![]() |
|
showbox vitamin 5000HD ENIGMA 2 prozdravím chlapi mám přijímač Showbox vitamin 5000HD enigma pro ,dále natáčení motoru od 46 vých. po 5 záp..Nyní jsem na pozici 0.8 záp. na freesatu .Absolutně si nevím rady jak nastavit pozice na jednotlivé satelity .To je tak pro Einsteina.Šel jsem do menu ,dále nastavení ,poté hledání programů,konfigurace tuneru jsem dal rozšířený a končím.pak jsem šel na pozicioner ale když dám posun motoru východ nebo západ tak motor jen tak poskakuje,nebo spíš nereaguje ,píše to otáčení a nic se neděje a stane se mi často že to zamrzne ,objeví se zelená obrazovka kde je napsáno anglicky že je nějaký software problém a sám se restartuje .jinak na thoru freesat šlape dobře ,žádné mrznutí a restarty .jen když točím pozicionerem .nevím vubec jak to všechno nastavím.kdo by poradil budu moc rád.díky moc :( |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
máš tamnastavenou pozici příjmu pro usals,nebo jedeš na disec? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
marksonynez neco zmacknes,poradne koukej co delas,, podle me tam mas zapnute limity pro otaceni,,vypni je,,potom motor jeno cukne a nic..teda aspon me to pomohlo abych se pohnul s motorem. |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
Téma: showbox vitamin 5000HD ENIGMA 2 pročau zdravím tě ,no mám usals vypnutý ale já ti nevím mě to připadá jako kdyby tam byl nějaký špatný firmware nebo software nebo co ,při nastavování to co chvíli zamrzá a restartuje se to ,už na to nemám nervy ,vypadá to že zustanu navždy na thoru.mačkám posunem motoru východ západ a sem tam popojede pak se ani nehne a zase zelená obrazovka a restart .motor se třeba rozjede a zastaví úplně někde jinde než chci,prostě dělá si co chce ,špatně to nějak komunikuje s motorem anebo už fakt nevím co dělám blbě.u staryho humaxu sdéčkovyho sem to měl všechno nastaveno raz dva a tady u toho to nejsem schopen vubec nastavit.dál nevím vubec kde je tady u toho nějaké uspořádání programu ,mazání ,přesuny atd.nemužu to vubec najít přes DO.Nebo to jde pouze dreameditorem přes net?díky za pomoc.Ty si včera psal že vitamin neznáš a tak možná se mi ozve nějaký vitaminák.měj se. :( |
marksony
![]() |
|
marksonyto by bylo nejlepší,koukej na freesat,nebo ti to otočí a budeš koukat do zdi,zkus nové téma vitamin+motor R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
re:marksonyvybehni k motoru,,rucne dej nulovou pozici a reset motoru pridrzenim tlacitka,, potom v menu prijmace dej usals a nastav svoji pozici,kdyz ti motor pojede jenom kousek jinam ,muzes si nejaky ten stupinek pridat ci ubrat,,to uz uvidis jak mas nastavenej motor,jestli dobre nebo spatne. takto ti to makat nebude,, |
john1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
pierrepetrnechám to zatím tak a postupem času snad na to přijdu.dik čau. :( |
marksony
![]() |
|
john1díky ,ale že mi to s humaxem 5500crci točilo perfektně a jenom vyměním mašinu a je konec ,nehnu s tím.zítra to vyzkouším jak si psal dnes už na to kašlu.díky moc za radu ,měj se. :( |
marksony
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000HD ENIGMA 2 proreset motoru je správná rada.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: showbox vitamin 5000HD ENIGMA 2 proDiseqc 1.2 a USALS jsou dva rozdilné pojmy. Takže doporučuji něco přečíst o Enigmě 2 a poté nastavovat, Chyba je na 100% mezi "židlí a klávesnicí" |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |