![]() |
|
Homecast HS 3200CIIRDobrý večer!Vie mi prosim niekto odpovedať na otázku,či vie sat.prijímač Homecast HS 3200CIIR nahrávať aj na HDD od 64GB hore,alebo iba na klasicke USB.Lebo raz som pripojil HDD asi 500Gb a iba v ňom pukalo-cvakalo.Keď som pozeral na internete obrázky sat.prijímača homecast.... tak na zadnej strane panela bolo napísané napajanie 5V.Ale môj prijímač to vzadu písané nemá.tak teraz neviem,HDD pokazene asi nebolo lebo v PC mi v pohode išlo.Prosim niekoho kdo ma tento prijímač keby sa podelil o skusenosti. |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
Homecast HS 3200CIIRKdyž v tom cvaká, mělo by tam být napětí. Možná HDD formátovat pomocí Homecastu.T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
sestak78Ten HDD mas s vlastnym napajanim alebo bez? Totiz niektore prijimace nedokazu korektne utiahnut HDD a potom robi podobne problemy. Pri tomto prijimaci som to neskusal,ale ak mas moznost vyskusat HDD s vlastnym napajanim, hned budes vediet, kde bol problem. R^ |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
Homecast HS 3200CIIRVôbec mi neukazalo že mam nejaké HDD pripojene!Mam HDD iba s USB vstupom.Dostal som ho spolu s Notebookom HP. |
sestak78
![]() |
|
sestak78No teda ak som spravne pochopil, tak sa ti napaja cez USB, kedze tam mas jedine USB konektor. Jednoducho povedane ide o to,ze ti ho prijimac nemusi zvladat napajat, tym padom ti ho ani nenajde! A s tym moze byt spojene aj to,ze ti v nom len "cvaka". Este raz opakujem , skus nejaky HDD, ktory ma vlastne napajanie (adapter 220V). Potom si budes isty, ci je problem v tom. :lookaround: |
dodiak
![]() |
|
Homecast HS 3200CIIRMyslim,že som vyriešil problem.Zapichol som do stb 64Gb USB.Na 8 až 10 nahravok v Hd mi to stači.Tak ste mi potvrdili čo som si v kutiku duše myslel.Len prečo foto na internete ukazuje nad vstupom USB napajanie 5V.A na prijímači čo mam doma tam nieje nič. :-/ |
sestak78
![]() |
|
sestak78Ono to napajanie tam urcite je, problem je vsak v tom,ze ten HDD ma zrejme vecsi prudovy odber ako dokaze ten prijimac poskytnut. O tych 5 V tam az tam strasne nejde. Prud dodavany USB portom je mensi, ako potrebuje HDD na svoju prevadzku. |
dodiak
![]() |
|
![]() |