![]() |
|
Kino svět DVB-TKino svět DVB-T - z vysílače Ostrava na 38kanále právě teď , hrůza a děs. Obraz vypadává a má více čtverečků než jsem kdy viděl :-) Přitom první den při startu to jelo bez problémů !Dělá to i Vám co to přijímáte z jiných vysílačů , nebo je to Ostravským vysílačem ? TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
RE:Kino svět DVB-TU mě dobrý,K46-Praha. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Kino svět DVB-Tvysílač Trutnov 21k to samé hnus KO |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Kino svět DVB-T@ RTVSAT možno sa učia matematiku alebo geometriu preto majú toľko štvorčekov :(( :-/VU+ SOLO 2 TWIN*FORMULER F4 turbo**TBS 8922 PCI DVB S-2**tiahlovy motor ..53.V -- 30.Z.**Visiosat BIGSAT 23.5e,19.e,13.e,0.8w..ForNow ;) **/ **ASTROMETA DVB T/2/FM/DAB+ USB.
|
vladenko
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
Kino svět - kabel UPCPřenos signálu na kabelovce UPC je na solidní úrovni bez nějakých výpadků či čtverečkování. Věřím,že se to srovná i pro přenos DVB-T. Posoudím to až pojedu na chatu do lokality Vrchlabí , Jilemnice,... dám vědět ! |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: Kino svět DVB-Ttam to právě zlobí taky |
marakesh
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Kino svět DVB-TNezlobí to, neboť takto je vysílán. Momentálně je to nejhorší program po technické stránce. Obsah nechám na jiných. Koukatelné to je tak akorát na 37 cm CRT televizoru.Aspoň je vidět - kam až -je kdo ochoten zajít a kde jsou hranice koukatelnosti :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Kino svět DVB-TNejsem u přijímače, ale včera hnus fialový, ale na Topfun to šlo OK. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
namtasNo a ten Topfun pouštíš na čem? Na malém monitoru PC, že?Tak si to pust na 32" TV a více 42" 50" atd...To bude pokoukáníčko. Brr.. :-/ Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Kino svět DVB-TPředevčírem jsem se na to chvíli díval pozdě večer a byl jsem překvapen, že to není tak hrozný. Včera jsem to na chvíli taky pustil a lekl jsem se tý kostičkový hrůzy. :zombie:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Kino svět DVB-TVčera to byl hruza obraz ;P |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
Delta 1Koukal jsem na Topfun na TV s 37" uhlopříčkou a obraz ucházející, ale Kinosvět není a ani nebyl pro mne nikdy prioritou, jenom studijní účel. |
namtas
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
![]() |