![]() |
|
Obraz HBO HD freeSatZdravím pánové.Mužete někdo potvrdit opět známé velmi časté rozpadání obrazu tohoto ne zrovna levného premiového programu.Ptám se proto abych opět nerozjel stěžovací proceduru jak na HBO samotném tak na FB freeSAT.Tam jedině to totiž má jakýsi smysl.Případně je začněte také bombardovat stížnostmi na zmíněnou vadu obrazu.A čím více tím lépe.Okolo 3.5.mně poděkovali na jejich FB stránkách za upozornění na závadu a potvrdili její odstranění.Náprava ovšem vydržela sotva 3 dny.Takže jakékoliv výmluvy z jejich strany jsou tudíž bezpředmětné.Volat na zákaznickou linku a vyžádat si rozhovor s technikem asi k nápravě nepovede.Nedávné masovější a neodbytné stížnosti na nekvalitu a mžikové časté výpadky CZ zvukové DD 5.1 v případě HBO HD pro změnu u Skylinku nakonec nápravu zajistili.Mimochodem obraz HU verze HBO HD vysílaný ze stejného TP opět jako vždy bez sebemenší vady.Takže možná i rada od Madaru jak nastavit parametry tohoto programu a jeho obrazu by určitě problém vyřešila.I toto jim zkusím navrhnout. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 462 |
![]() |
|
RE: Obraz HBO HD freeSatPotvrzuji závadu. Chyba je na jejich straně... |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Obraz HBO HD freeSatTiež potvrdzujem uvedenú závadu a oceňujem snahu hobo-a riešiť uvedený problém. Ďakujem |
neel21
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
Hlavněneváhejte všichni co jim měsíčně platíte a stěžujte si na mnou uvedených stránkách.Jinak se nápravy nedočkáte nikdy. ;) Těch pár ostřejších reakcí Vás přeci nic nestojí. |
hobo
![]() |
|
RE: Obraz HBO HD freeSatAno. Me se taky rozpada obraz hlavne v dolni polovine obrazu. Myslel jsem, ze je to jen u me. Taky jsem tam psal pres FB a volal na linku a rikal to technikovi. Mno a jak je videt nic se nedej. Kdyby to bylo u nejake sra*** jako je TV Doma, tak at ale u premioveho programu.... Jdu tam zase prudit. :))) |
huhu
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 261 |
![]() |
|
Obraz HBO HD freeSatSprávně hlavně prudit na FB a taktéž přímo na HBO. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Obraz HBO HD freeSatPotvrzuji rozpadání obrazu na třech rozdílných přijímačích s rozdílnými čipy. Maďarská verze v pořádku. Chyba na 100% u nich.Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
@ojoj1Zhruba v 15 hodin odpověděli na FB že nedostatek prověřili,opravili a program by měl být v pořádku.Situaci budou nadále monitorovat a v případě,že by se závada znovu objevila a zpozorovali jste ji uvítají postřehy. ;) No a tohle trvá už přes dva roky.Jsem zvědav večer co se bude dít s obrazem a pokud to bude OK jak dlouho.No není tady u nás krásně? |
hobo
![]() |
|
![]() |