![]() |
|
vantage vt 1zdravim vas,, mohl bych poprosit nekoho kdo ma tento prijmac doma nebo na prodejne,aby se mi ozval? potreboval bych malinkou radu ohledne startu prijmace. dekuji moc |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: john1Co tě trápí?Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
re:mog1993no ,kdyz jsem ho koupil,tak mu trvalo pekne dlouho ,nez se rozebehl,pri zapnuti kolebkou. potom uz dalkovym ovladacem naskocil hned, no a ted uz nechce nabehnout vubec,,tak jsem se chtel zeptat jestli nekdo,,kdo ho ma doma,muze rici,zda i jeho prijmac bootuje dlouho,nebo mam proste v haji zdroj? jdu prepajet par kondiku ,,uvidim jestli to pomuze... |
john1
![]() |
|
RE: john1Máš pravdu, opravdu než se nabootuje tak je to celá věčnost....to je vlastnost VT1, mírné zlepšení nastane, pokud nainstaluješ poslední verzi fim. ale i tak je start velmi vláčný...Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
re:mog1993vymenil jsem 5 nejvetsich kondiku a stale nic,sviti jen modra kontrolka ,zatim je to stale zapnute,dam tomu tak 20 minut,,mam dojem ze naposledy co jsem to nahodil to trvalo asi kolem 10 minut. novejsi softik bych tam i dal kdybych vedel jak ho tam naladovat,zkousel jsem to pres usb ,,predni,, a prijmac nevidel soubor,,napis mi prosim te co presne mas na mysli tim poslednim softikem,,cislo,, a postup jak to delas ty? jestli te teda neotravuju :) |
john1
![]() |
|
re:mog1993jestli si dobre pamatuju tak je tam ted softik 2.04 ..ted jsem trosku zagooglil a nasel jsem tento postup,,mam to tak zkusit udelat? abych skoncil na linuxu?RE: VT-1S How to Load files via rs232 1. RTOS boot 2. update RTOS 2.11 3. update Linux 2.11 4. update RTOS 2.16 5. Linux boot 6. update Linux 2.24 7. update Linux 2.28 |
john1
![]() |
|
@ john1To ti nepomůže,je to hw problém |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
vantage vt1no vcera jsem to zkousel jeste nekolikrat zapnout a nic,, pak jsem nasel adresu do nemecka na opravu k vyrobci,,tak mam to tam poslat,,?? psali na foru ,ze je treba tam poslat kopii uctenky od koupe,ale tu nemam,,uz jsem druhej majitel :( pres 232 to prej taky nejde ozivit ,,tak co radite panove??? |
john1
![]() |
|
vantage vt1je tu nekdo kdo to dokaze dat dohromady aby to behalo jak ma???poslal bych to postou a zaplatil pres banku.. diky |
john1
![]() |
|
re:mog1993tak jeste jednou ,,dneska jsem vyzkousel otocit kabel napajeni ke zdroji a prijmac nabehl komplet behem 30 vterin. tak jestli vam to bootuje dlouho ,vyzkousejte otocit fazi,treba budete mit po problemu. budu cekat na vase reakce R^ . jestli ma nekdo doma tento prijmac ,ozvete se mi at vyzkousim naladovat spravnym postupem softik pro linux,,at neco nedodrbu :-/ . dekuju predem |
john1
![]() |
|
john1zkus to vypnout z elektriky,fyzicky ze zásuvky do rána,napiš jak to dopadlo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
re:pierrepetrtrosku mi unika smysl ,proc bych to mel opet odpojovat ze site,mam jako vyzkouset jestli to byla nahoda ,ze se prijmac chytil,nebo si ze me delas srandu? me to jako sranda neprislo ,kdyz prestal fungovat prijmac za ranec po vypadku proudu. spis bych ocekaval ,ze prijmac bude makat lepe nez jeho predchudci ,kterych jsem mel nespocet a nikdy zadnej problem,az na par zamrznuti,ci ztratu kanalu po zapnuti treba vantage 7100, tak jednou za dva roky. kdyby jsi aspon napsal ,jestli to muze mit vliv na otoceni faze,jako odbornik na elektriku ,nebo to je proste jenom nahoda ,ze se prijmac zpamatoval.trosku mi to upresni R^ |
john1
![]() |
|
