![]() |
|
Nastavení Prodelin parabolyPotřebuji zkušeně a odborně nastavit 2.4 parabolu, doposud je nastavena jen podle finderu. Je zde někdo znalý z Ostravska? |
kros
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 5 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
RE: Nastavení Prodelin parabolyNemám znalost v nastavení této paraboly. Ale chci se jen zeptat kterou družici a nebo programy plánuješ příjímat na tuto parabolu ? Dík.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Nastavení Prodelin paraboly@kros a máš k nej aj polrmount?T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE:krosZajímali by mě výsledky příjmu s touto parabolou. Mohl bys dát info?Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.
|
mog1993
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 255 Galerie: mog1993 |
![]() |
|
RE: Nastavení Prodelin parabolyZdar,mozna by nebylo od veci (pokud to neni tajne),uvesti,jakou druzici chces chytat,nebo jestli je to motoricka instalace,zda je k parabole pristup bez bzpecnostnich prvku sikme strechy,jake tame mas LNB,zda je to offset/prime focus...Pak se znali synci rozhodnou,zdali maji chut a casoprostor ,to strihnout po kulach.Parabolu lze optimalne nastavit i kvalitnim prijimacem (kdysi to byly TECHNISATY,i ted maji HDcka pomerne slusny tuner),nastavoval jsem tak splantanou segmentovou prime focus 180 cm za 2 800,- kc,ke ktere navic obchod PORTHOS ,dodal LNB pro offset:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
ahoj,nastavím ti ji, napiš na xxxxxxxxx.Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 22.11.2014, 07:08.08
|
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
ahoj,nastavím ti ji, napiš na xxxxxxxxText zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 22.11.2014, 07:10.13
|
kolop
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
ahoj,pravidla jsou k ničemu? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Nastavení Prodelin parabolyTaková pravidla jsou na howno, stejně pak potom diskuse, která možnost uvedení kontaktu neumožňuje. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
to pierrepetrnechapu proc tu zbytecne pindas o pravidlech, to je ti jako lito, ze by (narozdil od tebe) kolop mohl prijit k zakazce a kros byt spokojen ? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
no,nezjsem to nakloval, tak Saxon uz mne predesel, timto se omlouvam za zbytecny prizpevek |
kaos
![]() |
|
to jestlise mě pravidla líbí,nebo ne je jedna věc,ale když už jsou taková,jaká jsou a já jsem s nimi souhlasil,tak je musím dodržovat,pokud chce někdo kšeft,nebo pomoci,má mít soukr.zprávy aktivní,pak tam může psát emajly a telefony do halelujah R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
jinak inzerát,jak vyšitýdo sekce bazar,tam si můžeš dát kontakt R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
nejak nechapu,proc to tady resi nejaky cervene podbarveny "pierrepetr" |
kaos
![]() |
|
kaosjinak nejsú z moravy,ani ostravak R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
kaosasi jsi ještě nepochopil,že diskuze je naše,né aminů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nastavení Prodelin parabolyasi jsem nepochopil, na co tim narazis, ale ono mozna je to i dobre, ze nejsi moravak a ani z Ostravy |
kaos
![]() |
|
kaospotěšení na mé straně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to allPolarmount mám, motorická není, je to offset, normálně dostupná ze země, LNb Invacom, souč. nastavení je na Eutelsat 25.5E, ale je to velmi nestabilní, nic kvalitního....soukromé zprávy bohužel nejdou nováčkům v nastavení zapnout, do bazaru se znění této poptávky nehodí. Hledám tedy ostravského odborníka, který má s podobnými parabolami zkušenosti. |
kros
![]() |
|
kros"soukromé zprávy bohužel nejdou nováčkům v nastavení zapnout, Hledám tedy ostravského odborníka, který má s podobnými parabolami zkušenosti."no a teď si odpověz,jak se chceš zkontaktovat bez porušení pravidel? ,snad nechceš,aby je porušil ten,co ti má pomáhat,tak napiš svůj kontakt,odsedíš to na pár dnů,ale pomoc ti přijede R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
nebo si dejpoptávku do AAA a nebudeš stíhat zvedat telefon,na ostravsku je spousta firem a kutilů R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pirrepetrchcem sa sa Ťa spýtať ako si poradil alebo pomohol,pravidlá nechaj na iných |
HUGAC
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
tady se pokochejhttp://www.skylink.cz/prodejni-a-servisni-sit-10.htmlpouze ostrava-město a pouze tady 11 firem na montáže R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
HUGACodpovědět na inzerát tady bez porušení nejde,proto radím zkus to tam,kde to jde,jak jsi poradil ty?,nic nevidím R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
HUGACuž jsem mu nabídnul 4 možnosti kontaktu,kolik ty? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Nastavení Prodelin parabolypierrepetře, a ty to neumíš? můj email je xxxxxxxx, tak teda vyzývám ony odborníky..... cenu respektuji.Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 22.11.2014, 07:14.19
|
kros
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |