Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

dreambox 8000 a nefunkční 11797

Ahoj,někoho šikovného se ptám dreambox 8000 hd nefunkční 11797H 27500 5/6 DVB-S2 8PSK PILOT ON,vše nastaveno proladěno,kanály naladí ihned ale nezobrazí,kostičkuje.parabola ok,vyměnil jsem quattro konvertor,rozvod jde přes EMP multipřepínač ,vyzkoušeny dva různé moduly mascom ota přes ORF a smith fialový irdeto.
karta skylink zaplacena,právě jsem si připlatil HBO HD a programy právě na této freq.MYslím si,že by to mohl být spíše problém modulu či soft. než signálový,do přeladění to běhalo ok.Všechyn ostatní programy běží.Jelikož je to freqvence 11797
a mám to přes multipřepínač ve vstupu horizontal vysoký,ikdyž je to vlastně na jeho začátku pásma 11700,tak už vážně nevím...poradí někdo co s tím,,díky Aleš

čosi1
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

qunter

trošku jsem to pročetl,je to teda zajímavé a trochu alchmie.
Jinak ten quattro konvertor je chess edition4 universal quattro konvertor,před tím tam byl,ten stejný ale řada 3,měnil jsem ho právě proto,že mi přestala fungovat ta frekvece 11797,před tím přeladěním to všechno šlapalo,ale problém je vlastně stejný i povýměně,měl jsem pocit,že po sedmi letech může být špatný ,ale je to jinak.Na to dreamu jsem to zkoušel všechno ladit manualně,nastavovat parametry ručně,jen mě zaráží že se na displai při přepnutí toho programu ukáže v pravo v té info liště dole dvb-s ne dvb-s2 ikdyž jśem ho tak proladil.
Mrknu se na to,jak bude čas...jsem oproti tobě jen laik,ale rád se něco přiučím,ikdyž tady na foru se většina chová jako kdyby sežrali všechen rozum.Chceš si nechat pomoct a někteří tě tu mají za blba a chrlí na tebe odborné názvy...každopádně ti děkuji za rady.Třeba se to povede a ja uvidím HD :)))

čosi1
Registrace: 1/2010

čosi1

no sláva,tak jsem ti alespoň ušetřil čas a vrtání na parabole R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: dreambox 8000 a nefunkční 11797

Zkusil bych akt. softu, nahrani aktualniho satellite.xml a rucni preladeni A23,5 . Zkus jeste rucne naladit misto 11797 11798

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra