Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink vyradil 4 HD stanice

prehľadala som fórum a prekvapilo ma, že tu o tomto nemôžem nič čerstvé nájsť. je to vari nezaujímavá téma? nevyjadroval sa p.G. o tom, že pád bulharov sa nijako negatívne nepodpíše na vysielaní? či ako to bolo? Môže sa niekto zainteresovaný a vecí znalý k tomuto vyjadriť? vďaka

Bascha
Registrace: 10/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink vyradil 4 HD stanice

psst.. lebo si to vsimne vedenie skylinku a tuto zmenu nam este spoplatnia :))) :))) :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Bascha

tu mas k tomu clanok - https://www.parabola.cz/zpravicky/19566/skylink-prisel-o-4-hd-programy/

Power150
Registrace: 3/2009

Je to vari nezaujímavé téma stejně jako celý balík Mixbox. ;o)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Bascha

a tebe už niečo z toho čo máš zaplatené nejde? Napr. MTV alebo ViasatHD ?
Včera bolo všetko OK

Dagy2
Registrace: 11/2010

Jako jediný ze sat platform má tu odvahu pod svým jménem diskutovat.

Uved svoje jméno hrdino,bydliště ,vzdělání,věk at se zasmějem.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

habr

Medzi diskutovanim a vymyvanim hlav,monologom a klamstvom je obrovsky rozdiel. Tohoto cloveka menom Glisnik povazujem len za prospechara ktory za nadpriemerny plat sa snazi zapchat hubu ludom ako si ty,ktori mu nato a jeho kvazi dialog naleteli a platia mesacne poplatky a on sa len v zakulisi smeje ako vas odrbal.Ja taky niesom,zariadil som sa inac tak aby skylink odomna neuvidel jedinne euro.Keby sa vzdal chrapun Glisnik tych jeho nadprijmov a odsudil to co nastvarali a nebol v tej spolocnosti tak jedine vtedy by som mu uveril,inak nie.Som clovek ktory nema problem na verejnosti ukazat svoju kozu,ktory neznasa anonymov,ale v tomto pripade by to nemalo ajtak zmysel,nakolko je to boj s veternymi mlynmi.A ak si myslis,ze by som sa eventualne mal bat trestnopravnej veci ohladne toho ak tu niekoho nazvem.......tak nebojim sa,nakolko niesom vlastnikom tejto domeny a nenesiem ziadnu zodpovednost za to co sa na nej nachadza.Takze naozaj nemam problem zverejnit svoje meno.

Jak je vidno tak smazání tvých dvou vulgárních příspěvků tě nevedlo ke slušnosti a pokračuješ dál, tak si poneseš "zodpovědnost" za slušné chování na "trestné lavici".
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 11.06.2013, 14:24.37

1romeo1
Registrace: 2/2006

Já jsem vyřadil Skylink i SD

Fananek9
Registrace: 6/2012

1romeo1

či si niekde niečo niekto zaplatí je každého vec.
Pevne verím, že máš všetky prachy v ponožke, pretože hnusné banky všetkých okrádajú a majú milionárkse platy, že jazdíš na bicykli, pretože naftárske firmy okrádajú a majú milionárkse platy.
Ale hlavne dúfam, že ty neberieš prachy za svoju prácu a všetko robíš zadarmo len tak.
Teším sa až založíš novú satelitnú platformu zadarmo. Budem tvojím prvým neplatičom.

Dagy2

dagy2

tvoja prva veta je totalny nezmysel....vzhladom na danu temu!!!!!
ak si kupis mlieko v obchode a zaplatis, je to tvoja vec aj to kolko si zaplatil aj to kde si to kupil, aj to ,ze ci si mal chut ,alebo nie ,ale ak to mlieko otvoris a zistis, ze na miesto 1litra je tam 0,5l tak uz to tak jedno nie je uz sa to tyka teba aj toho kto to mlieko vyrobil,
a pokracujem ak ti spolocnost od ktorej si kupoval mlieko davala do krabice 1 liter a zrazu ti da 0,5 litra tak podla tvojej logiky je to uplne jedno kolko platis a kde platis a to ,ze zrazu mlieko s obsahom 1,5% tuku ti ponukaju za rovanku cenu s 0,5% obsahom tuku

pykaso
Registrace: 4/2006

Presne, je to od Skylinku

nefér. Dnes rozposielali emaily o nutnosti preladenia a zmeny programovej štruktúry aj prechodu z HD na SD, teda to, čo som si už tu na webe parabola.cz dávno prečítal, ale ani zmienka o prípadnej cenovej kompenzácii. Proste náš zákazník - naše h.... Ako keby som manželke predplatil napr. na rok časopis Burda, a zrazu jej začali posielať Pletení, a ešte s čierno-bielymi fotkami....

PTIKE
Registrace: 3/2010

pykaso

Stále má možnost kupovat jiný typ mléka s obsahem se kterým je spokojený a to klidně od stejné firmy a nebo má možnost přejít na jiné mléko od úplně jiné firmy....řešíte tady naprosté nesmysly. Buď to chci a nebo to nechci. Nic jiného mezi tím není.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

PTIKE

... pro tebe to platí taky.

wladys

pykaso

máš plnú pravdu, ak ti niekto načapuje pod čiarku, treba sa ohradiť.
Ale ja som zaplatil skylinku službu a on mi ju dodáva. Presne to, čo sľúbil. Ak zdražie alebo uberie programy tak to môžem prestať platiť presne tak ako si už nikto nekúpi polliter za cenu litra. Tak stále nerozumiem o čom tu hovoríme.
Ak hovoríme o serpo a sľuboch navždy zadara, tak druhé možné riešenie okrem serpo bolo to, ktoré urobil SateliteBG. Presne ako mliekarne v Košiciach, Nových Zámkoch, N.Meste n/V ak chceš na mliečnu tému.

Dagy2

SkyLink závisláci by chtěli vydupat nejlépe všechny kanály zdarma. Hmm. Tak potom by díky takovým už nebylo co vysílat. Pořád dokola, pořád stejná písnička, pořád stejný pláč. Až už to je únavné. Je třeba si uvědomit, že SkyLink byl, je a bude Pay-TV operátorem reagujícím na vzestupy i pády trhu. Pro charitu tu v tomto případě není místo.
Naprostý souhlas s Wladysem.

silesian
Registrace: 4/2011

Já nesouhlasím s wladysem, ani

se silesianem. Kde jsem psal o něčem zadarmo ? Právě opačne, uvedl jsem jasně, že Skylink mám zaplacený, balíček mixbox na 6 měsícú, do konce roku. Tak proč bych měl platit další "mlíko" u někoho jiného ??? Chlapci, oba jste se svými příspěvky o obhajobě skylinku trochu vedle.

PTIKE
Registrace: 3/2010

PTIKE

Co Ty do mne když já do Tebe nic? Když už máš to mlíko předplacené, tak ho v klidu upíjej. Zdar.

silesian
Registrace: 4/2011

PTIKE

Než sis zaplatil ten balíček Mixbox, přečetl sis Všeobecné obchodní podmínky?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

PTIKE

Ty nesouhlasíš s něčím co jsem nenapsal? Kde jsem psal o něčem zdarma? Jestli víš o nějakém obchodě kde mají mlíko zdarma sem s adresou a já tam hned valím. Pokud to jde o to mlíko co jsi zaplatil a nejsi s tím spokojen tak ti nezbývá než ho zkusit vyměnit za jiné pro tebe lepší. Přejdi na jiný balík. Nic lepšího mě nenapadá. Já si taky platil HD+ a rozhodl se na přechod na kombi. Jeden den jsem mailem zažádal a druhý už jsem koukal. Navíc jsem dostal dva měsíce zdarma a HD+ mi nechali doběhnout do konce měsíce.

wladys

wladys a spol.

Ty stale tomu nechapes ??? On si zaplatil v mliekarni, ze mu do konca roka budu posielat kazdy den 1 liter mlieka....Oni mu ale zacali miesto 1 litra posielat len 0.5 litra.. a to ma byt akoze podla Vas v poriadku ??? A ziadne odkazy na vseob.podmienky tu nepomozu...Jedine nejaka kompenzacia zo strany skylinku....bud nejake centy spat alebo pustit plnu ponuku na cca 2 mesiace, v tomto pripade by to bolo ako-tak OK ;) a nebolo by tak vela nespokojnych zakaznikov

Predstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.

johndoug
Registrace: 12/2006

Co sem tahate tu laktozu.... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

johndoug

Nechápeš to ty, já jsem mu jasně napsal, že když není spokojen s tím mlíkem, tak ať už ho neodebírá. Jak jednoduché. Rozhodně by to bylo smysluplnější, než tady brečet a stěžovat si. Tím nic nevyřeší. ;)
Vela nespokojených zákazníků nebude, protože těch co si předplácejí ten nesmyslný balíček vela nebude. ;)
Co furt máte s nějakýma kompenzacema? Nejsi ty náhodou soukromý zemědělec? Ti taky furt vyřvávají, že chcou nějaké kompenzace. Takto by pak mohli vyřvávat dlaždiči, autobusáci, taxikáři nebo dojičky. Mi jako předplatiteli HD+ taky sebrali dva kanály při minulé akci no a tak jsem usoudil, že HD+ zruším a raději budu předplácet kombi.

wladys

johndoug

1. Změnami krachem Satelite BG nedochází ke snížení dodávaných služeb o 50%, tak nesrovávejte s úbytkem mléka z 1 litru na půl litru v jednom balení.
2. Když byly některé HD programy kdysi přidané, nevšiml jsem si, že by tu někdo volal, že chce platit víc, protože má více služeb. Nebo jsem něco přehlédl?
3. K balíčku Mixbox. Pokud bys byl v pozici M7, kdy v podstatě za malý peníz zisku přeprodáváš programy jiné firmy (SPI) a ta v balíčku provede změny (k horšímu) a chce prostřednictvím tebe stále stejné peníze, tak zlevníš vůči zákazníkům a začneš prodělávat? Nebo ukončíš distribuci tohoto balíčku? Prosím neodpovídej stylem "na kdyby se nehraje", zkus odpovědět seriózně.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra