![]() |
|
Panasonic plazma TX-P42GT60Páni potreboval by som poradiť s problémom po pripojení USB kľúča na tejto plazme. Keď ho vložím do konektora - skúšal som 4 rôzne modely a kapacity - pri všetkých mi najprv napíše " Zistilo sa zariadenie USB" po chvíľke nápis zmizne, idem do menu, USB kľúč tam vidím, dokážem si pozrieť jeho parametre, názov, sériové číslo, dá sa odpojiť cez žlté tlačidlo na diaľkovom ovládači ale keď dám možnosť formátovať, hneď mi vypíše:"Formátovanie neúspešné.Toto zariadenie nie je podporované". Skúšal som kľúč naformátovať v počítači na FAT,FAT32,exFAT ale po pripojení k televízoru stále to isté dookola. Som z toho zúfalý, neviem čo to má znamenať, volal som aj do Panasonic-u povedali mi aby som skúsil tvrdý reset, ale podľa ich rady - stlačiť naraz tlačidlo Menu na TV aj na diaľkovom ovládaní - vôbec nedosiahnem žiadnu ponuku resetu a upozornenia na vymazanie predvolieb a továrenské nastavenie systému. Nemáte prosím Vás s týmto problémom nejaké skúsenosti ktoré by mi pomohli. Ak do televízora vložím SD kartu s fotoaparátu, hneď sa otvorí ponuka čo chcem sledovať fotky, video alebo hudbu, potvrdím a krásne to funguje. Takisto keď pripojím HDD, hneď ho chce formátovať, takže tiež bez problémov. Skúsil by som ten tvrdý reset len sa nemôžem dostať do toho kroku, ktorý mi opisovali v Panasonic-u. Malo by sa tam zobraziť nejaké okno kde je zobrazené všetko čo je na TV v poriadku - zelené odfajknutie alebo upozornenie ak niečo nie je v poriadku - červené oznámenie. Potom treba televízor vypnúť a po zapnutí by mal byť resetovaný. Poprosím o radu len tých ktorí chcú a vedia poradiť, nie majstrov sveta čo všetko vedia. Ďakujem |
stevko
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 30 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Panasonic plazma TX-P42GT60No vidíš rovnaký model, len väčšia obrazovka a taký rozdiel v menu. Ja tam tú položku " Vymeniť zoznam kanálov" vôbec nemám.Ale to ma teraz netrápi len aby fungovali tie USB. Ďakujem zatiaľ za rady. |
stevko
![]() |
|
RE: Panasonic plazma TX-P42GT60Medzitým som Ti odpísal. Áno keď prepnem na satelitný tuner tak tam tá položka je. Tak ešte raz díky a už idem spať lebo ráno treba vstať aj do roboty. |
stevko
![]() |
|
RE: Panasonic plazma TX-P42GT60Poslední věc, """ né že by na tom záleželo """, ale je to někdy problém ,/ já to slovo neznám - řeším /,těch co mají jen TV se zabud. SAT a DVB-T tunerem. Mi co máme takovou TV + STB HD a SAT HD a to né jen jedem, to řešíme exterem. Jinak na to jsou OK TV LG, ale taky né, vždy 100%-ní. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Panasonic plazma TX-P42GT60Ďakujem za všetky reakcie na môj problém ale už to mám vyriešené. Podľa rady od Panasonic, skúsil som len továrenské nastavenia a všetko sa rozbehlo ako má. Najprv sa mi do toho nechcelo ale zálohoval som aspoň ten setting na satelitnom tunery a DVB-T programy som tam rýchlo naladil takže dohromady asi 1 hodina aj s vytriedením do profilu a všetko je O.K.Z flešky zobrazí a prehrá všetko čo som tam dal. Naraz som tam napchal zmiešaný obsah hudbu, fotky, video_ts, avi volne pomiešané aj v priečinkoch. So všetkým si krásne poradil, takže maximálna spokojnosť. Pre CES : Chcel som len poradiť s niečím čo podľa teba nie je problém ale ja som dal za toho Panasonica 680€, tak si myslím , že za tie prachy je dosť "skromné" chcieť len to aby všetko fungovalo ako má. Myslím, že veľká väčšina ľudí chce od tak drahého televízora presne to čo ja. Mimochodom tiež mám DVD rekordér s USB vstupom aj STB s USB vstupom, satelit aj 2 počítače, len neviem prečo by som si nemal pozrieť fotky s môjho veľmi dobrého foťáku ( tiež Panasonic) na obrazovke 42". Z môjho pohľadu je to strašne pohodlné pripojiť foťak k telke a pozerať ozaj perfektné rozlíšenie ako čumeť do 17" notebooku. Takže len toľko som chcel a ďakujem za reakciu ktorá mi bola k ničomu ale o tom som písal v prvom príspevku keď som opisoval môj problém. Takže citujem "Chcem poradiť len od tých ktorí poradiť vedia a chcú". |
stevko
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |