Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Digi modul

Zdravím vás přátelé. Zajímalo by mě, zda již má někdo vyzkoušený modul Digi v HD Boxu 9105+ . Díky za odpovědi.

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

Opravdu

tento přístroj má CI+ rozhraní?Já bych byl překvapen.

hobo
Registrace: 1/2007

Digi modul

Co jsem vyčetl v manuálu tak CI. Proto se raději ptám.

Skylink + O2TV

kvasnak

Právě

proto,že jsem to také nikde nějak nenašel tak jsem vzal ten jejich super stroj HD a mám klid a to ještě ten AAC zvuk na PL.Moc přijímaču tento modul zvládat nebude.Zatím jsem slyšel o jednom.Novější TV bez problému i zvuk. ;)

hobo

RE: Digi modul

Mám v pronájmu jejich 2 Kanony, ale kdyby to šlo, raději bych jednoho vyměnil za modul do svého HD Boxu. Jistě znáte, co jsou jejich přijímače zač Rv

Skylink + O2TV

kvasnak

Modul vyzkoušen nemáme, ale šarika ano, jede OK. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Jasně

Ten Kaon je silně SW zanedbán.Začíná to že nikdo neví jestli je v provozu nebo vypnutý atd.Je to vypuštěný jen tak aby to vubec hrálo.Ale jako ty HD srovnatelné pomalu se vším co nám tady servírují konkurence. ;) A jak znám DIGI tak nějaký opravný FW bude v nedohlednu.

hobo

kašpárek se chlubí, že krade. To jsou tedy poměry

hogofogo11
Registrace: 9/2014

drobeček

zdravím.Co dráček ještě chrlí ohen?Nebo ho statečný princ už přmohl. ;)

hobo

No nedáse nic dělat, musíme zůstat u Kanónů, ale to jejich zapínání a nabíhání mě vážně štve Rv

Skylink + O2TV

kvasnak

kvasnak

A TV nemá potřebný CI+?

hobo

taky by me zajímalo zda to nekomu maka v HUMAX 5100S. V manualu je slot popisovan jako CI. V testu ale byly vyzkouseny nektere moduly jako například SMIT Irdeto a ten pry sel s prijimacem normalnes kartou Skylink. S tim DIGI modulem si ale nejsem jist zda to bude chodit, když je to HW linux. HUMAX 5100S zvlada zvuk AAC MPEG-2/MPEG-4. Ma to někdo vyzkousene s timto prijimacem?

HYPER
Registrace: 11/2010

mam tu nejakou zpravu od kolegy :" Velmi Male aktivity z Chrudimi registrujeme, otazkou je jestli v tom nema take prsty take etablovany gruzinec Vladikadze Blaskosvili z Povazske Bystrice" takze si to preberte jak chcete

rj45
Registrace: 6/2007

hobo

Ještě jedou tři programy ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Skylink

moduly CI+ chodí v drtivé většině sat.přístroju.Zvláště zn.SMIT.Ale DIGI je přeci napřed ne? ;)

hobo

Proste vyrobci/dovozci SAT pristroju v/do NSR si bez CI+ moc neskrknou.Jakkoliv jsem proti vsem televizorum (nejradeji mam monitor),pak uznavam,ze v pripade DIGI TV (modul + karta),je toto reseni oficialniho prijmu v nasich podminkach nejvhodnejsi.Paradoxne je DIGI skutecne napred vuci SKYLINKU :),samozrejme v parovani,ktere rozesharuji pouze spolupracujici experti.

hdpe
Registrace: 11/2007

Zajímalo by mě k čemu vlastně ty jejich slavné samostatné moduly vymysleli když to stejně skoro v ničem nefunguje.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Jsme proste maly trh na to,aby se nekdo vyrazneji zajimal o CI+ a jeste v kombinaci SKYLINK + DIGI TV.Takze z dostupnych pristroju Technisat ISIO.Takze chyba neni v tomto pripade rozhodne na strane DIGI TV.

hdpe

Vidíš nikdo kloudně ti zde na parabole neodpoví proč nejdeš třeba na AB FORUM ??? to je jenom můj nápad proto, že tady je tom jenom a už delší dobu komerční plátek rúzných prodejcú a rádoby podnikavců. Snad jsem ty slušný co se neozvou neurazil. ;) ;)

koax
Registrace: 2/2008

Zdar,myslim ze kloudne odpovedeli skoro vsichni papirovym kriteriem pravdy - NEMA slot CI+,tak proc by to vubec nekdo zkousel?

hdpe

Digi modul

Mam TV Samsung a CAM modul slape perfektne!!!

gusepee
Registrace: 5/2014

digi modul

Jede mi v TechniSat TechniStar SIR.V HD Boxu 9105+ nejede.Tak jen přijímače Technisat bez problému. ;)

mesicek
Registrace: 9/2007

hdpe

Máš pravdu ale pak měli tedy namísto této šaškárny distribuovat jenom třeba předplacené karty a nebylo co řešit. Jenom Technisaty, tomu fakt říkám vlastní "výběr" přijímače. Rv

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

To nie je o Technisate ale o tom že na našom trhu je minimum boxov s CI+.Niektorý tu píšu že treba kupovať box s CI slotom,tak tu je prvá skúsenosť že to nie je záchrana,na Skylink to zatiaľ stačí ale uvidí sa dokedy.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

Dnes jsem mrknul a v HD Boxu 9105+ používám na Skylink modul Sat CAM Irdeto CI+ EuroCAM, ve čtečce mám Freesat. Proto si myslím, že by měl modul Digi též fungovat. Jen mě zajímá, zda to již někdo nevyzkoušel.

Skylink + O2TV

kvasnak

V HD Boxu 9105+ CAM od Digi NEFUNGUJE! Odzkoušeno, modul měl sice snahu o autorizaci, ale ta byla vždy po překonání cca. 2/3 této činnosti přerušena a na obrazovce proběhla hláška o nekompatibilitě tohoto CAMu s STB! CAMy pro Digi nelze srovnávat s CAMy pro SkyLink! Ty jsou zpětně kompatibilní i s přijímacími zařízeními bez CI+ slotu! Pokud dané přijímací zařízení nemá CI+ rozhraní, je naprosto zbytečné CAM od Digi objednávat a doufat, že bude v zařízení bez CI+ rozhraní fungovat!

cha-cha
Registrace: 5/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra