![]() |
|
M3u playlistAko si dokážem sám spraviť m3u playlist čo vydrží dlho potrebujem radu alebo koľko stoji takí playlist ide mi čisto len o sk CZ nepotrebujem žiadne HBO alebo filmbox |
Skap
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 31 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
@SkapNekoupíš naše programy. Opravdu si myslíš, že nějaký pirát který jede v desítkách tisíc klientů bude své úsilí věnovat pár jedincům z mini státečku jménem Slovensko? Proč by to dělal? |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@SkapUž si čítal pravidlá fóra: "dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů"T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
@milan33Viem že sa dá všetko tak prečo som mal rok playlist sk CZ zadarmo niekto ho musel urobit |
Skap
![]() |
|
@peterskNečítal som o Tom a viem že je to nelegálne ale povec ty si celý život všetko robil čo bolo legálne a zas keď si platím koncesionárske poplatky tak by som si mohol pozrieť Slovenské tv nie |
Skap
![]() |
|
@SkapAno, někdo si jej udělal pro svou potřebu a pak zřejmě unikl ven.. Věř ale že na pirátské scéně CZ/SK kanály až na výjimky (v jednotkách programů) prostě nejsou jakože jsem těch služeb prošel desítky, ne-li stovky a i já sám třebaže si platím VIP playlist s 5000+ kanály mám předplaceno i zapni.tv pro CZ kanály, protože jinde jsem je prostě nenašel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jsi tak natvrdlý????????????????????????????? |
milan33
![]() |
|
@SkapPokud si platíš Konces poplatky, tak si pořiď ten USB DVB-T tuner nebo settop box. Hotovo |
milan33
![]() |
|
@milan33Není som natvrdli len viem že sa to dá len treba zaplatiť niekomu kto ty posunie playlist lebo zadarmo ty nikto nič nedá |
Skap
![]() |
|
@milan33podla tvojho posledneho screenu to vyzerra zrkadlenie - screen miroring z mobilnej aplikacie digi.go na telku, preto ta telecom adresa |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@Skapa co sa series furt s tym ipv .. kup si satelit a nemusis zobrat po forach.ukaz mi toho blbca co ti za socko cenu urobi playlist na zelanie |
arioner
![]() |
|
@SkapNelze zaplatit něco, co se neprodává! Mimo mnou zmíněné oficiální kanály nikde CZ/SK základ neseženeš. A propo, pokud Ti připadne 10 EUR/měsíčně moc tak věz, že zahraniční služby startují na 20 EUR/měsíčne (ano, při platbě na rok ropředu se dostaneš třeba i na 80EUR/ročně, ale za měsíc je dvacka minimum).... |
milan33
![]() |
|
@arionerVeď to hľadám blbca čo nemá problém predať playlist |
Skap
![]() |
|
@milan33Ale má. Ja už niekoľko mesiacov mám playlist so slovenskými a českými základnými progranmami v HD rozlíšení. Ak sa chceš o nich presvedčiť, tak na SZ. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
@milan33Oki aj tak ďakujem za tvoje radi no platiť 10 eciek mesačné nebudem nikomu |
Skap
![]() |
|
@arionerNevím, co je to "zrkadlenie", nemám DigiGO, adresa není telecom ale koncovka adresy je Černá Hora.Pokud si prostě myslíš že jsi sežral všechnu moudrost světa myslíc si, že Digi SK HD nikde v IPTV nehraje, tak si v té bublině žij dál... Stejně tak v IPTV podle mnohých nejede HD od Digi RO, nejedou tam O2 Sporty, beIN Sporty 10-16 HD English, nebo Viasat Sporty v HD... Vše já ve svém playlistu mám. Viasaty v 720p, zbytek komplet vše v 1080. Zdar! |
milan33
![]() |
|
@KarnerOki a dalo by sa stebou nejako dohodnúť? |
Skap
![]() |
|
RE: M3u playlistMozem potvrdit, ze digisporty sk v pohode chodia u niektorych poskytovatelov iptv, v ramci "studijnych ucelov" to mam tiez otestovane, no screeny sa mi nechce robit, takze ani len neskusajte nejake pytat.. ziadne nebudu :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@jozef BAnapiš rovnou (pro některé) že neumíš s Photoshopem jako já![]() ![]() ![]() |
milan33
![]() |
|
RE: M3u playlistHm čo je to zrkadlenie a ako to funguje |
Skap
![]() |
|
RE: M3u playlistz redmisrote do monitoru asusvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@Skapkua co zas somrujes ?tam ti je 10 eciek vela a hladas zas nejaku skulinko gle by si mohol ten svopj vylizany prespekulovano somracky rypak strcit a dostat nieco zadara !! zabudni chlapecku |
arioner
![]() |
|
@jozef BAno to viem, kazdopadne som chcel pocut od neho ze ma hacknute d****.. pretoze prave v tom poslednom screene pastol cast ipcky co sa skryva v apke![]() |
arioner
![]() |
|
@arionerParanoia je nemoc.... viděl jsi prvních 5 písmen adresy, nic víc... To za prvé, za druhé ten další screen z OTT playeru je průkazný. OTT totiž nefunguje jinak než že na server nahraješ M3U playlist a pak se na něj OTT player v koncovém zařízení naloguje. Jinak OTT nefunguje |
milan33
![]() |
|
@milan33kaslem na teba... kukaj si sekajucu mazanicu cez iptv, ja si budem vytukavat inak :D |
arioner
![]() |
|
RE: M3u playlistTak som predsa len jeden screen spravil aj jahttps://ibb.co/jFQTfo Snad sa kvoli tomu nedostanem na blacklist ![]() Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@arionerTak já mám doma i satelit. Nejsem škudlil jako "někdo" kdo zde somruje |
milan33
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160 | |
![]() |
|
![]() |