Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

M3u playlist

Ako si dokážem sám spraviť m3u playlist čo vydrží dlho potrebujem radu alebo koľko stoji takí playlist ide mi čisto len o sk CZ nepotrebujem žiadne HBO alebo filmbox

Skap
Registrace: 5/2018
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160
Odpověď v diskusním vlákně

@Skap

Nekoupíš naše programy. Opravdu si myslíš, že nějaký pirát který jede v desítkách tisíc klientů bude své úsilí věnovat pár jedincům z mini státečku jménem Slovensko? Proč by to dělal?

milan33
Registrace: 1/2018

@Skap

Už si čítal pravidlá fóra: "dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů"

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@milan33

Viem že sa dá všetko tak prečo som mal rok playlist sk CZ zadarmo niekto ho musel urobit

Skap

@petersk

Nečítal som o Tom a viem že je to nelegálne ale povec ty si celý život všetko robil čo bolo legálne a zas keď si platím koncesionárske poplatky tak by som si mohol pozrieť Slovenské tv nie

Skap

@Skap

Ano, někdo si jej udělal pro svou potřebu a pak zřejmě unikl ven.. Věř ale že na pirátské scéně CZ/SK kanály až na výjimky (v jednotkách programů) prostě nejsou jakože jsem těch služeb prošel desítky, ne-li stovky a i já sám třebaže si platím VIP playlist s 5000+ kanály mám předplaceno i zapni.tv pro CZ kanály, protože jinde jsem je prostě nenašel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsi tak natvrdlý?????????????????????????????

milan33

@Skap

Pokud si platíš Konces poplatky, tak si pořiď ten USB DVB-T tuner nebo settop box. Hotovo

milan33

@milan33

Není som natvrdli len viem že sa to dá len treba zaplatiť niekomu kto ty posunie playlist lebo zadarmo ty nikto nič nedá

Skap

@milan33

podla tvojho posledneho screenu to vyzerra zrkadlenie - screen miroring z mobilnej aplikacie digi.go na telku, preto ta telecom adresa

arioner
Registrace: 8/2010

@Skap

a co sa series furt s tym ipv .. kup si satelit a nemusis zobrat po forach.
ukaz mi toho blbca co ti za socko cenu urobi playlist na zelanie

arioner

@Skap

Nelze zaplatit něco, co se neprodává! Mimo mnou zmíněné oficiální kanály nikde CZ/SK základ neseženeš. A propo, pokud Ti připadne 10 EUR/měsíčně moc tak věz, že zahraniční služby startují na 20 EUR/měsíčne (ano, při platbě na rok ropředu se dostaneš třeba i na 80EUR/ročně, ale za měsíc je dvacka minimum)....

milan33

@arioner

Veď to hľadám blbca čo nemá problém predať playlist

Skap

@milan33

Ale má. Ja už niekoľko mesiacov mám playlist so slovenskými a českými základnými progranmami v HD rozlíšení. Ak sa chceš o nich presvedčiť, tak na SZ.

Karner
Registrace: 3/2010

@milan33

Oki aj tak ďakujem za tvoje radi no platiť 10 eciek mesačné nebudem nikomu

Skap

@arioner

Nevím, co je to "zrkadlenie", nemám DigiGO, adresa není telecom ale koncovka adresy je Černá Hora.

Pokud si prostě myslíš že jsi sežral všechnu moudrost světa myslíc si, že Digi SK HD nikde v IPTV nehraje, tak si v té bublině žij dál... Stejně tak v IPTV podle mnohých nejede HD od Digi RO, nejedou tam O2 Sporty, beIN Sporty 10-16 HD English, nebo Viasat Sporty v HD...

Vše já ve svém playlistu mám. Viasaty v 720p, zbytek komplet vše v 1080. Zdar!

milan33

@Karner

Oki a dalo by sa stebou nejako dohodnúť?

Skap

RE: M3u playlist

Mozem potvrdit, ze digisporty sk v pohode chodia u niektorych poskytovatelov iptv, v ramci "studijnych ucelov" to mam tiez otestovane, no screeny sa mi nechce robit, takze ani len neskusajte nejake pytat.. ziadne nebudu :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@jozef BA

napiš rovnou (pro některé) že neumíš s Photoshopem jako já :laughing: :laughing: :laughing:

milan33

Hm čo je to zrkadlenie a ako to funguje

Skap

z redmisrote do monitoru asus

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@Skap

kua co zas somrujes ?
tam ti je 10 eciek vela a hladas zas nejaku skulinko gle by si mohol ten svopj vylizany prespekulovano somracky rypak strcit a dostat nieco zadara !! zabudni chlapecku

arioner

@jozef BA

no to viem, kazdopadne som chcel pocut od neho ze ma hacknute d****.. pretoze prave v tom poslednom screene pastol cast ipcky co sa skryva v apke ;)

arioner

@arioner

Paranoia je nemoc.... viděl jsi prvních 5 písmen adresy, nic víc... To za prvé, za druhé ten další screen z OTT playeru je průkazný. OTT totiž nefunguje jinak než že na server nahraješ M3U playlist a pak se na něj OTT player v koncovém zařízení naloguje. Jinak OTT nefunguje

milan33

@milan33

kaslem na teba... kukaj si sekajucu mazanicu cez iptv, ja si budem vytukavat inak :D

arioner

Tak som predsa len jeden screen spravil aj ja

https://ibb.co/jFQTfo

Snad sa kvoli tomu nedostanem na blacklist :8)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@arioner

Tak já mám doma i satelit. Nejsem škudlil jako "někdo" kdo zde somruje

milan33
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra