Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

CAM versus TV Philips

Má někdo zkušenost se kterým CAM se snese TV Philps 43PFS4131/12? Se SMIT ani SMARDTV se jaksi trochu nemají rády. Při zasunutém CAM ať jedním či druhým ať bez karty či s kartou freeSAT, či Skylink či Plustelka je problém: Při přepnutí z programu DVB-T na program DVB-T2 jak H.265, tak H.264 obraz čtverečkuje, zvuk nejde, jen křaptí. Po vyjmutí CAM je přepínání v pořádku, ale bez karty nemohu sledovat programy Plustelky. Anténní systém seřízen a zkontrolován odbornou firmou, v TV dána servisem nová deska, stále závada trvá. Jinak přepínání satelitních programů je bezproblémové i s CAM.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM versus TV Philips

Jestli můžeš,tak se toho zbav, kámoš ho měl taky a hrozný zvuk, soused když pustí domácí kino dobrý a T-Mobile televize,nic moc, nevím sice o jaké typy se jednalo,ale Philips jsou všechny stejné
uživatel
lglb
Registrace: 9/2017
Příspěvků: 53
Odpověď v diskusním vlákně
 

@lglb

Děkuji za odpověď, Philips mi stačí a vyhovuje ve všech směrech, hledám jen jaký CAM do něj, abych mohl v klidu přepínat na slovenské programy. Nebudu vyhazovat nový TV. Zbavení se TV neřeší problém s jakým CAM se snese. Proto se tady ptám, jestli to tady někdo neví.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

ja987

ci modul , nastavenie a tam dať povoliť , vysoký dátový tok . bitrate .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
uživatel
oneeeee
Registrace: 10/2005
Příspěvků: 7 481
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM versus TV Philips

Zeptej se na Philips.cz/podpora.
uživatel
Jirka1963
Registrace: 5/2017
Příspěvků: 16
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM versus TV Philips

Ja ma TV Philips 43PFS5301/12 a v nom modul Neotion a kartu Skylink. Funguje bez problemov.
uživatel
RadoJ
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RadoJ

I při přepínání mezi programy ze SAT a DVB-T? Protože to je problém zakladatele vlákna.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 335
Odpověď v diskusním vlákně
 

@joscer

Ano, pouzivam a aj DVB-T (sledujem SK DVB-T a aj DVB-T a DVB-T2 z CR). Problem nemam. V TV mam poslednu verziu softu.
uživatel
RadoJ
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RadoJ, @joscer, @oneeeee, @Jirka1963

@RadoJ Děkuji, poslední verze SW je nainstalována, zkusíme Neotion.

@joscer Problém čtverečkování se zasunutou CAM je jen z DVB-T na DVB-T2. Ostatní přepínání ze DVB-S na T/T2, mezi programy S, mezi T/T i zT2 na T2 je v pořádku

@oneeeee vysoký datový tok nastaven, čtverečkuje.

@Jirka1963 s Philipsem to řeší servis i já - nevědí, takový případ prý neznají.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

Doplnění:

Čverečkuje pouze tato TV s oběma CAM a to na všech čtyřech anténních vývodech i při vypnutých všech spotřebičích v domácnosti i vypnutém Wifi.
Oba CAM fungují v ostatních TV i v Amico 8265+ bez problému.

Problém je, že se oba CAM SMIT i SMARDT nesnesou s novým Philipsem. Hledám jaký CAM se s ním kamarádí.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

CAM versus TV Philips

Jen aby to nebylo anténou.... :lookaround:
uživatel
decmen
Registrace: 2/2008
Příspěvků: 1 505
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: CAM versus TV Philips

TO: ja987, mám modul Neotion a kartu Skylink, funkční.
uživatel
Pájík
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 160
Odpověď v diskusním vlákně
 

@decmen

Přečti si úvodní text. Potom (pokud přečteš pozorně) si ušetříš práci se zbytečným psaním příspěvku, který ani není odpovědí na můj problém: Který modul se s Philipsem snese.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Pájík

Děkuji Ti za odpověď. Mám ještě dotaz: Bude Neotion fungovat i s kartami freeSATU i Plustelky?

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ja987

Este doplnim, ze v module Neotion funguje aj RTVS karta.
uživatel
RadoJ
Registrace: 3/2009
Příspěvků: 64
Odpověď v diskusním vlákně
 

@RadoJ

Děkuji Ti.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

s tvojim

tipom tv prijimaca ja987, a nasledne fw poradit neviem...Avsak ked pises v nazve vlakna obecne o TV Philips, tak s mojim uz starsim TV prijimacom Philips 65PUS6412/12 a tovarenskym fw spolupracoval CAM irdeto smit skylink bezproblemovo /ICE karta/. S kartou RTVS a kartou CT, tak isto bezporuchovo v tomto CAM...
https://www.parabola.cz/album/foto-1294/
sekce Album: Insight tv UHD_Skylink
Popis fotografií:
[1] Insight tv UHD_Skylink


Prijem družicovej televízie realizujem od roku 1988 dodnes...
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 7 336
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

ohladne CAM irdeto smit,

mne stacilo iba:
https://www.parabola.cz/zpravicky/27566/novy-ridici-firmware-pro-moduly-irdeto-smit/

Prijem družicovej televízie realizujem od roku 1988 dodnes...
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 7 336
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bohus31

Díky za odkaz. Přesně tak jsem s CAM SMIT postupoval, nepomohlo. Tak jsem mu dal tovární nastavení a ještě jednou upgradoval SW, bohužel stále stejně špatné. Dostal jsem právě informaci, že nové Philips nejsou kompatibilní s CAM SMIT. Ve starším Philipsu jde CAM SMIT bezproblémově.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ja987

Přesně tak.Na podpoře na muj dotaz asi před rokem a pul už bylo řečeno SMIT v žádném případě. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 563
Odpověď v diskusním vlákně
 

napisal

si prispevok hobo dost rezolutne a vseobecne...Ak podla teba CAM SMIT nepouzivat v ziadnom pripade, tak potom aky CAM doporucis na terestrialnu PLUSTELKU?
https://www.parabola.cz/album/foto-523/
sekce Album: bezkartovy modul plusteka irdeto cl+
Popis fotografií:
[1] bezkartovy modul plusteka irdeto cl+


Prijem družicovej televízie realizujem od roku 1988 dodnes...
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 7 336
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bohus31

Mám kartu Plustelky, takže je zbytečné kupovat integrovaný modul Nevím, zda mi modul Plustely bude "papat" i kartu freeSAT a Skylink.

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bohus31

povrzuju, dobré zkušenosti s tímto modulem, už ho sice nemám, ale dlouho jsem ho používal na reaktivaci skylink karet

parabola t-90 4W-39E,vu+Solo2,xtrend ET 4000, gibertini 100cm + motor
uživatel
gunter
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 2 781
Galerie: gunter
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ja987

CAM irdeto SMIT Plustelka ma tzv. integrovanu kartu Plustelky, takze free SAT kartu ani Skylink kartu ti nespracuje. Prispevok som napisal preto, lebo som chcel vediet od nick-a hobo, aky iny CAM na Plustelku kupit, ak nie SMIT...Pre mna je najjednoduchsia forma prijmu terestrialnej Plustelky prave s tymto modulom, nakolko ho iba vlozim do sachty TV prijimaca, zaplatim relativne nizku sumu penazi cez net a pohodicka. Pretoze moj TV Philips nema problem s tymto SMIT modulom. Avsak obcas tento CAM "blbne" v STB Amiko 8260+ combo. Chcel som sa len podelit o vlastnu prakticku skusenost, nie Ti urcovat co kupit...

Prijem družicovej televízie realizujem od roku 1988 dodnes...
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 7 336
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bohus31

Asi jsem si špatně vyložil otázku.Já reagoval pouze na tazateluv dotaz ohledně satel. příjmu např.freesat,skylink a v tomto případě mě bylo řečeno na podpoře v mnou uvedené době,že v žádném případě ne SMIT.Nic víc nic mín. ;)
uživatel
hobo
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 6 563
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bohus31

Nebral jsem to, jako radu, co koupit. Naopak jsem vděčný za každou zkušenost. A so se blbnutí týká, tak oba moduly mám v Amiku 8256+, 8250+ i v TV Samsung naprosto v pohodě, akorát rozhazují ten nový Philips.
Shrnutí - Problém mám: Jaký modul je kompatibilní s Philipsem 43PFS4131/12, abych v něm mohl střídavě používat kartu freeSAT, Skilink i Plustelka?

Každý je strůjcem svého štěstí a nikdo nikoho nenutí dívat se na to, co mu nevyhovuje a nelíbí se mu.
uživatel
ja987
Registrace: 1/2016
Příspěvků: 1 632
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra