![]() |
|
Sky Sports HDZdravím, měl bych zájem o legální příjem programu Sky Sports 1-4 HD. Co bych měl pro to udělat, jaká by byla cena? Může mi někdo poradit? |
Batigol9
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 15 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
JerryG:8)no otvaras pandorinu skrinku priatelu ano, z casti ti davam za pravdu, legalne to nie je, ale legalne to nie je voci tym, ktori Sky UK predali "obsah", pretoze Sky UK ho nakupila cisto len pre VB max Irsko ale legalne to je v tom, ze na rozdiel od sharingu, ty platis priamo zo SVOJEJ opakujem zo SVOJEJ platobnej karty spolocnosti Sky, a nie neakemu dobrodruhovi, ktory to zdiela takze, bavit sa o legalnosti cez sprostredkovatela je mozne, ale dovolim si tvrdit, ze urcite to nie je nefer voci Sky UK, ale je to nefer napriklad voci 20th Centruy Fox alebo Warner Bros, ktore predali prava pre tie naj filmy pokial ide inak o legalnost obsahu neviem ci sa tu tvarime vsetci ako svati za dedinou, ale mam taky pocit ktory je FAKTOM opakujem FAKTOM, ze Nova nenakupuje prava pre SR region a JOJ pre CR region, nakupuju prava pre ten svoj, a to ze nasi poskytovatelia pod ruskou vseliakych TESTOV umoznuju, je take hrube porusovanie prav majitelov (Warner Bros) ako prasa, ale tvarime sa ze platime za legalny obsah :))) tolko k tomu, inak mam pocit, ze satsklep tiez tak pekne trosku obchadza zakon, pretoze ten obsah nema co v nasich koncinach hladat ALE! existuje jedno rozhodnutie Europskeho sudneho dvora, ktore ja take dosti salamunske (nastudovat) takze zhrniem, kto chce v klude spat, tak nech to kupi cez seriozneho sprostredkovatela, a komu je to jedno, sharing existuje nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Sky Sports HDJerryG, a prosim neber ma v zlom, len porovnavat sprostredkovatela cez OFFICIAL kartu s nelegalnym sharingom, no tak sa mi to zda fakt pritiahnute za vlasy ;)nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |