Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

DreamBox a Oscam

Když zapnu na dreamu CCcam config (2.2.1) server, zobrazí se mi lajny, které sdílím. Když to předělám na oscam, zobrazí se mi - ERROR READING WEBPAGE. Je k tomu potřeba ještě něco nahrát, aby mi vyjela tabulka s lajnami? Zjistím to jen pokud kliknu 2x na OK - pak se mi zobrazí lajna, kterou právě sdílím.

qayx
Registrace: 7/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DreamBox a Oscam

Díky za info. Vše podstatné najdeš zde: http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/en

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

moc chytrý s teho nejsu :O

qayx
Registrace: 7/2014

Člověk se učí celý život.

bretah
Registrace: 9/2012

To qayx

No ani nebudeš,ak si nebudeš čítať PM,že?Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

stáhni soubor oscam.conf a nastavís tam port k webovému rozhraní. Takže nakonec máš mojeIP:port a zobrazí se ti webové rozhraní dále tam nastav heslo a jméno pro prihlášení. Na sdílení je třeba, aby si v souboru oscam.server vytvořil readery. Zatím ti to vysvětlovat nebudu myslím si že tě to dřív odradí a zůstaneš u cccamu i když mi oscam se zdá být jednoduchý a nepřekonatelný.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Podle mě má tazatel nějaké shitovní share a myslí si, že slovo "Oscam" je zaklínadlo, díky kterému upeče z lejna bič. Opak je pravdou.

Sežeň si lepší server, který i bez vypsaného cccam.prio pojede jako z praku přes CCCam...

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

@holub

zas sa tu snazis obohatit sa na druhych ? jake PM, jakych 20 eciek ? ked mu nemas poradit tak odpal s5 do trnavy

furicka
Registrace: 3/2011

RE:dvaja kohuti v sebe

Ake bude score vladoholu:furicka ?
Dvaja najmudrejsi co radia, ale ani jeden nic rozumne neporadi

krteczek
Registrace: 8/2013

A komu,tomu čo sem pastol otázku a nedáva o sebe vedieť?Kašlem na to.Na ostatné NO Comment.Nech sa darí.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

I Lenin se stále učil ;)

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

@vladoholu

takze na dnes to mas -20 € .. smutne .. a co si nenajdes poriadnejsi zdroj obzivy ako "(nevhodné slovo)ku na prodej" .. vynukovat sa a žopbronit o pozornost.. joj jake trápne... jak guma na gaťkách :laughing: Rv

furicka
Registrace: 3/2011

RE: Score

Furicka vs VladoHolu 2:1
VladoHolu, ako to reprezentujes bilich andelov? Nechas sa zahanbit hornakmi?
Nevravi sa nahodou o Vas, ze "Trnava je malý Rím, sama k...a, samý kmín". To si nechas od nas podhradčanov nakopat (nevhodné slovo)?

krteczek
Registrace: 8/2013

já hledím samé dobré rady pro qayxe :)))

ewas
Registrace: 12/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra