![]() |
|
vantage vt 1zdravim vas,, mohl bych poprosit nekoho kdo ma tento prijmac doma nebo na prodejne,aby se mi ozval? potreboval bych malinkou radu ohledne startu prijmace. dekuji moc |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
re: ta fázeuz jsem nechtel reagovat, ale neda mi to :pierrepeter (21:47.53): "ta fáze s tím nemá nic společného,koukni se na zapojení zdroje a pochopíš kaos (20:27.05): "osobne si myslim, ze otoceni faze by na to nemelo mit vliv, je tam na vstupu zdroje symetricky filtr a graetzuv mustek" uz na to dal nemam ..... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaosna co jako nemáš?,že může mít někdo stejný názor jako ty?,to je špatně?,já jsem mu to musel znovu napsat,když se s tím chlácholí,že to bylo tím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
re :vantageprijmac nabehl opet velmi svizne do 30 vterin, trosku jsem nepochopil to tema s poruchou vantage 1100 ,kde nema kolega napeti na vystupu,,malinko se rozepis ,asi jsem zatvrdlej R^ |
john1
![]() |
|
john1to není na rozepisování,tobě to chodí,tak nic neřeš a napiš až to klekne znovu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re:pierepetrpockej,,nechlacholim,,ale uznej sam,, 10krat bootuje fakt vecnost,nebo vubec a jen co otocim kabel ,bootuje rychle bez problemu,,zatim .. tak i pres nejake ochrany nebo mustky,proste to vali. a jak psal kolega drive i jinym to bootuje dlouhou dobu. tenhle vantage je starej 4roky, uvnitr ,pekne cistej jak novej bez sebemensich znamek zahrivani u zdroje na plechu.oproti nekolika vantage nizsis rad co jsem mel a pravidelne cistil uvnitr,,je vtom opravdu velky rozdil v opetrebeni na prvni pohled,proto mam doma ty kondiky,co mi poradil zde jeden pan pro vymenu na zdrojich prave u vantage kdyz nechce bootovat a prijmac uz je starsiho data.bohuzel nemam vsechny hodnoty co jsou na ruznych zdrojich, kazdy model jiny zdroj . |
john1
![]() |
|
john1dobře tedy,pokud je to tou fází,tak to otoč a napiš ,jak to zase nechodí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re:pierepetrtak vyzkouseno trikrat po sobe,prijmac bootuje pokazde stejne rychle,tedy cca 20=30vterin,jen kdyz jsem otocil fazi ,na malej moment se na obrazovce ukazali data jako kdyz cte nejaky program,trvalo to asi dve vteriny.no necham to byt,doobjednam si jeste jine kondiky co nemam pro pripad dalsi poruchy.tak se mejte dobre a nemusite si porad vjizdet do vlasu R^ diky za reakce jdu koukat nez zitra chcipnu v tovarne :laughing: |
john1
![]() |
|
o naševlasy neměj péči,vem si na to svůj rozum,nechodí,otočím zástrčku-chodí,není ti na tom něco divné,u dvouvodičového připojení by to mělo být jedno,jinak jde asi o závadu,kterou jsi nějak eliminoval,ale neodstranil,neopravil,co bude v budoucnu uvidíš sám,jen je škoda to takto nechat,pak už to ani spravit třeba nepůjde,nebo to bude značně nerentabilní,dělej ,jak myslíš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re:pierepetrno prave ,ze kazdy zvas napsalze by to melo byt jedno,,nikdo nenapsal,tim prehozenim faze to urcite neni,ze si je jistej na 100%.jasny ze to tak nenecham,zjistim co stoji novej zdroj, co stoji novej displey kde je viditelne vypaleni cisel casu a jeste poridim usb wifi .prijmac je to hezkej tak ho urcite doladim jako vse co mam doma R^ |
john1
![]() |
|
@john1Fází to opravdu není,je to jen zhoda náhod,závada se projeví znovu |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
john1nic nekupuj do foroty,závada může být i na zákl.desce,na 100% ti to řekne jen pan bůh,nebo opravář až po opravě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re:vantagekazdopadne ,po vymene tech 5ti kondiku to aspon nabehne svizne podle predstav, tak ten jeden kondicek co nemam uz objednam a vymenim vse co pujde, vic sam neudelam :) kdyby tady byl opravar po ruce neresil bych nic,ale posilat prijmac do ceska z irska pri cenach irske posty , plus oprava ,plus dalsi postovne zpet sem ,je jako skoro castka jineho prijmace lepsich kvalit.snad to je opravdu jen tim zdrojem a prijmac mi bude pekne hrat aspon tri rocky. diky za rady a kdyz neco zjistim co by mohlo pomoct jinemu uzivateli tohoto modelu,,hodim to sem,, R^ |
john1
![]() |
|
john1nějak jsem asi přehlédl info o irsku,každopádně blíž by to bylo do německa,ale každý opravář i irský ti to opraví,než to klekne úplně,nebo to nech,třeba to pojede ještě nějaký ten rok R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
re:pierrepetrnechci vam kazit iluze,ale tady nejsou opravari,jenom nejaky cizinec otevre opravnu pro pc a meni jen komponenty spatny za novy. zapomente ,ze nekde jinde ve svete lidi ovladaj neco promerit nabo dokonce opravit.i ten blbej kondik budu muset koupit pres ebay,,ani kramek s elektrosoucastkama tu nenajdete,mozna v dublinu . tady se kupuje novy kus a hotovo. |
john1
![]() |
|
john1no chápu,jinej kraj,jinej mrav,taky jako cizinec nemůžeš znát všechno ve městě,nebo kde jsi,doma je doma R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |