Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mailu ?

Ahoj všem, funguje ještě kontrola jen zadáním čísla karty?.. mně volají lidi co samozřejmě nevědí heslo, případně neznají ani e-mail a já jsem asi slepej a nemůžu to nikde dohledat na webu skylinku. Stačilo původně zadat č. karty a vyběhly termíny na servis a jiné služby a co je aktivní atd.. teď to nenalézám..a chce to kontrolu e-mailu a to ty lidi nemají nebo zapomněli.. Díky za info kde to na tom webu je, už jsem delší dobu nepotřeboval a nevím kam to skylink dal :-)

Pájík
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Kontrola služeb na kartě Skylink bez e-mai...

TO: TDHenry, no nestačí, nejde mi to chce to: 1) číslo karty 2) na jaké příjmení je karta registrována 3)na jaké PSČ 4) Vaše e-mail adresa - a tím končím, protože se dál nedostanu :-)

Pájík

TO: Všem, házelo mně to na tu zákaznickou zonu, resetoval jsem prohližeč a už je to OK už mně to tam nehází a chce jen číslo k ověření a to funguje..takže na hlavní stránce skylinku pro mně již vyřešeno :-) děkuji..

Pájík

To Pájik: ale tam sa nedá urobiť reautorizácia karty. A niekedy je táto funkcia potrebná.

rolis7
Registrace: 8/2007

TO: rolis7, ano musí teda lidi volat v tomto případě linku Skylinku.. nebo bych musel mít přístup do Partner stránky, to jsem kdysi taky měl a sám ted ani nevím jak se přihlásit :-)

Pájík
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra