Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

problem Diablo 2

zdravim,mam problem s Diablo 2 rev 3.9.Vim,nebo si myslim z minulosti,ze je zde nekdo kdo umi opravit Diablo,at mi prosim napise email,ja mu poslu nejake podrobnejsi info o tom a budu mu asi urcite muset Diablo poslat na opravu,myslim,ze to byl nekdo z Moravy,diky pekny vecer

bbcman
Registrace: 12/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: problem Diablo 2

Co to dělá a nedělá, emaily a podobné jsou za BAN. Třidevítky jsou potvory....

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Zorbas již to nedělá ! (aspoň ofiko)
:lookaround:

tonek
Registrace: 1/2009

Mam tam Ipnosys 37,drive fungoval bez problemu,casem se objevilo trhani obrazu,pripominam,ze u Edision argus VIP bezelo v pohode,mam chlazeni ventilatorem,prehrivanim to neni.Uz jsem zkousel vse mozne i nemozne,formatoval,nahral jsem tam origo napln,zpet Ipnosys.To uz jsem delal asi 10krat,nekdy vydrzi po vlozeni do prijimace 2min obraz pak konec,ted treba ho dam do prijimace a treba Svycari bezi 2sec pak konec,ale Ipnosys to vidi dal,zkouseno i na jinych prijimacich ta sama chyba,kamarad ma taky Diablo rev 3.9 u nej bez problemu.Drive jsem mel diablo rev 2.3 s nim jsem problem nikdy nemel,co s tim? diky za kazdou odpoved

bbcman

bbcman

Niekedy davno som diablo použival a ked som ho vložil do ab dsr322 po asi tyždni mi začolo robiť to iste čo tebe.Mam doma kopu modulov a programatorov a skusil som uplne všetko a ...nefungovalo to! :(( Prečo to neviem doteraz ale od toho momentu to už nešlo :)))

par32
Registrace: 11/2007

Záleží odkud a jak dlouho ho máš - já ho kdysi kupoval přes net, po týdnu to začalo sekat, tak jsem poslal zpět do GB i s fakturou (po předchozí emailové domluvě),dom 14 dní byl zpět nový modul. Od té doby pohodička.

velbloud
Registrace: 6/2012

mam ho od te doby co byl uplne novy na trhu,coz je asi 2,5 roku navrch koupeny v Nemecku,opravdu tu neni nikdo kdo by si s tim vedel rady kdo to opravuje ?

bbcman

Dej tam Ipnosys 36,jestli se to nespraví.

ritchi
Registrace: 8/2006

to jsem zkousel,nespravi

bbcman

bbcman

Kde bydlíš???Dej mail.

milord