Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DAB

výběr levné tv

chci si kůpit novú tv 60´´- 65´´ neznáte nějaký levnější značky kolem 20000Kč max do 25000Kč

ožgera
Registrace: 8/2016
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98
Odpověď v diskusním vlákně

petersk

ten tvoj sharp z r 2015 som nevidel, takze k tomu sa vyjadrit neviem. Ak ale chces spravit realne porovnanie, je fajn mat konkretne tv postavene vedla seba a pustat do oboch signal z rovnakeho zdroja, inak sa k tomu, ktory ma lepsi obraz vyjadrit neda.
Vela krat aj v predajni napr v TPD pustaju do tv joj z DVB T a tam sa samozrejme o kvalite hovorit neda :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@jozef BA

Tak som ich mal vedľa seba. A zdroj bol VU+ Ultimo 4K a aj Formuler F1. Ale nie je to podstatné, chcel som len povedať, že ja sa napríklad neopovážim povedať, že tento model alebo ten model je super. Čo mám ja pre mňa je super a hotovo. Každý aj tak svoje preferuje.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

petersk

Ten kto tvrdí, že tento alebo tento model je super to určite mal vedľa seba.A mohol porovnávat. Napr. aj v predajni z rovnakého zdroja. Ja osobne nepreferujem čo mám doma.

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim
Registrace: 3/2016

@Naaalim

Tak ho predaj a kúp si taký, čo preferuješ :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Ešte vydrží ten moj :))) Ale len chvílku :)

Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V

Naaalim

@Naaalim

R^ R^

petersk

@jozef BA

koukám v kuchyni na asi 8 let starou tv lg lcd,100% nebude panel víc něž 50hz a titulky jedou plynule,jak je to možné,nevíš náhodou???

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@jozef BA

tak na žádné tv v moji domácnosti titulky netrhají,ještě mám plazmu lg a led UHD finlux,tak nevím,jak s těma hercema,možná mám špatný zrak,nebo ty

pierrepetr

RE: výběr levné tv

ano, mozna mas spatny zrak. Kazdopadne ak to neporovnas s nejakym 100hz led tv, nema zmysel sa o tom s tebou dalej bavit

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA

@jozef BA

co mám porovnat??,mám to plynule,nevím,kolik mám herců,tak říkáš 100hz,to bude jako plynule plynulejší,jak tomu mám rozumět?,já špatně vidím,podle tebe,proto to mám plynulý,moje paní taky,tak ty 100hz jsou vlastně pouze pro lidi s dobrým zrakem,to bude ono,zítra se objednám na oční,že nevidím trhaný titulky

pierrepetr

@jozef BA

jo ani plazma mě nebliká,to bude chyba u mě

pierrepetr

pierrepetr

Ked nevies ako to ma vyzerat resp. ake plynule a nerozmazane tie beziace titulky maju byt, si spokojny aj s tym co mas

http://www.rtings.com/tv/tests/motion/motion-blur-and-response-time

Preto ti pisem, ze to porovnaj napr. so 100hz samsungom 55mu7002 s nastavenim redukcie rozmazavania na hodnote 10
Mimochodom vyssie spominany problem suvisi hlavne s led tv od 42" hore. Cim vacsi rozmer 50hz tv, tym viac je rychly pohyb rozmazany a trhany

jozef BA

pierrepetr

Plazmu neries, tej sa to netyka..

jozef BA

tak jsem to přehodnotil a půjdu jenom do 58´´ HISENSE LTDN58K700 R^

ožgera

už jste někdo kupovali na, amazon.co.uk/

ožgera

ožgera

ber tuto a nepřemýšlej solidní cena a obraz perfektní Panasonic TX-58EX703E, R^ R^ R^

sert
Registrace: 12/2015

@jozef BA

tak to je možná tím,jak píšeš,že jsem spokojen a nic neřeším

pierrepetr

taky si přihodím

Samsung UE65KU6072 R^

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

jozef BA ví o čem píše, naprostý souhlas R^

lance
Registrace: 10/2008

LG-55EG9A7V, tak jaj je to teda je to 50Hz nebo 100Hz? https://www.amazon.de/LG-55EG9A7V-Zoll- ... G+55EG9A7V :O :O

ožgera

To je OLED i ked iba Full HD:
https://www.displayspecifications.com/en/model/77c1bf7

Naaalim

nebyla by lepší táto než to LG Samsung UE55MU7002

ožgera

ožgera

zajdi do nejakeho shopu, porovnaj ich a uvidis, ktory ti viac sadne..
Ja by som bral sony KD-55XE8596 ako som ti pisal 19.11

jozef BA
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra