Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Balíček Multi

Dnes mi naběhl balíček multi,který jsem si neobjednal ani nezaplatil.Nejsem sám,mému známému také naběhl multi.Společné máme jen to,že nám oběma příští měsíc končí serpo.Potěšili mne.

viliam
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Balíček Multi

Taky mi ho pustili zaplaceno mini ale pořadně mi nefunguje jeden program z multi občas naskočí občas ne a to ten discovery crime in

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@satmam

Tak to nevim na co se divas - Skylink zadny program Discovery Crime... nema v nabidce

vahač
Registrace: 6/2009

vahač

Ale kdyby tam udělal čárku tak to Skylink má tyto programy . Diskovery , Crime , atd. to všechno má i v balíčku Multi

standa111
Registrace: 11/2009

Standa

Aha - to mne nenapadlo - tusim, ze v Discovery "rodine" je taky nejaky krimikanal, tak jsem myslel, ze je rec o nem.

vahač
Registrace: 6/2009

Skylink má jenom Discovery HD a ten v MULTI není pak Discovery SD ten v multi je ... a nakonec CRIME and Investigation to je druhej program od HISTORY TV.

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

Dnešný mail od Skylinku:

Vážená paní, vážený pane,
děkujeme Vám za přízeň, kterou věnujete satelitní televizi Skylink a dovolte, abychom Vás upozornili na blížící se termín pro úhradu Servisního poplatku, který pro Vaši dekódovací kartu č. XXXXXXXX vychází na XX.X.2014.
Úhradou Servisního poplatku se nemusíte zabývat v případě, pokud se rozhodnete pro některý z placených balíčků z nabídky Skylinku. Abychom Vám Vaše rozhodování ulehčili, připravili jsme pro Vás speciální bonus - až do XX.X.2014 (doplnil Crescenizo: do dátumu zaplateného SP na mojej karte) jsme Vám zdarma aktivovali všech 37 programů balíčku Multi.
Pokud Vás balíček Multi zaujme, můžete si jej předplatit za extra zvýhodněnou cenu! Akční nabídku předplatného naleznete v magazínu Skylink, který Vám byl odeslán na začátku tohoto týdne.

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio
Registrace: 1/2006

casopis

A budete dostavat aj casopis?

Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.

uri
Registrace: 12/2006

buď v klidu jen ten ořezanej

Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo

Digi tv
Registrace: 9/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra