Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

COOLSTREAM neo twin

ARM 1176 32K I/D cache 730+ dmips,jelikož neumím angl.,chtěl bych poprosit o výklad,neb se tvrdí,že tento procesor má velmi nízkou paměť,k čemu je potřeba mít danou paměť vysokou-děkuji,jinak jsou recenze/české/velmi v pohodě !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: COOLSTREAM neo twin

Kde o tom v angl. píšou ? Mrknu na to.

CES
Registrace: 4/2007

ARM.com arm1176,než obsah toho procesoru,mě zajímá proč si někteří myslí,že ta paměť je velmi nízka pro ten coolstream neo2 a k čemu vůbec slouží -děkuji

spyko

Cache pamäť je rýchla pamäť, ktorá slúži ako vyrovnávacia pamäť medzi rýchlym procesorom a pomalou hlavnou pamäťou. Do cache sa kopuruju casto pouzivane data a tym sa znizuje latency time.

betaar
Registrace: 7/2013

re::

nainstaluj si do pc prohlizec google chrom ten ti prelozi text do cestiny! A nemusis umet anglicky R^

42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //

marceles
Registrace: 9/2006

Marceles

no to sem právě udělal,pochopil jsem tak 1/3,Betaar-děkuji,můžu to chápat ,že když je hlavní paměť dostatečně rychlá na velikosti fleš/32/až tak nezáleží?

spyko

pletes si pojmy a dojmy, "flash" je uloziste - "disk" pro system, misto kam se instaluje system, pluginy atd. Nesouvisi s RAM a cache procesoru.

Lucifer
Registrace: 1/2006

Lucifer

proto to potřebuji vysvětlit polopaticky,o tom coolstr.neo se tvrdí,že má nízkou paměť-čemu to vadí,podle recenzí vychází dobře!děkuji

spyko

Spyko neviem ako je ten coolstream na tom s pluginmi, ale mozno to bolo myslene tak, ze ked ma menej miesta v pamati, sa neda naraz mat viac pluginov.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Podle jednoho fora tam je neutrino a s pluginy by neměl být problém,na druhou stranu pokud to nakonfigurují v prodejně/přislíbeno/,tak moje zásahy už budou minim.nebo nulové,k životu potřebuji jen obraz a pvr,žádné psí kusy,no-možná emu! :8) :O

spyko

Este pokial by si chcel vyuzivat hbbtv si to zisti, mam dojem ze neutrino to nedokaze. Alebo to uz ide neviem, !?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Hbbtv jsem tam nikde nenašel,jen video txt v stroji i tv,ale dostal jsem se na nějakou konfiguraci,/satdigit./,no to bude výbuch,asi 2 lidem to hned napoprvé lehlo,koupě se odkládá,to musím řádně prostudovat,pokud mi to stará hlava nepobere,nezbude než nějaký obyčejný 2tuner,nebo maníka co mi bude polopaticky napovídat,ne tady-tu ostudu bych nezkous!!! :O :lookaround:

spyko

Je tu dost ochotnych ludi, klidek. Len sa rozhodnut musis sam...

liquere

Umí prosím někdo německy?/ne google/ forum.digital fernsehen.de /forum/andere-reaciver/308827-coolstream-neo2-vs-dreambox-hd7020-a-2.html,je tam vyjádření k hbbtv,děkuji! :lookaround:

spyko

"Der einzige große Nachteil ist das es dort noch kein HbbTV gibt."
- spyko to je vyjadrenie 8/2012 a sice ze tam hbbtv nie je.Ako som pisal, ale opytaj sa toho predajcu co ti to slubil nekonfigurovat. R^
Aky je terajsi stav?

liquere

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra