![]() |
|
SkyLink Live TVJiz funkcni PROMO, zkouseno na iOS. Lze aktivovat pres zakaznickou zonu.Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVčtyři měsíce ...........Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVkvalita zatim asi jen testovaci, ale hlavne aby nesekalo, jak to delaji pseudopiratske aplikace ci weby ktere vysilali streamy ale nikdy nebyly pouzitelne, protoze kazdou minutu sekali, museliste obnovovat stranku ci stream na vlc. tak snad velke spolecnosti s tim problem nebudou mit. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVTak už je přístup podle toho jakou kdo má přihlášenou kartu.......digital , HD plus , Exxtra.............Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrtak nevim, ja mam stale k dispozici jen ty kanaly CT, Primy, Filmbox a Penthouse![]() ![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVno v podmínkách mají napsáno, že to funguje bohužel pouze v domácí síti, kterou musíte při prvním přihlášení potvrdit. Takže dle mého dost mínus, když se nemohu dívat nikde jinde než doma. |
jliv
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVTy podmínky snad psal někdo úplně fet, chvíli je to ve slovenštině, pak zase v češtině, pak opět ve slovenštině, údajně se to má vztahovat pouze na území Slovenské republiky :DPerla je ta domácí síť, hlavně když se někdo připojuje se sdílenou IP třeba u mobilního ISP, to nemá chybu :-) Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVPoldaS: Vcera som skusal spustit to cez mobilnu siet, ale neslo mi to. Stranka sa sice nacitala, ale program sa nespustil. Pokial to pojde len a vylucne cez domacu WiFi, tak je to cele na prd, to si mozem streamovat do PC i mobilu aj teraz cez linuxovy pristroj.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVA jak by to ta aplikace poznala, že je to zrovna tvoje domácí síť? Tu si navíc můžeš klidně vytvořit přes jinej mobil a WiFi tethering. Ještě by se dalo pochopit, že to bude kontrolovat IP podle země a nepustí to odjinud než z ČR nebo SR, ale jinak je to nesmysl.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVVyskusaj to na mobilnej a domacej WiFi. Vcera mi to islo tak, ako som pisal. Teda, ak chcem sledovat napr. RTVS 1 cez 3G alebo 4G siet, napise mi to, ze stanicu mozno sledovat len cez WiFi. v nastaveniach - Domovska siet - je, ze moja Domovska siet sa nezhoduje s mojou polohou. Ak som na WiFi, mozes si ju zaevidovat ako domacu siet, ale zmenu mozem urobit len 5x do roka...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVMě se třeba nedá vůbec přihlásit.Ani Chrome,ani Mozila,ani Explorer vždy, když vyplním číslo karty,heslo potvrdím skočí na úvodní stránku a po opětovném kliknutí mě vyzve opět k přihlášení a tato smyčka pořád dokola.Vyzkoušel jsem i jinou kartu a to samé.Stáhl jsem aplikaci do mobilu a to samé i v mobilu.Chová se to někomu podobně? Asi nemám nárok ![]() ![]() ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVProtoze sis to nezaktivoval v zak. Zone. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVU mně běží jen čt a Primy,jinak nic. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVLucaBrazza@ Ale WiFi síť se dá udělat jakkoliv, vezmu mobil, zapnu na něm tethering a jiným mobilem se přihlásím k takto vytvořený WiFi. Jak pak může někdo vědět, že jsme zrovna doma a ne třeba 100km daleko? Nijak. A určování polohy je taky hovadina, protože jednak to nemusím mít vůbec zaplý a pak taky můžu být na chatě, chalupě apod. a je to pořád v rámci moji vlastní domácnosti. Prostě to ve Skylinku celý nějak překombinovali. Radši mají řešit tu nemožnost s připojením přes Chrome a Edge, než nějaký WiFi.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSV Edge máš možnost Otevřít pomoci internet Exploeru..........klikni v 10 na tři tečky v pravo otevři IE zadej adresu přihlaš a jedešVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: SkyLink Live TV@PoldaS: Suhlasim. S tym WiFi je to prespekulovane. Asi chcu zabranit zneuzivaniu, ale toto sa mi nezda spravna cesta, nakolko to znemoznia aj priamo zakaznikovi. Uz skor to obmedzit napr. na dve zariadenia, ale bez tych cachrov s WiFi.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVhabr@ Ale já to nechci otevírat v IE, mám Edge a Chrome, dělám v nich a IE už mě nezajímá. Skylink asi netuší co to je HTML5, jinak by to měl jako třeba Netflix.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
Android TV box K1Plus DVB-T2/S2Potvrzuji funckonst stazene aplikace Skylink Live TV CZ z Google Play na Android TV boxu K1Plus DVB-T2/S2.Ale HD kanalum chybi ostrost, je to spis SD s rozmazlym logem HD. Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVJestli to omezení na "domácí síť" s omezeným počtem její změny nebude proto, aby se skrz 1 kartu nekoukala celá vesnice...?![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVTak to nastavím na 2-4 zařízení in time a je to.VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E
|
lext
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVKamarat to skusal na Android TV sticku a dokonca to nejde ani vtedy, ak je pripojeny ethernetovym kablom. Musel ho odpojit a pripojit sa cez WiFi...Dobra brutalita.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVPak to dělá ta dmntní Skylink aplikace v Androidu, že hlídá připojení přes WiFi. Ovšem na jakou WiFi se to připojí, to už vědět nemůže.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVEste by ma zaujimalo, ci za "domovsku" siet postacuje len WiFi siet s rovnakym SSID, resp. ci to maju nejako sofistikovanejsie. Zajtra to vyskusam, to by stacilo vytvorit tethering s rovnakym nazvom SSID, ako ma domovska siet...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVSSID si můžu doma měnit 100x denně, kdyby to mělo být závislý podle toho, tak je to pitomost non plus ultra. Ta aplikace může max. kontrolovat, jestli je připojení přes WiFi a když je víc zařízení naráz, tak jestli je u všech shodná vnější IP (i když i toto je kravina, protože domácí síť může mít klidně vnějších IP víc).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVPočet přístupů by měl být podle počtu karet a ne podle redistrací. Já mám na jednu registraci 4 karty. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: SkyLink Live TVTak nevím, mám předplacen balíček Flexi a programy jdou jen základní. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |