![]() |
|
TechniStar SIR a externi diskZdravim vsechny. U tohoto prijimace mam pripojen externi disk pro nahravani. Pokud chci provest smazani/editace kratce po spusteni, tak se cely prijimac restartuje. Jedna se o chybu kratce po zapnuti, pokud je prijimac dele pusteny, tak je to bez problemu. Kdyz se podari mazat, trva mazani nekolik desitek vterin, i minut.Dalsim problemem je, ze se mnohdy nahraje pouze cerna obrazovka. Jake mate zkusenosti vy? Da se s tim neco delat? |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a externi diskznačka hdd? |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a externi diskK SIR-u mám pripojený WD Passport 500GB a po štarte pri edidácii a mazaní žiadny problém,všetko funguje bez problémov.Keď niečo mažem prebehne to behom niekoľkých sekúnd. Nahrávanie tiež v pohode,sem tam sa vyskytla chyba, ktorá vznikla keď sa karta Irdeto sekla. Inak zatiaľ plná spokojnosť. |
thud
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a externi diskesquire nepíše ani typ HDD, či s interným, alebo externým napájaním, ani na aký formát ho má naformátovaný...NTFS, FAT32, prípadne TSD??? |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a externi diskJedna se o ten samy WD 500GB a naformatovany je na FAT32. Ze by teda problem v HDD? |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIR a externi diskNaformátoval by som ho v prijímači na TSD, aj tak s kódovanou nahrávkou nič okrem prehrania na SIR-e nie je možné.... |
golfLC
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
Černá obrazovka bez zvuku - nejsi sámJá s tímhle přijímačem používám WD My Passport 320 GB a taky bez problému. Na ty černé nahrávky bez zvuku ale nemá typ přijímače ani disku vliv - je to zmrveným kódováním Skylinku - děje se to jen na jejich programech. Potvrdilo mi to x lidí, kteří mají stejné problémy a pár satelitních techniků. Zkus napsat na Skylink, ale řešení od nich nečekej.DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
![]() |