Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dekodovací karty

Ahoj,

dají se koupit v ČR dekodovací karty placené jednorázově (ne měsíční poplatky). Díval jsem se na google.cz ale nic kromě Skylinku a T- MOBILE jsem nenašel.Kartu T- MOBILE vlastním a už půl roku mi jede na 100%.
Rád bych vědel kde se prodávají a kolik můžou stát. Měl bych zájem o anglickou, francouzskou a švédskou kartu.
Díky.

mojmir
Registrace: 4/2013
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dekodovací karty

V pripade anglicke karty se jedna o kartu FRESAT FROM SKY Jede na mi jen par programu a je treba mit cloveka u UK co ti ji obstara stoji 20liber coz je asi 6 stovek jdou na ni pouze sony enterteimen,sony movies,channel 4,chanel 5 hd. 4Music,motors tv, liverpool fctv. Pro spravnou funkci je treba skybox protoze system podmineneho pristupu je nds videoguard jsou hodne potize se zapisy na uni cteckach. Zatim linux stroje s oscamem ji zmaknou. Sorry za diakritiku pisu z mobilu.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

http://www.securitech.cz/karty/

namtas
Registrace: 5/2006

@namtas

Tý jo,to se na tom securitech asi zbláznili ne.Takové ceny.. :O

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

securitech jsou neskutečně předraženi Rv :O to je stará věc něco je tady
http://shop.olmi.cz/oddeleni/117-zahranicni ale je třeba pohledat všechny linky neznám ale je jich určitě více :lookaround:

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Tak mne na tom slavném securitech zahujalo ze nabízejí kartu na Digital+ když je už vice než dva roky zrušen .. bože to jsou hnupové tak od nich bych nekoupil ani kaničku do bot .. :lookaround: :lookaround:

satak
Registrace: 1/2006

Karta Sky UK

Fungujem cez tuto firmu
https://www.skycards.eu/
zatial sa staraju skvele.

miki61
Registrace: 9/2007

mojmir mozem ponuknut

beIN Sport karta (beIN Sport 1HD, 2HD) platna este do 2/2014 (po vyprsani moznost predlzenia). Na prijem nutny viaccess secure CAM verzia 4.0 a vyssia; hotbird 13e audio len francuzsky

-------

dubs
Registrace: 9/2008

Na securitech ponúkajú karty na Canal plus Škandinávia, čo je tiež hlúposť, tam sa stanice Canal plus premenovali na C more

LuboTS
Registrace: 5/2006

no mě stačí na securitech karta na tv globo za 20 litru které mě jede už já nevím jak dlouho v emu :))) ten kdo sio nich něco vezme tak je totální cvok. :lookaround:

marksony
Registrace: 3/2006

Jo securitech to je ina kava oni este podnikaju?To este ked som bol u nich v 90 rokoch ked bezal v kartach D2mac tak vtedy pytali za Skandinavcov neskutocne peniaze a ked som im ukazal este vtedy moju kartu z smd pic na ktorej isla ich cela ponuka tak kukali jak pero z gauce.Ale je to asi v pohode pokial budu mat zaujemcov co sa v tom nevyznaju tak asi budu stale na trhu. :)

coral
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra