![]() |
|
Propojení dotovaného HD sat.přístroje od DigiChtěl bych se Vás zeptat jestli někdo nemá zkušenost, když mám satelitní natáčení a svůj vlastní HD sat. přístroj Vantage 8000 HD jestli půjde propojit koaxiálem dotovaný HD sat. přístroj od Digi? Samozřejmě, když bude natočeno na Intersat 0,8 W. protože ostatní dotovaný box neumí naladit myslím jiné družice. Vantage má 2 sat. tunery a 2 výstupy teoreticky by to šlo v praxi však nevím jestli to půjde. Kdysi dávno jsem to měl u dotovaného od UPC, ale to byla Astra na pevno na 19,2.Pokud by to šlo 2 otázka by byla jestli při spuštění Vantage a otočení paraboly na jinou družici se ne dotovaný box od Digi nebude potřeba znovu naladit, protože je to jiná družice kdybych náhodou opomněl otočit na Intelsat a nedal do původního stavu na této družici popřípadě během natáčení parabolou? Máte s tím někdo zkušenost s touto variantou. Bohužel dotované přístroje jsou neduhou některých providerů a myslím si, že se to dá takhle teoreticky řešit, ale nevím jestli je to v praxi možné. Předem děkuji za postřehy pokud budou. |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Propojení dotovaného HD sat.přístroje od D...Mám také Vantage 8000 HD a včera mi přišel HD Kaon od Digi. Je možné ho bez problémů připojit dodávaným kabelem na výstup Vantage. Já ho připojil na výstup s motorem a pokud je parabola natočená jinam, nebo Vantage přijímá transpondér s jinou polarizací než potřebuje Kaon pouze zobrazí hlášku -Není signál. Při vypnutém Vantage, nebo při použití jeho druhého tuneru jede vše bez omezení. Oba hdmi kabely mám zapojeny do receiveru a tak přepínám jen mezi jeho vstupy. Digisport1HD mohu doporučit, osobně jsem překvapen velmi dobrou kvalitou obrazu, jak přímých přenosů, záznamů tak i komentářů z HD studia! R^ Za 290,- Kč je to slušná hračka. :8) ;)Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
PetrTTo lze jenom objednat ten HD strojek ??? |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
RE: Propojení dotovaného HD sat.přístroje od D...Lze ho pronajmout za 30,- měsíčně, nebo koupit za 1200,- (to je cena trochu dražšího CI modulu)... No a 260,- je měsíční poplatek za programovou nabídku... :)))Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Propojení dotovaného HD sat.přístroje od D...Díky moc PetrT za informace |
patera
![]() |
|
PetrTAký máš predplatený balík? |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: Propojení dotovaného HD sat.přístroje od D...Samozřejmě je to kvůli Digi sportu. PL je žádána a Digi jakmile přidalo HD na jeho sportovní program, který přináší PL o trochu vzroste zájem u tohoto providera. Navíc za cenu 290 Kč/měsíc je Bundesliga na EU2 a PL v HD je velice přijatelná cena. Momentálně sleduji PL na Bulsatu na 39 E přes Gamma card. Bohužel nikdo neví, jak dlouho to pojede. Už jede tak 5 kanálů. Potom zbývá lovit na orbitě, ale to není řešení. V týdnu jsem si nechal opravit natáčení s vylepšením Bulsatu, ale Telstar na 15 W už nenaladím kvůli posunutí elavace o 2 st. Tam jsou 2 kanály, které přenášejí PL na ESPN a 10e nenaladím také,protože mám 85 cm parabolu. S Bulsatem není problém. Signál a kvalita vynikající. Badr přestává být zajímavý, protože Dubai Sport přestane vysílat Bundesligu. Viz článek zde. Turksat na 42e na TRT přenáší stále Bundesligu přes Biss. Takže možnosti jsou, ale situacese může měnit. Proto zkusím Digi, které začalo přidávat HD.Jinak ty filmové u Digi stojí o 60 Kč navíc, ale ty mě nezajímají. |
patera
![]() |
|
KAON HD BOXZdravím, mám dotaz. Dorazil mi Kaon od Digi. Přijde mi, že po zapnutí se hrozně dlouho zapíná. Řekl bych tak 20-30 sekund. Máte podobnou zkušenost s tímto boxem? Ve standby na něm nesvítí žádná dioda. |
lukyn-1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
![]() |