![]() |
|
Kódy na DO k tv SENCORPotrebujem kódy na DO k tv LED Sencor alebo poradiť, kde kúpim originál DO. Môj univerzálny ovládač URC 11A našiel kódy, ktoré neladia s tlačidlami. Napr. keď stlačím Pover, uberie sa zvuk a pod. Zabil som už celý večer hľadaním správnych kódov, no pravé som nenašiel. Pozná niekto kódy k Sencoru? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
sencorMáte skúsenosti z náhradnými ovládačmi? - Áno mám, náhradný ovládač je odlišný v tom, že to robí iná firma a dizajn je iný a tiež rozmiestnenie tlačidiel. Vôbec by som sa toho nebál pretože náhradné majú všetky funkcie pôvodného ovládača ! (Na univerzál sa vyprdni nikdy ti nepôjdu všetky funkcie, ak vôbec nejaké v tom horšom prípade). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
SencorTak neviem čo riešiš, Kaufland ti MUSÍ dodať ovládač keď ho stratili. Inak Serkor nesmie ku mne do domu, vybral si si jednu z najhorších značiek (ak sa to dá značkou nazvať). Čo ťa na ňom zlákalo ? Tipnem si - cena. Máš jediné šťastie že Kaufland dáva tri roky záruku, takže po záruke šup-šup predať a kúpiť iné podobné smeti ako napr. Hyundai. |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORNa televízory mám zatiaľ šťastie. Keď pôjde Sencor tri roky, za tých 45 €, čo som zaň dal v Kauflande, to hádam stojí. Okrem toho mám veľkého panáka, ktorý je stále v prevádzke už 7 rokov a v pohode fičí dodnes. |
Karner
![]() |
|
SencorTáto 19" sranda bežne stojí cez 100 euro, pochybujem žeby ti ju v kauflande dali za 45,- |
Rasto1978
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORAk neveríš, daj mail a ja ti pošlem oskenovaný bloček. Nie si prvý, čo tomu neveril. Okrem toho kopu mojich známych sa poriadne naštvalo, že neboli v Kauflande, keď vypredávali za polovicu televízory. Teraz tam napríklad vypredávajú za babku grily a DVD prehrávače. |
Karner
![]() |
|
keby že si malpovolené S.Z. by som ti za 250 vočí poradil .bo odkazy tuná niesú veĺa obĺúbené :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Kódy na DO k tv SENCORAk mi chceš poradiť, môžeš na ........Čakám.Co takhle pr.5? Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 09.08.2014, 14:29.55
|
Karner
![]() |
|
možná???ti dá redakce můj E-mail ???jinak jsi pták ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |