![]() |
|
zkušenosti s e-shopem cardsplitter.plzdravím, má někdo zkušenosti s polským e-shopem http://cardsplitter.pl ?nakupoval jsem dříve v Satsklep.pl a bylo to bez potíží ...... |
jkmusic
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: zkušenosti s e-shopem cardsplitter.plMám, mírně rozporuplnou. Před zhruba 3 měsíci jsem si u nich objednával NC+, základní balíček plus STB na 13 měsíců. Platil jsem přes PayPal, ještě mi poradili, jak to udělat tak, abych neplatil poplatek PayPalu (který si stejně natahne poplatek za převod měny, ale to sem nepatří). Peníze jsem poslal, a za pár dní přišel balíček. Ten jsem přebral, byl v něm jen box, karta a ovládání. Upřímně jsem podle jejich nabídky čekal, že se bude jednat o nabídku NC+ Mix, kde je první měsíc dostupné úplně všechno a pak jen to, co si předplatíš. Takže jsem se těšil na to, jak mi půjdou měsíc všechny kanály. Nicméně, šlo jen to, co jsem měl opravdu zaplacené. Na jednu stranu jsem to chápal, protože nikde nepsali, že ta komplet nabídka půjde.Po tom, co jsem si ale prošel všechny kanály, jsem zjistil, že mi nejdou kanály typu Kuchnia+, Domo+, aleKino+ nsport atd. To mě už docela naštvalo, tak jsem jim napsal docela nehezký email, od toho, že mi neposlali žádný návod k obsluze, přes to, že nejede na měsíc full nabídka, až po to, že mi nejdou ony kanály. Zajímavé na polácích je (a dělali mi to i v Satsklepu), že odpovídají jen na to co chtějí. Odepsali mi tedy, že volali do NC Plus, a že kanály půjdou od nového měsíce. Říkal jsem si OK, stát se může, nic se neděje. Prvního července jsem jim psal znovu, protože kanály samozřejmě nefungovaly. Proto mi napsali, že se omlouvají, ale že je to větší problém, který se netýká jen mě, a že se to řeší, že by to mělo NC Plus zprovoznit k 1. srpnu a že se omlouvají a že mi jako kompenzaci dají jeden měsíc zdarma navíc. Říkal jsem si OK, fajn, jsou na mě hodní a komunikují, tak to ještě měsíc nechám být. Asi jsem byl naivní, ale ani 1. srpna se nic nezměnilo. Byly ale prázdniny, a já jsem byl všude možně, takže když mi napsali, že to bude v průběhu srpna, bral jsem to tak, že je mi to vlastně jedno, protože u televize stejně nebudu, s tím, že pokud to prostě do září nepůjde, tak jim to pošlu zpátky. Teď v neděli jsem si už pomalu chystal ten krásný mail, který jim napíšu v pondělí ráno, že jim to celé posílám zpátky a chci nové nebo peníze, a v tom se včera všechno rozjelo a funguje to krásně. Takže celkově: - nabídka super, ceny fajn, - když se objeví problém a jste trpělivý, tak se i vyřeší a navíc vám dají kompenzaci - doprava v pohodě přes DPD - a asi bych nakoupil znova :) P.S. Jestli jste to někdo přečetl až sem, tak respekt :D |
ondra1234
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: zkušenosti s e-shopem cardsplitter.plMusíš psát častějc :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
![]() |