Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

RS7 Usti n.L. 21.k

Od včerejšího odpoledne pozoruju vyssi silu signalu na Chomutovsku STB Technisat z 11% na 25% kvalita 0%.Doslo k navyseni vykonu na tomto vysilaci?Muze někdo z okoli Ustecka,Teplicka potvrdit zlepseni prijmu na 21.kanalu?

HYPER
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: RS7 Usti n.L. 21.k

Jenom doplnim,ze vysilac Teplice-vodárna 21.k není urcite ještě spusten.Z nej prijimam MUX4 30.k ok S 70% K 100% na antenu LP 2845 bez předzesilovače nasměrovanou na vysilac Usti-Bukova hora.

HYPER

RS7 v Ústí n/L

Zkušebně v Ústí chodí z Klínovce na kanale 50 -7- od Pařízka .Programy v HD . Čt1+2+4- sport atd. Jinak-21K- z Krušnohorské z tzv. Hoteláku ještě není spuštěna. Signál z Klínovce velmi silný.Alespoň prozatím,možná to ještě stáhnou. No uvidíme.

Jendaj
Registrace: 1/2006

No na tom 50.k jsem zaznamenal zvyseny signal taky,ale to si netroufnu tvrdit,ze je to signal z Klinovce.Muze to byt také z Prahy zkusebni vysilani DVB-T2.V mem miste prijmu v Jirkove jsem dost zastinen smerem na Klinovec.Mam před sebou kopcovity teren a uz za dob vysilani Primy v analogu na 55.k byl obraz znacne zasumely s občasnými vypadky a nedal se pouzit pro stabilni prijem.Dal od mého mista prijmu smerem na Otvice uz byl signal ok z Klinovce.Je docela mozne,ze je to signal ze smeru Trutnov-Cerna hora,kde je spusten na 21.k RS7.Pri inverzni oblacnosti me občas jde MUX1 na 40.k,ale nechce se mi verit,ze při dnesnich bourkovych oblacnosti by nejaky signal byt nekvalitni dorazil az sem z tohoto mensiho vysilace na rozhledne na Cerne hore.Navic ma mensi vykon nez je tomu u MUX1,2 a 3 z vysilace Trutnov-Cerna hora.

HYPER

Tak uz nam asi navysili vykon vysilace z Usti-Krusnohor 21.kanal!Dnes jsem zaznamenal na STB Technisat signal 39% kvalita kolisa 75 az 100%/GI-ST 870 S 65% Q 58%.Obraz nekostickuje.Prijem JIRKOV na antenu LP 2845 bez zesilovace natocena na Usti n.l., svod 25m a 14m koaxiál Nordix402 CU s pasivnim rozbocovacem pro 2TV utlum 3,7dB.Muze někdo potvdit prijem na 21.kanalu s anténou nasmerovanou na Usti z okoli Usti,Teplic,Mostu,Chomutova.Snad to není signal az z Trutnova,ale asi ne protože Mux1 40.k,MUX2 38.k signal nemam. :)

HYPER

Já jsem

z Milbohova a nějaký 21 k chytám, odhaduji, že Trutnov, protože jsem to instaloval před cca 3-4 týdny. Rybí kost mám nasměrovanou na Prágl, a zadní směr na Ústí mám za kopcem, takže nevím . Signál mám tak 91-93 síla a 77-81 kvalita. Koax obyč asi 16m po plechové střeše. V setopboxu se to nedá identifikovat.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Ten signal z Usti mam tady v Jirkove na hrane na antenu LP 2845.Je to dalkovy prijem a vzhledem k technickym parametrum RS7 k prijmu muzu dodat toto:dnes mam pres den silu signalu 39%, kvalitu 90 - 100% na Technisatu,GI-ST 870 mam S 66% K 58%.V noci mam lepsi prijmove podmínky:sila signalu je 47% kvalita nekolisa a je stabilni 100%,GI-ST 870 S 72% K 63%.Jeste to budou urcite doladovat.Vzhledem k mensim rozdilnym poloham vysilacu Usti-Bukova hora a Usti-Krusnohor to ještě zkusim na druhou antenu s presnejsim natocenim na Krusnohor a pak signal zesilim kanalovym predzesilovacem 21.k a sloucim s anténou na Usti-Bukova hora přes slucovac 21.k + REST .Lepsich hodnot signalu uz asi tady u nas nedosahnem.Prijem na pokojovou antenu v mistnosti to rozhodne není.Zatim ještě pockam jak to dopadne.

HYPER

Moje

rybí kost je 35db zesík a chytám pouze Prahu. Jsme v ďolíku ze tří stran kopec a čtvrtá stromy, lesy. Na Bukovku se nechytám, Vaňov je zase 200m v údolí, Krušnohorská za kopcem, na Teplice taky nevidím. Jedu na satelitu, DVB-t mám jen kvůli ČT2HD. Ale stejně celé DVB-T je skoro nanic, horší než analog, který tady taky moc nešel. Na kostičky i za silného signálu a hezkého počasí nelze koukat.

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra