Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

4K LED Tv 50Hz vs 100Hz

Nazdar chtěl bych se zeptat jestli je tak moc podstatné u 4K LED panelů jestli mají buď 50Hz nebo více.Např u sportovních přenosů.Mám plasmu tak LED Tv zatím neznám..

radbarto
Registrace: 11/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87
Odpověď v diskusním vlákně

RE: 4K LED Tv 50Hz vs 100Hz

Pardon, klasika inteligentní T9 s dokončováním slov, někdy to po sobě nečtu.. Takže místo vytřeštil, bylo myšleno vytře. :((

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@lance

U kterých jiných řad Panasonicu nebo značek Tv jsou 2 CI+ sloty?

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

@Tomik535

v dané kategorii/cílovce proč ne třeba finlux, ale proč paušálně a všude... to fakt nechápu? Asi tak jako otázka které auto je nejlepší ? přece méďa! nesmysl, škobrdo! - blbost, když auto, tak Toyota, bo to japonec....... :))

lance
Registrace: 10/2008

@habr

Já nevím, nejsem prodejce ani encyklopedie, ale zrovna ten počet CI se dá vyčíst ze specifikací výrobců asi docela spolehlivě, moc 2xCI asi nenajdeš, pokud je to tvoje priorita, moc konkurentů hl. cenově proti pan.780 nanajdeš. I dražší Sony, Samsungy se zdvojenými tunery mívají často jen jeden CI. Panáci 780 prostě mají 2x CI a nestojí zas tak moc, funkčnost 2x CI jsem ale netestoval. Mimochodem FLIX ČT24 naladí ale obraz se nekoná tak bacha, to bys musel pořešit nějakým externím Amikem za 15 stovek :))) Vem z netu, otestuj co potřebuješ - necháš si nebo vrátíš...

lance

@lance

já jsem chtěl tvé informace,kde na ně chodíš
jinak k finluxu,poslední info přímo od výrobce mám asi půl roku z5 ,do 32"50hz,nad 32" 100hz,co víc mohu zjistit

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Tomik535

taky se snažím dodržet slib redakci,abych s tebou moc nediskutoval,nebo spíš vůbec,nevíš náhodou jako zkrachovalý hlídač webu proč???

pierrepetr

@radbarto

tak co??,už se ti otevřely oči??máš tady nejlepší rady od největších odborníků,tak šup a objednej přes e-shop zajíce v pytli

pierrepetr

Opětovně si vychval ty své krámy a spi sladce.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

@pierrepetr

Vždyť to říkám, papouškuješ tady nesmysly co ti někdo pošle... Kdybys nebyl líný a něco málo sis zjistil, nenechal by ses tahat za nohu jak malý jarda. Když se podívám na jejich sortiment tak to dohromady s tím cos napsal nejde ani náhodou a tomu věř na 1000% !! Jestli se chceš ve věci nativní zobr. frekvence panelů aspoň zorientovat, aspoň něco málo si přečti, informace se válejí všude, já nejsem žádný lektor na důchodě který neví co s časem abych ti tu psal přednášky když informace jsou dostupné všude ... ;) Už jediný úplně jasný fakt - při cenách všech těch finluxů je absolutní blbost aby všechno co mají nad 32" byly 100Hz panely, a to samo o sobě by mně stačilo abych toho "informátora od výrobce" poslal s takovou "zaručenou informací" někam do panjabu... ;)

lance

@Tomik535

nic nechválím,nejsou moje,jsou firmy finlux,přináším pouze informace,které se těžko hledají,proto sem chodíme,abychom si pomáhali,to ty neznáš,chápu,citronky chybí

pierrepetr

@lance

připouštím,nejsem od finluxu,mám to zprostředkovaně,dej odkaz,kde bereš informace,budeme všichni spokojeni,jinak plácáš své domněnky,které mohou být i pravdivé,bohužel nevěrohodné,jako u mě

pierrepetr

všude lžou

nikomu nevěřte,jedině lance,až sem dá zdroj jeho informací,zaručených informací,ani tomu nevěřím,že to někdy dá,rád se pletu
jen pro inspiraci
https://televize.heureka.cz/finlux-47flszr910lh/

pierrepetr

@pierrepetr

Je mi celkem jedno, co považuješ za plácání... Napsal jsem ti toho dost, snad jen doplním na závěr - nějaké finluxy jsem v reálu viděl a 100Hz ani náhodou. Obecné informace o problematice panelů jsou všude a jestli po mně chceš, abych si kvůli tobě koupil všechny ty finluxy, rozebral je, vyfotil ve vnitř panely a rozklíčoval podle výr. čísel jejich parametry a dal ti to tady pod nos nejlépe ještě s 5 stránkovým odůvodněním, tak to bohužel... Normální člověk, když vidí trabanta za cenu trabanta tak je mu celkem jasné, že ve vnitř není motor Ferari a nepotřebuje k tomu trabanta kuchat a dělat fotky. Informace o motorech v trabantu a ve ferari jsou všude a když je někdo líný si něco zjistit, ať si klidně žije dál v přesvědčení, že může koupit trabanta s vlastnostmi ferari a klidně všem tvrdit, že jeho oči viděly trabanta jezdit jako ferari... :-)
Abys neřek, dost spolehlivé informace o použitých panelech u TV světových značek jsou na známých stránkách https://www.displayspecifications.com/ ale ty Tvoje finluxy tam nenajdeš. Pokud bys přece jen nebyl tak líný a chtěl se trochu dovzdělat, můžeš si tam třeba udělat dobrý přehled v jakých třídách a cenách TV se tak asi dnes používají 100Hz panely u 4K TV a pak si to srovnej s těmi svými všemi finluxy nad 32" ... :)))

lance

@lance

nemusíš romány,to už nikoho neohromí,stačí ctrl+c a ctrl+v,všude se toho válí a o finluxu nic,proto je tvoje tvrzení pravdivé a ostatní lžou,děkuji,zas nic nevíme

pierrepetr

@lance

ten tvůj odkaz je jen hezká reklamní stránka a o 100Hz nic nevidím,ty máš určitě přehled o všech tv 100hz,netaj nám to a sem s ním,všude lžou

pierrepetr

Ta tvoje 47 je pouze FHD,tady se píše o 4K,už se nevyrábí a neprodává,neměla ani T2.Já si ověřoval telefonicky přímo u autorizovaného dovozce že žádný u nás současně prodávaný Finlux
4K nemá 100Hz panel.Ovšem jako televizi co se týče cena/výkon
mohu doporučit.

waltr
Registrace: 1/2007

@waltr

já vím,je to starý model,jen jsem dal odkaz,jak všude lžou i na heurece,kde se píše jasně panel 100Hz

pierrepetr

@pierrepetr

ty reklamo, na těch stránkách můžeš použít search a uvidíš jaké všechny info ti vyjednou k dané TV, ale samozřejmě nepředpokládám, že tomu budeš rozumět, někomu jinému třeba přijdou vhod. Na noční debaty s malými děcky už fakt nemám náladu... takže všechny finluxy nad 32" mají 300Hz, vivat finlux a všichni kupujte :laughing:

lance

@lance

300hz????????????,to snad přeháníš,kde jsi to četl??,já mám info pouze 100Hz,tak teď nevím,jestli věřit tobě,jako expertovi přes zobrazovadla,nebo výrobci,všude lžou

pierrepetr

@pierrepetr

sorrry za překlep - správně 30000Hz - zaručené info přímo od výrobce :laughing:

lance

@lance

chápu,je toho na tebe moc,pasoval ses na experta panelů,tak si to užívej,nikde se nic nepíše,jen ty víš všechno zaručeně,tak se nediv,všude lžou

pierrepetr

@lance

ta tvoje reklamní stránka je super,bohužel není o všech značkách,jen o vybraných

pierrepetr

@pierrepetr

to už jsem ti dávno psal, ale je to zbytečné, zjevně nejsi ani normální děcko ale nejspíš děcko kterému se někde zatoulal osobní asistent a teď ti nemá kdo předčítat a dávat pod nos velkými písmeny napsáno kolik je 2+2... tak se měj a nic si z toho nedělej, třeba se asistent vrátí... ať žije inkluze... a přeju ti hodně štěstí k dalšímu hledání archiválií s hypotetickými finlux 100Hz (nepsal ti ale ten tvůj zdroj náhodou o všech těch 100Hz finluxech nad 32" před půl rokem?)

lance

@lance

ano před půl rokem,to jsem psal,jaká je situace dnes,nevím,ale ono to je stejně jen honění vocasu

Zobrazovácí frekvence panelu (kmitočet) se udává v jednotkách Hertz (Hz). Jedná se o počet kmitů napětí či proudu (pravidelně se opakujících dějů) za jednu sekundu. Obrazovky televizorů mají pevně dané frekvence panelů v hodnotách 50 Hz, 100 Hz a 200 Hz . Vstupní frekvence do televizoru je vždy 50Hz, následně televizor dopočítává chybějící mezisnímky.

pierrepetr

@lance

jsem rád,že se držíš na své úrovni,takto by se tvůj expertní obrázek mohl snížit v očích čitatelů,mě to nevadí,jsem zvyklej na všechno

pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 87

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra