![]() |
|
jak vypnout vyskakování reklam v TVProsím nevíte někdo jak vypnout v televizi Panasonic TX-P42G30E vyskakující reklamy o funkčnosti televizoru po asi 15 minutách. V menu televizoru jsem to nikde nenašel. Díky za Vaše info |
Modřina
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 369 |
![]() |
|
RE: jak vypnout vyskakování reklam v TVNo trebars stačí stlačiť to červené tlačidko na vrchu diaľkového.To zaručene pomôže :laughing: R^T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: jak vypnout vyskakování reklam v TVAle nie,máš v TV nastavený režim predajňa.Tam sa to dá prepnuť,teda aspoň u mňa na philipsoch to tak je.Ale v menu panaka tak to neviem.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: jak vypnout vyskakování reklam v TVna samsungu som to riesil tak ze som dal vyrobne nastavenie a nastavenie tv doma ak si dobre pametam :))) |
vili1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 674 |
![]() |
|
ModřinaNo, v uživatelském menu to určitě nebude, zkus to hledat v servisním menu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
skus totomenu-Nastavení-nastavení zobrazení-baner VIERA conect---dát vypnout.Tak jsem ty hlášky vypnul u Pnasonicu já.A snad je menu stejné u tvého. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
![]() |