Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

vhodnost pro Skylink

Dobrý den, chtěl bych se zeptat,jestli televizor se sat.tunerem https://www.mall.cz/led-televize-uhlopricka-37-59-cm/grundig-22-vle-5421-bg
je vhodný pro příjem ze Skylinku.Doposud bez problémů používám zásuvný modul EUROCAM Cryptoworks SMARDTV v AB IPBoxu 9000HD.Děkuji ALEX.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: vhodnost pro Skylink

pane ALEXCZ,
buďte bez obav, on se zde zanedlouho objeví smajlíkář pierrepetr a jeho věrný kašpárek Drobeček a zcela jistě Vám fundovaně poradí.
Za mou osobu se přimlouvám za samostatný box. Hezký den.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

ALEXCZ - asi těžko najdeš někoho kdo zrovna tuto TV používá s tím tvým eurocamem (a jedině tato konkrétní informace by ti pomohla), takže vem tu TV z e-shopu a doma pořádně vyzkoušej, pokud to nepojede můžeš do 14 dní vrátit. Mně tento eurocam funguje OK s ICE kartou v Panasonic P42GT60E, ale tato info ti moc nepomůže... tento modul už nefunguje v Samšuntech atd atd...

lance
Registrace: 10/2008

Mám takovéto Tv 3-/2x Sharp s velkým problémem výběrem modulů 5ks,a CHanghong,který pobere snad i konzervu o rybiček a hraje se vším co jsem zkoušel na Sharpech.Už bych příště Tv se satem nekupoval.Správně je tak jak lance radí

korkoran
Registrace: 10/2006

lvane jaivane

už jsi zase nespokojený sám ze sebou?,nedělej hogofogo,já mám stále jeden nick a stále jeden podpis,ty jsi spokojen v různých maskách? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

smajlíkáři

Začínáš být nudný, poslední dobou ani neradíš (ikdyž rady byly povětšinou k ničemu, ale byla aspoň legrace), jen spamuješ. Kdepak máš svého kašpárka Drobečka, nepustil jsi ho na PC? To od Tebe není hezké. A pro pana ALEXCZ si také žádnou radu nenašel. No jo, jde to s Tebou s kopce.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

lvane jaivane

samal,nebo hogofogo je to jedno,nepotřebuji radit,vše bylo řečeno,navíc jsem psal k tobě a tobě nelze radit,max.tu x-colorku víc nahoru R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra