![]() |
|
prechod magio na 1wCavte, rozmyslam nad kupou magia cez satelit, len neviem ako je to s tym prechodom na poziciu thor/intelsat. kedy by sa mali stahovat? nechcel by som si to dat dnes namontovat a o mesiac preladovat. alebo to tak skoro nebude? |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
![]() |
|
magioJe to aj tam aj tam-stačí trochu pohladať. |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wsu na oboch satelitoch komplet ponuky? na lyngsat.com som na thore nic nenasiel. vdaka |
dalko
![]() |
|
dalkona Thore už aj navyše oproti Amosu |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wa viete mi este povedat, ak ma s tym niekto skusenost, rozmyslam zobrat 1+1 box. nieje tam potom problem, ked nainstalujem ten druhy v inej domacnosti? |
dalko
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wKeďže Ti je táto problematika neznáma, nechaj to na technikov, je to ich povinnosť Ti to namontovať a nastaviť. Potom už len pozeraj a teš sa na PL. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wjasne, ze zavolam technika. ale druhy box si chcem pripojit niekde inde, preto som chcel vediet, ci je uz vsetko na 1w a ci tam nahodou nebude nejaky zadrhel. mne ked pride technik, tak mu dam namontovat len jeden box. co je vsak vacsi problem, neviem sa na ich stranke preklikat na objednavku magio satu :(( |
dalko
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wMožne to určite je len zaleží kde sa nachádza tá druhá domácnosť či nebudeš potrebovať ešte jednu parabolu a lnb.Legálne to určite nie je.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
dalkoPreklikaš sa tam tak, že zadaš adresu, a keď nie je u teba dostupne IPTV, zmeni ti to na Magio Sat |
milosza001
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wano, Tekekom prioritne predava iptv |
Javi
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
Daring tv magio satIDe niekomu Daring tv v ponuke magio sat? mne vôbec tento program nenašlo. z erotických len brazzers a super one. Nieže by mi to chýbalo, ale na stránke telekomu uvádzajú v balíku m aj daring tv. |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wTa keď ti to nechýba, tak na čo to hladáš, ha ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wneni to náhodou ring tv po polnoci na TA3 ? :laughing: |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
RE: prechod magio na 1wUvázda sa Daring tv , aj to logo sedí na tú erotickú :-) |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
![]() |
|
pista83na stránke ho v ponuk majú, ale podľa info z Telekomu údajne už v ponuke nebude, nakoľko nedošlo k dohode s vysielateľom... |
milosza001
![]() |
|
![]() |