Takže v tvém případě asi nějaký USB typ (když z noťasu). Ale nebude to nic levného. a navíc to asi bude jen VGA rozlišení. Normálně se dá koupit obyč. bezdrátový AV přenašeč za 700kč, ale ten asi nepřipojíš k noťasu. Ty mají in/out cinche a scarty.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
T DVB:Možná by to šlo i tímhle:xxxxxxxxxxxxxx ale ta cena, to už je skoro na nějakou LCD TV v akci :))) *zeditovany link a jeho autora odmena neminie. Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
Text zeditoval moderátor Warder. Datum editace: 19.03.2013, 14:01.27
|
jerry00
![]() |
|
RE: Bezdrátové propojení PC a TVPoužívám Gigabyte SkyVision WS100 |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
RE: Bezdrátové propojení PC a TVno přece Widi intel (wireless display) |