![]() |
|
problem Diablo 2zdravim,mam problem s Diablo 2 rev 3.9.Vim,nebo si myslim z minulosti,ze je zde nekdo kdo umi opravit Diablo,at mi prosim napise email,ja mu poslu nejake podrobnejsi info o tom a budu mu asi urcite muset Diablo poslat na opravu,myslim,ze to byl nekdo z Moravy,diky pekny vecer |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: problem Diablo 2Co to dělá a nedělá, emaily a podobné jsou za BAN. Třidevítky jsou potvory....VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
![]() |
|
RE: problem Diablo 2Zorbas již to nedělá ! (aspoň ofiko):lookaround: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: problem Diablo 2Mam tam Ipnosys 37,drive fungoval bez problemu,casem se objevilo trhani obrazu,pripominam,ze u Edision argus VIP bezelo v pohode,mam chlazeni ventilatorem,prehrivanim to neni.Uz jsem zkousel vse mozne i nemozne,formatoval,nahral jsem tam origo napln,zpet Ipnosys.To uz jsem delal asi 10krat,nekdy vydrzi po vlozeni do prijimace 2min obraz pak konec,ted treba ho dam do prijimace a treba Svycari bezi 2sec pak konec,ale Ipnosys to vidi dal,zkouseno i na jinych prijimacich ta sama chyba,kamarad ma taky Diablo rev 3.9 u nej bez problemu.Drive jsem mel diablo rev 2.3 s nim jsem problem nikdy nemel,co s tim? diky za kazdou odpoved |
bbcman
![]() |
|
bbcmanNiekedy davno som diablo použival a ked som ho vložil do ab dsr322 po asi tyždni mi začolo robiť to iste čo tebe.Mam doma kopu modulov a programatorov a skusil som uplne všetko a ...nefungovalo to! :(( Prečo to neviem doteraz ale od toho momentu to už nešlo :))) |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
RE: problem Diablo 2Záleží odkud a jak dlouho ho máš - já ho kdysi kupoval přes net, po týdnu to začalo sekat, tak jsem poslal zpět do GB i s fakturou (po předchozí emailové domluvě),dom 14 dní byl zpět nový modul. Od té doby pohodička. |
velbloud
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
RE: problem Diablo 2mam ho od te doby co byl uplne novy na trhu,coz je asi 2,5 roku navrch koupeny v Nemecku,opravdu tu neni nikdo kdo by si s tim vedel rady kdo to opravuje ? |
bbcman
![]() |
|
RE: problem Diablo 2Dej tam Ipnosys 36,jestli se to nespraví. |
ritchi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: problem Diablo 2to jsem zkousel,nespravi |
bbcman