to john1nechci vam kazit pripadnou to nadeji, ale tento odbornik na elektrinu vam urcite vecne neporadijinak osobne si myslim, ze otoceni faze by na to nemelo mit vliv, je tam na vstupu zdroje symetricky filtr a graetzuv mustek |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
re:kaoszdravim,, nevim co je symetrickej filtr a muste,,to fakt netusim,ale na napajeci snure ,nic neni a na zdroji poznam ,odpor a kondik ,ale zkusim vygooglit R^ |
john1
![]() |
|
john1nechtěl jsem se rozepisovat,není to jen legrace ode mě,chtěl jsem otestovat na dálku,jestli nemáš problém se zdrojem,dělej jak chceš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kaosale ty jsi mu tedy jako odbornik na elektrinu urcite vecne poradil,to jo R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vantage vt 1pokud john vymenoval nekolik kondenzatoru ve zdroji (tim predpokladam, ze prijimac odpojil na delsi dobu od site), tak ta tvoje nasledna rada ("zkus to vypnout z elektriky,fyzicky ze zásuvky do rána") je opravdu hodna odbornika |
kaos
![]() |
|
kaospokud john vymenoval nekolik kondenzatoru ve zdroji ,ještě neznamená,že všechny a že to je opraveno,to je tedy dedukce z tvé strany,tedy jasnovidecké schopnosti,co tam máš dál?,ať se zasměju R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vantage vt 1asi ti to trochu pomaleji zapaluje, tak jeste jednou, pokud john vymenoval kondenzatory ve zdroji, tak ten prijimac musel na delsi dobu vypnout, to znamena, ze kdyz ho po te delsi dobe zapnul, tak udelal prene to same, co ty mu nasledne "odborne" radis..... |
kaos
![]() |
|
kaosnesuď ostatní podle sebe,na výměnu kondenzátorů mu jistě stačila slabá hodinka,odborníkovi stačí 10min max.,nevím co řešíš,pokud tomu nerozumíš,což z tvých reakcí předpokládám,hlavně neraď ještě méně znalým R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re:vantageto je fuk jak dlouho byl prijmac odpojen,, vzdy jsem ho vypnul kolebkou na prijmaci coz by melo prerusit fazi,podle meho soudu. podle me je dost nestastne,ze na tak drahem stroji neni napajeci kabel pojisten proti otoceni vykrojem. jinak menil jsem kondky pouze co jsem mel doma 10v-2200mf a 16v-2200mf ,,male kondiky 50v-1mf jsem nemenil ac i tenhle mam, zdroj nepiska,kondiky jsou vsechny rovne ,celkove ten stroj uvnitr vypada dost dobre.jak rikam,otocil jsem u kolebky kabel a prijmacnabootoval fofrem ktery jsem u tohoto stroje nezazil a to uz jsem ho zapnul tak min.10krat. |
john1
![]() |
|
re:vantageted bezi a do vypnuti se mi zrovna moc nechce,narovinu,, rad bych tam dal nejakej novejsi softik,jen co mi nekdo rekne,,jak presne na to,abych to nepodrbal,preci jen jsem trosku zruky,tak si nemuzu vyskakovat jako v cesku,kde kazdy druhy umi opravit lecos . |
john1
![]() |
|
kaosDatum přidání: 02.09.2014, 18:53.40jdu prepajet par kondiku ,,uvidim jestli to pomuze... Registrován: 07/2008, Autor: uživatel john1 Datum přidání: 02.09.2014, 20:26.31 vymenil jsem 5 nejvetsich kondiku a stale nic,sviti jen modra kontrolka ,zatim je to stale zapnute tak neudělal to co mu nabízím,měl to vypnuté max. 1.5 hod. pomalu ti to zapaluje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
ta fázes tím nemá nic společného,koukni se na zapojení zdroje a pochopíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re:pierepetrjak rikam,mozna se pletu,ale jedno vim jiste,pokazde bootoval aspon 5minut a to potreboval i tri pokusy nez se chytil, pak byl vzdy ve stejne zasuvce na stejnem miste. nikdy jsem nic neotacel,neprehezoval,vzdy tak jako pri prvnim zapojeni, ted jsem to prohodil a boot 30 vterin a jede. jdu nahoru ,vypnu prijmac kolebkou a zapnu,, a napisu co se deje dal. R^ |
john1
![]() |
|
najdi hohttps://www.parabola.cz/forum/reply-698630/R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |